goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از تمامی دوستان شرکت کننده در میتینگ روز شنبه و تمامی دوستانی که موفق به حضور نشدند درخواست می شود تا من و زن برارم ( ستی جانه گل و گلاب :flowerysmile:) را همراهی نمایند تا بتوانیم امتیاز خود را از آقایان محمد ارشدیان (:gol cheshmak:)و حمید کدپلاسیون ()دریافت نماییم! لطفا به منظور تائید مطلب اعلام حضور نمائید!! با تشکر:rose: 18 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امتياز واس چي؟ چرا من در جريان نيستم؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد حميد 500 امتياز مارو بدين:167: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امتياز واس چي؟چرا من در جريان نيستم؟ يه دزدي صورت گرفته بود:banel_smiley_52: محمد قول داد اگه ليست اعضا رو پيدا كنيم بهمون نفري 500 امتياز ميده لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امتياز واس چي؟چرا من در جريان نيستم؟ ای اقای کدپلاسیون محترم برگه ارزشمند امضاء های شما عزیزان را گم نموده بودند و من و ستی جانه عزیز با هم پیدایش نمودیم! همونجا بهموتن قول دادن اگه بدیم بهشون امتتیاز بدن بهمون لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يه دزدي صورت گرفته بود:banel_smiley_52: محمد قول داد اگه ليست اعضا رو پيدا كنيم بهمون نفري 500 امتياز ميده ای اقای کدپلاسیون محترم برگه ارزشمند امضاء های شما عزیزان را گم نموده بودند و من و ستی جانه عزیز با هم پیدایش نمودیم!همونجا بهموتن قول دادن اگه بدیم بهشون امتتیاز بدن بهمون خب پس... چون من اسممو ننوشته بودم نميتونم همكاري كنم :4chsmu1: ميگم متين اون عكستو بذاره هاااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم که با دخترا هستم ... امتیازاشونو بدید لطفاً ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب پس...چون من اسممو ننوشته بودم نميتونم همكاري كنم :4chsmu1: ميگم متين اون عكستو بذاره هاااااااااااااااااااا :167::167: همكاري كن شايد دفعه بعد حق شمارو خورد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم که با دخترا هستم ... امتیازاشونو بدید لطفاً ... اول تشكر تالار عكس رو پيچوند الالنم كه جلو يه جماعتي قول داد كه امتياز بده ولي نداد:w821: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در صورت همکاری بسیار از شما مو تو شکر می شوی هیم!!! خب پس...چون من اسممو ننوشته بودم نميتونم همكاري كنم :4chsmu1: ميگم متين اون عكستو بذاره هاااااااااااااااااااا خو امضا نکردی اونجا بودی که! خیلی از بچه ها دیدن خو دفاع از حق مظلوم یک وظیفه شرعی و حرفی و دینیه! منم که با دخترا هستم ... امتیازاشونو بدید لطفاً ... زهرا تو بهترینی! همیشه میدونستم خیلی ماهی!!!!:flowerysmile: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::167: همكاري كن شايد دفعه بعد حق شمارو خورد باشه... حالا ايندفعه رو چون تويي و چون دشمنت محمده همكاري مي كنم:4chsmu1: محمددددددددددددد امتيازشونو بدههههههههههههه فكر نكن دستم بهت نميرسه در امانييييييييييييي:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای اقای کدپلاسیون محترم برگه ارزشمند امضاء های شما عزیزان را گم نموده بودند و من و ستی جانه عزیز با هم پیدایش نمودیم!همونجا بهموتن قول دادن اگه بدیم بهشون امتتیاز بدن بهمون اول تشكر تالار عكس رو پيچوند الالنم كه جلو يه جماعتي قول داد كه امتياز بده ولي نداد:w821: مَرده و قولش ... زهرا تو بهترینی!همیشه میدونستم خیلی ماهی!!!! مرسی گلمممممممممم... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه...حالا ايندفعه رو چون تويي و چون دشمنت محمده همكاري مي كنم:4chsmu1: محمددددددددددددد امتيازشونو بدههههههههههههه فكر نكن دستم بهت نميرسه در امانييييييييييييي:w00: :aghosh: محمد امتياز مارو بده لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممد اینا دارن اغتشاش میکنن الان ؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مَرده و قولش ... مرسی گلمممممممممم... سرش بره قولش نميره لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه...حالا ايندفعه رو چون تويي و چون دشمنت محمده همكاري مي كنم:4chsmu1: محمددددددددددددد امتيازشونو بدههههههههههههه فكر نكن دستم بهت نميرسه در امانييييييييييييي:w00: :flowerysmile: بیسیار سپاس گذاری یم!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممد اینا دارن اغتشاش میکنن الان ؟ ما داريم از حقوق جامعه مظلومان نوانديش دفاع ميكنيم:w00: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 500 امتیازشون رو بدین ... مرگ بر دیکتاتور ننگ به این حکومت شیر سماور - آقای تندر توپ تانک فشفشه، حمید کدپلاس کیسه کشه. گن لاغری دموکراسی به تن کنید آقایان درود بر شما. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممد اینا دارن اغتشاش میکنن الان ؟ حمید خان حقه کاربره محترم خوردن نداره ها!!! ییهو دیدی خدا خواست و از مدیریت برکنار شدی خدایی نکرده ها!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده