lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 من فقط میخوام 2 نفر رو ببینم یکی عکس اون 2 تارو بده بهم کیاااااااااااااااهان بگو ببینیم
ooraman 22216 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 يكي تو اين عكس هست كه كفشش شبيه كفش منه...خوش به حالش :ws28:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 به اون سیندرلا گفتم پانتومیم نقش جنـــــتی را بازی کن !!!! گفت جنـــــتی کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (هی وای من) مگه سیندرلا هم اومده بود؟ از اذیت گذشته بود ازونجایی که باید از روی حس شیشمت بچها رو پیدا میکردی و از هوشت استفاده میکردی همون اول 3-4 نفر بودن منم هیچکس و نمیشناختم غریزی رفتم طرف سجاد گفتم :سلام آقا شما از بچهای نو اندیشانید داداش سجاد گلمون تتت پته کرد گفت...والا..چطور ..چی شده.. وای مارو میگی ..دیدم دارن سکته میکنن گفتم منم بابا قوطیا تا فهمید آتروسم نفس راحتی کشید و سجده شکر بجا آورد خلاصــــــــــه خوب بود جاتون خالی من از دور اومدنی که تو جمع دیدمت، هی فکر میکردم کدوم از بچه ها سربازن ولی آخرشم تا قبل اینکه معرفی کنی نفهمیدم :icon_pf (34): خوب شد حالا ارتش خدمت میکنی، با لباس نیرو انتظامی نیومدی :smiley-gen165:
El Roman 31720 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 کیاااااااااااااااهان بگو ببینیم مگه تو عکس داری؟ هرکسی عکس داشته باشه بهش میگم پسر هستن فکر بد نکن
setiya 12665 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بچها شنیدم پولای سجاد رو تو ترمینال زدن الان رو صندلیا خوابه من برم ورش دارم مهرداد و الی هم که هنوز نرسیدن:zadan: پسر رفتم جلو با wafen دست بدم بیچاره اولش گورخید فکر کرد اومدم ببرمش پادگان مهرداد كه اومد:4chsmu1: الي معلوم نيس تو راه چ بلايي سرش اومده:gnugghender:
lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مگه تو عکس داری؟ هرکسی عکس داشته باشه بهش میگم پسر هستن فکر بد نکن نه من نرفته بودم:w821:از کجا بدونم پسرن
unique1366 1752 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اینم عکس نیمه دست جمعی انتهایی دلتون اب شددددددددددددد؟عیب نداره عوضش دفعه بعد میاین ....... معرفي ميكردين متوجه ميشديم كيان توي عكس....
setiya 12665 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 من فقط میخوام 2 نفر رو ببینم یکی عکس اون 2 تارو بده بهم تو بگو كي ما عكس همونو پخش ميكنيم:4chsmu1:
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مگه سیندرلا هم اومده بود؟ من فکر میکردم فقط در دنیای مجازی،یک آلزایمر مجازی داری...... :icon_pf (34):
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مگه سیندرلا هم اومده بود؟ :icon_pf (34):هی وای مدیر ارشد من از دور اومدنی که تو جمع دیدمت، هی فکر میکردم کدوم از بچه ها سربازن ولی آخرشم تا قبل اینکه معرفی کنی نفهمیدم :icon_pf (34): خوب شد حالا ارتش خدمت میکنی، با لباس نیرو انتظامی نیومدی :smiley-gen165: :4chsmu1:کلا بچها نه که سرباز فراری و 30یا ست رو ترکونده بودن هر کی میومد میرفتن رو ویبره من خودم الان رو بندری قفلم عکسا رو بزارین نمیدونم چی میشه بعدش:girlhi:
میلاد 24047 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مهرداد كه اومد:4chsmu1: الي معلوم نيس تو راه چ بلايي سرش اومده:gnugghender: منو الی یه ساعت پیش رسیدیم دم مترو فرهنگسرا تحویل باباش دادمش 1
El Roman 31720 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 فك كنم الان كل انجمن منتظرن عكس حاج اسي اكران بشه اون پرده ای که عکس من را اکران کند ، توسط لباس شخصـــی های طرفدار من به آتش کشیده میشود....... :w00:
unique1366 1752 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار ......
lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خیلی نامردین اگه عکس نذارین ؛ ایشالله اون دنیا عکست رو کارنامت نباشه اگه عکس نذاری ایشالله بری بهشت وایسی تو صف حوری وقتی نوبتت شد بگن پروندت ناقص عکس نداری برو عکس بیار :ws28::ws28:
ارسال های توصیه شده