رفتن به مطلب

پیرامون قرار عمومی در نمایشگاه کتاب...

HaMiD.CFD

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 948
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری :ws3: ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار:ws3:

وای خدا :ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
من فکر میکردم فقط در دنیای مجازی،یک آلزایمر مجازی داری...... :icon_pf (34):

این حمید میگه 44 نفر

من فکر میکنم 30 نفر بیشتر یادم نمیاد :ws52:

آخرشم نفهمیدم کی به کی بود :ws3:

راستی موقع برگشت دیدیمتون 3نفره برمیگشتین، زنگ زدم که بگم وایسین با هم بریم، ولی آنتن نداد :icon_pf (34): از اونجایی که رو چمنا در حال استراحت نشسته بودیم، دیگه سخت بود بلند شیم بیایم صدا کنیم. :ws3:

لینک به دیدگاه
بچه ها خدایی یه نگاه به کاربران درحال دیدن موضوع بندازید! کل انجمن اینجاجمعند.

همه منتظر عکسااان :banel_smiley_4:

بذارین دیگهههههههههههههه :w00:

لینک به دیدگاه
خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری :ws3: ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار:ws3:

:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه

:w58::ws28::ws28::ws28:

عکس بزارین دیگه....مطمئن باشین چـشم نمیخورین!:ws3:

لینک به دیدگاه
unique1366, Atre Baroon, , bimanbisetare, FrnzT, hamed.zizo, lady architect, m.mahnaz, mahnaz.d, mIn, Mohammad.A+, MohammadReza, peyman2133, pmehdiq, S.K.Y, Sepideh.mt, setiya, SH E I KH, shadmehrbaz, SPEEDY, میلاد, Valentina, zhalin, آتــــــــــروس

اين همه...:167:

بزارين ديگه به فكر كارو زندگي فرداي مام باشين.......:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

راستی موقع برگشت دیدیمتون 3نفره برمیگشتین، زنگ زدم که بگم وایسین با هم بریم، ولی آنتن نداد :icon_pf (34): از اونجایی که رو چمنا در حال استراحت نشسته بودیم، دیگه سخت بود بلند شیم بیایم صدا کنیم. :ws3:

مترو مصلی شلوغ بود،نتونستیم سوار شیم.

رفتیم خط تجریش را سوار شدیم،یک ایستگاه بعد از مصلی پیاده شدیم.:ws52:

خواستیم ایستگاه بعدی دوباره برگردیم سمت حرم مطهر که مترو واینستاد !!!!! :ws52:

خودمون نفهمیدیم چکار کردیم،همون بهتر که به ما نیومدید...... :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

هسته ي اوليه قرار امروزو ما تشكيل داديم بعد كه تعداد رفت بالا خودمون در رفتيم!!!‌ :4chsmu1:

ولي خوش گذشت ، مرسي از همه كسايي كه اومدن :icon_gol:

آقا با بچه ها صحبت کردم،مجوز کنسرتت هم جور شد. :a030:

فقط مسئولیت امنیتش با خودتونه،من نمیتونم جلوی مشتاقان سرکــوب را بگیرم.

لینک به دیدگاه
خببببببببببببببببب...پس حالا که قرار به تعریف کرنه جونم براتون بگه که اوری جون راس ساعت دو و 24 دقیقه و اندی به مجمع چممنیها پیوست....با افجیش خوش و بشی کرد و با بپه ها اشنا شد ...یه کم سرا وایساد دید ای باب نخیر مثل اینکه اینا بشین نیستن!!!!!!

بابا بشینید دیگه پادرد مردم!w000.gif

هی تو گوش ابجیش و مین بیچاره غر زد و غر زد و غر زد (کم مونده بود مین منفجر شه کار بده دستمونicon_pf%20%2834%29.gif)

بعد ازینکه همه رضایت دادن و بالاخره نشستن دیدم خیلی خوفه جاسوسی کنم و دزدکی عوالم بقیه رو دید بزنم 2rqfst4.gif

2f491z3q85wmqaj12ub.jpg

این یکی از عکساست در حالیکه عده ای خس و خاشاک به بازی شنیع صداقت جرات مشغول بودن

ohknzdfuruv0uxcatyqw.jpg

عکس از سرو صورت که میگرفتم بعضیا در میرفتن و بدو بیراه میگفتن :ws3:به همین علت مجبور شدم از قسمت های مجاز عکس بگیرم

o3xaa1vmyx46vsbhhfqm.jpg

اینم عکس نیمه دست جمعی انتهایی :ws3:

bndkyu51s3jbr50fwq.jpg

دلتون اب شددددددددددددد؟:ws3:عیب نداره عوضش دفعه بعد میاین:ws3:

نه من یه درجه خونسرد تر از این حرفام :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...