mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همین الان ( نه یه ربع پیش رسیدم خونه ) :imoksmiley: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فقط میخوام 2 نفر رو ببینم یکی عکس اون 2 تارو بده بهم کیاااااااااااااااهان بگو ببینیم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يكي تو اين عكس هست كه كفشش شبيه كفش منه...خوش به حالش :ws28: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به اون سیندرلا گفتم پانتومیم نقش جنـــــتی را بازی کن !!!! گفت جنـــــتی کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (هی وای من) مگه سیندرلا هم اومده بود؟ از اذیت گذشته بود ازونجایی که باید از روی حس شیشمت بچها رو پیدا میکردی و از هوشت استفاده میکردی همون اول 3-4 نفر بودن منم هیچکس و نمیشناختم غریزی رفتم طرف سجاد گفتم :سلام آقا شما از بچهای نو اندیشانید داداش سجاد گلمون تتت پته کرد گفت...والا..چطور ..چی شده.. وای مارو میگی ..دیدم دارن سکته میکنن گفتم منم بابا قوطیا تا فهمید آتروسم نفس راحتی کشید و سجده شکر بجا آورد خلاصــــــــــه خوب بود جاتون خالی من از دور اومدنی که تو جمع دیدمت، هی فکر میکردم کدوم از بچه ها سربازن ولی آخرشم تا قبل اینکه معرفی کنی نفهمیدم :icon_pf (34): خوب شد حالا ارتش خدمت میکنی، با لباس نیرو انتظامی نیومدی :smiley-gen165: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کیاااااااااااااااهان بگو ببینیم مگه تو عکس داری؟ هرکسی عکس داشته باشه بهش میگم پسر هستن فکر بد نکن لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچها شنیدم پولای سجاد رو تو ترمینال زدن الان رو صندلیا خوابه من برم ورش دارم مهرداد و الی هم که هنوز نرسیدن:zadan: پسر رفتم جلو با wafen دست بدم بیچاره اولش گورخید فکر کرد اومدم ببرمش پادگان مهرداد كه اومد:4chsmu1: الي معلوم نيس تو راه چ بلايي سرش اومده:gnugghender: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه تو عکس داری؟ هرکسی عکس داشته باشه بهش میگم پسر هستن فکر بد نکن نه من نرفته بودم:w821:از کجا بدونم پسرن لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم عکس نیمه دست جمعی انتهایی دلتون اب شددددددددددددد؟عیب نداره عوضش دفعه بعد میاین ....... معرفي ميكردين متوجه ميشديم كيان توي عكس.... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فقط میخوام 2 نفر رو ببینم یکی عکس اون 2 تارو بده بهم تو بگو كي ما عكس همونو پخش ميكنيم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يكي تو اين عكس هست كه كفشش شبيه كفش منه...خوش به حالش لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فك كنم الان كل انجمن منتظرن عكس حاج اسي اكران بشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه سیندرلا هم اومده بود؟ من فکر میکردم فقط در دنیای مجازی،یک آلزایمر مجازی داری...... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه سیندرلا هم اومده بود؟ :icon_pf (34):هی وای مدیر ارشد من از دور اومدنی که تو جمع دیدمت، هی فکر میکردم کدوم از بچه ها سربازن ولی آخرشم تا قبل اینکه معرفی کنی نفهمیدم :icon_pf (34): خوب شد حالا ارتش خدمت میکنی، با لباس نیرو انتظامی نیومدی :smiley-gen165: :4chsmu1:کلا بچها نه که سرباز فراری و 30یا ست رو ترکونده بودن هر کی میومد میرفتن رو ویبره من خودم الان رو بندری قفلم عکسا رو بزارین نمیدونم چی میشه بعدش:girlhi: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهرداد كه اومد:4chsmu1: الي معلوم نيس تو راه چ بلايي سرش اومده:gnugghender: منو الی یه ساعت پیش رسیدیم دم مترو فرهنگسرا تحویل باباش دادمش 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو بگو كي ما عكس همونو پخش ميكنيم:4chsmu1: اسی و سجاد اسپو لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فك كنم الان كل انجمن منتظرن عكس حاج اسي اكران بشه اون پرده ای که عکس من را اکران کند ، توسط لباس شخصـــی های طرفدار من به آتش کشیده میشود....... :w00: لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار ...... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده