setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منو الی یه ساعت پیش رسیدیم دم مترو فرهنگسراتحویل باباش دادمش :4chsmu1:اون الي نه اين الي الهه نه الهام:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار وای خدا :ws28: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میخوام اسی رو ببینم لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها خدایی یه نگاه به کاربران درحال دیدن موضوع بندازید! کل انجمن اینجاجمعند. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فکر میکردم فقط در دنیای مجازی،یک آلزایمر مجازی داری...... :icon_pf (34): این حمید میگه 44 نفر من فکر میکنم 30 نفر بیشتر یادم نمیاد آخرشم نفهمیدم کی به کی بود راستی موقع برگشت دیدیمتون 3نفره برمیگشتین، زنگ زدم که بگم وایسین با هم بریم، ولی آنتن نداد :icon_pf (34): از اونجایی که رو چمنا در حال استراحت نشسته بودیم، دیگه سخت بود بلند شیم بیایم صدا کنیم. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها خدایی یه نگاه به کاربران درحال دیدن موضوع بندازید! کل انجمن اینجاجمعند. همه منتظر عکسااان بذارین دیگهههههههههههههه :w00: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار :ws28: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من رفتم بخوابم همگي شب خير:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه منتظر عکسااان بذارین دیگهههههههههههههه :w00: ما 2 ساعته داریم همینو می گیم :w74: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هسته ي اوليه قرار امروزو ما تشكيل داديم بعد كه تعداد رفت بالا خودمون در رفتيم!!! :4chsmu1: ولي خوش گذشت ، مرسي از همه كسايي كه اومدن لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار :ws28: عکس بزارین دیگه....مطمئن باشین چـشم نمیخورین! لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ unique1366, Atre Baroon, , bimanbisetare, FrnzT, hamed.zizo, lady architect, m.mahnaz, mahnaz.d, mIn, Mohammad.A+, MohammadReza, peyman2133, pmehdiq, S.K.Y, Sepideh.mt, setiya, SH E I KH, shadmehrbaz, SPEEDY, میلاد, Valentina, zhalin, آتــــــــــروس اين همه...:167: بزارين ديگه به فكر كارو زندگي فرداي مام باشين....... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی موقع برگشت دیدیمتون 3نفره برمیگشتین، زنگ زدم که بگم وایسین با هم بریم، ولی آنتن نداد :icon_pf (34): از اونجایی که رو چمنا در حال استراحت نشسته بودیم، دیگه سخت بود بلند شیم بیایم صدا کنیم. مترو مصلی شلوغ بود،نتونستیم سوار شیم. رفتیم خط تجریش را سوار شدیم،یک ایستگاه بعد از مصلی پیاده شدیم. خواستیم ایستگاه بعدی دوباره برگردیم سمت حرم مطهر که مترو واینستاد !!!!! خودمون نفهمیدیم چکار کردیم،همون بهتر که به ما نیومدید...... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ....... معرفي ميكردين متوجه ميشديم كيان توي عكس.... قیاغه ها که حدسیه اینم خودتون حدس بزنید لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا من فردا صبح تحویل دارم بزارین به زندگیم برسم:w821: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هسته ي اوليه قرار امروزو ما تشكيل داديم بعد كه تعداد رفت بالا خودمون در رفتيم!!! :4chsmu1: ولي خوش گذشت ، مرسي از همه كسايي كه اومدن آقا با بچه ها صحبت کردم،مجوز کنسرتت هم جور شد. فقط مسئولیت امنیتش با خودتونه،من نمیتونم جلوی مشتاقان سرکــوب را بگیرم. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یااللله بالاخره رسیدم خونه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی زحمت یه نفر عکسا رو بذاره تو فیس بوک لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خببببببببببببببببب...پس حالا که قرار به تعریف کرنه جونم براتون بگه که اوری جون راس ساعت دو و 24 دقیقه و اندی به مجمع چممنیها پیوست....با افجیش خوش و بشی کرد و با بپه ها اشنا شد ...یه کم سرا وایساد دید ای باب نخیر مثل اینکه اینا بشین نیستن!!!!!! بابا بشینید دیگه پادرد مردم! هی تو گوش ابجیش و مین بیچاره غر زد و غر زد و غر زد (کم مونده بود مین منفجر شه کار بده دستمون) بعد ازینکه همه رضایت دادن و بالاخره نشستن دیدم خیلی خوفه جاسوسی کنم و دزدکی عوالم بقیه رو دید بزنم این یکی از عکساست در حالیکه عده ای خس و خاشاک به بازی شنیع صداقت جرات مشغول بودن عکس از سرو صورت که میگرفتم بعضیا در میرفتن و بدو بیراه میگفتن به همین علت مجبور شدم از قسمت های مجاز عکس بگیرم اینم عکس نیمه دست جمعی انتهایی دلتون اب شددددددددددددد؟عیب نداره عوضش دفعه بعد میاین نه من یه درجه خونسرد تر از این حرفام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده