arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی ممنون که پست های مارو پاک کردین! خودتون همچنان به اسپم ادامه بدین! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری نکنید،قسمت دوم تصوراتم در مورد شماها را بنویسم......... :167: بوفورمایید؟ بگی یووید؟؟؟؟ خیلی خیلی عذر میخوام خلاف ادبه...اما تصور کردن نوامیس مردم به هیچ وجه درست نیست و از شخصی مثل شما بعیده عزیزه عمه ای شما!!!!!!:aghosh: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری نکنید،قسمت دوم تصوراتم در مورد شماها را بنویسم......... :167: من هم پشت هستم بگیو لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتیم تو کجا بودی اون لحظه من همون پشت درختا با یه سری از بچه ها نشسته بودیم!! نیومدین بگین که میخواین عکس بندازید که:( لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همون پشت درختا با یه سری از بچه ها نشسته بودیم!!نیومدین بگین که میخواین عکس بندازید که:( خب پشت درختا نشتی ندیدیمت وگرنه حتما میگفتیم حالا میخوای عکست و بده با فتو شاپ اضافه کنم:Ghelyon: خیلی خیلی عذر میخوام خلاف ادبه...اما تصور کردن نوامیس مردم به هیچ وجه درست نیست و از شخصی مثل شما بعیده چه دختر با ادبی تربیت کردم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب پشت درختا نشتی ندیدیمت وگرنه حتما میگفتیمحالا میخوای عکست و بده با فتو شاپ اضافه کنم:Ghelyon: چه دختر با ادبی تربیت کردم نمیخوام اصلش اون موقع بود!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا دلتون میخواد اسپم کنید،که فردا صبح همش پاک میشه...... مجبوری خالی ببندی؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان این مرتیکه ی معتاد مفنگی رو میشناسین من که در باره این چیزی نمی تونم بگم ای شهر ساز شکست خورده اخه چرا با خودت این کار رو میکنی؟ :ws52::w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسی راجع به من چی فکر میکردی؟؟؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده