goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به گزارش 21:30 عصر امروز تعداد محدودی اغتشاش گر (کمتر از 2 نفر) با شعار امتیاز ما رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن .. در خیابان های اطراف تالار اقدام به آتش زدن چند سطل زباله و آسیب به اماکن و اخلال در نظم عمومی نمودند که با تلاش پلیس خدمتگذار پراکنده شدند چه واردی ماشالا! فک کنم تمام اخبارای این چند وقت اخیرو شما گفتی!!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00: يه هفته 2 هفته حميد حموم نرفته :a030::ws28::ws28::w16: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره خواهر ما حقتو میگیریم از اینا الههی قربون اعصابت برم من غصه نخور ما اینجاییم تا حق شما دو تا رو بگیریم:167: یدونه باشی!!!:rose: اول بگید 500 امتیازبرای چیه تا من ازش بگیرم پست اولو نخوندی گلم؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به گزارش 21:30 عصر امروز تعداد محدودی اغتشاش گر (کمتر از 2 نفر) با شعار امتیاز ما رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن .. در خیابان های اطراف تالار اقدام به آتش زدن چند سطل زباله و آسیب به اماکن و اخلال در نظم عمومی نمودند که با تلاش پلیس خدمتگذار پراکنده شدند :ws28: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زرشک .... حمید از کسی که حق دیگران رو میخوره جملاتی بیش از این انتظار نمیره با این حرفات فقط باعث میشی که ما در مقاومت و پایداریمون تا احقاق حق عزیزانمون راسخ تر بشیم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین من دارم میرم بخابم!اگه تا شب و با زبون خوش امتیازا رو دادید که هیچ اگه ندادید صبح اول صبح میام اینجا جوری گرد و خاک میکنم که بزارید برید از انجمن:167: با سنگ بايد شيشه هاي پروف محمد و حميد رو بشكنيم آره خواهر ما حقتو میگیریم از اینا الههی قربون اعصابت برم من غصه نخور ما اینجاییم تا حق شما دو تا رو بگیریم:167: :w821: حمايتتو جبران ميكنم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خرم ...؟؟؟ عمرا یه باغ گلم بیاری گوشام مخملی نمیشه :w00::w00::w00: :persiana__hat: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :aghosh: خب چیه مگه ؟ کار شاقی نکردین تازه امتیازم باید کم شه ازتون مگه کشور نظمیه نداره دژبان و سرباز نداره پدر سوخ.. با این کار میخوای اقتدار مارا زیر سوال ببری بدم پدر پدر پدر پدر ...... دو امتیازم زیاد باید اخطار بدن بهت خستمون کردین همه جا اسپم همش ستی و الی بهم چسبیدن انگار...:ubhuekdv133q83a7yy7:w00: من خرم ...؟؟؟ عمرا یه باغ گلم بیاری گوشام مخملی نمیشه :w00::w00::w00: :aghosh::aghosh::aghosh: نمونه یه سرباز واقعی وطن . لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اینک ادامه اخبار(همون گوینده ای که انگاری بینیش گرفته شده داره میگه): به گزارش خبرنگراری نو اندیش نیوز همه پراکنده شدن رفتن خونه هاشون فقط اونهایی موندن که اصلا نه کوه رفته بودن نه نمایشگاه عین ایفرانه چش سفید لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به افتخار بابای خوشتیپم کف مرتب ممنون عزيزم اومدي بابرارم درس حرف بزن! :icon_pf (17): خونواده یعنی اییییییییییییییییییییییییییییین لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید از کسی که حق دیگران رو میخوره جملاتی بیش از این انتظار نمیره با این حرفات فقط باعث میشی که ما در مقاومت و پایداریمون تا احقاق حق عزیزانمون راسخ تر بشیم نزاشتی تموم کنم حرفمو که ... میخواستم بگم زرشک پلو میخوری ؟ که بگم فردا ستی درست کنه برات لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید از کسی که حق دیگران رو میخوره جملاتی بیش از این انتظار نمیره با این حرفات فقط باعث میشی که ما در مقاومت و پایداریمون تا احقاق حق عزیزانمون راسخ تر بشیم مهرداد مهرداد مهرداد! :w00::167: نبینم اشکاتو دخمره برارم! نگران نباش ما استوارین تا بی نهایت لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو هم که همش دستت رو سرته بپا نره تو بینیت لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید از کسی که حق دیگران رو میخوره جملاتی بیش از این انتظار نمیره با این حرفات فقط باعث میشی که ما در مقاومت و پایداریمون تا احقاق حق عزیزانمون راسخ تر بشیم از اين حق خورا بيشتر از اين انتطار نميره تو خونسردي خودتو حفظ كن عزيزم:girl_blush2: :ws28: الان حمايت كردي؟ :aghosh: خب چیه مگه ؟ کار شاقی نکردین تازه امتیازم باید کم شه ازتون مگه کشور نظمیه نداره دژبان و سرباز نداره پدر سوخ.. با این کار میخوای اقتدار مارا زیر سوال ببری بدم پدر پدر پدر پدر ...... دو امتیازم زیاد باید اخطار بدن بهت خستمون کردین همه جا اسپم همش ستی و الی بهم چسبیدن انگار...:ubhuekdv133q83a7yy7:w00: من خرم ...؟؟؟ عمرا یه باغ گلم بیاری گوشام مخملی نمیشه :w00::w00::w00: :w00: به درب خروج از تاپيك هدايتت ميكنم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نزاشتی تموم کنم حرفمو که ... میخواستم بگم زرشک پلو میخوری ؟ که بگم فردا ستی درست کنه برات امتیازمونو بدین زرشک پلو با مرغ پیش کش!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اینک ادامه اخبار(همون گوینده ای که انگاری بینیش گرفته شده داره میگه):به گزارش خبرنگراری نو اندیش نیوز همه پراکنده شدن رفتن خونه هاشون فقط اونهایی موندن که اصلا نه کوه رفته بودن نه نمایشگاه عین ایفرانه چش سفید :167: لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید میخوای زنده از این تاپیک بری بیرون یا نه؟!!! لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهرداد مهرداد مهرداد! نبینم اشکاتو دخمره برارم! نگران نباش ما استوارین تا بی نهایت مرسی عمه جونمممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده