setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون بچه 3 ساله هه چی :w00: اون چی اون که نمی تونست این همه راه بیاد :w00: ای شوهر زلیل :w00: :icon_pf (34): من بچه نديدم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دارم میرم پارک جمشیدیه!زیاد اسپم نکنیدا شب حوصله خوندن ندارم!!!! ستی کاری که بت گفتم یادت نره ها! نه بابا چه صمیمی خودتو جمع کن ببینم یه بار دیگه بگی ستی چنان بلایی سرت میارم که تا ابد آرزو کنی که کاش قلم پام میشکست و به این نمایشگاه نمیومدم لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدبختی مارو ببین !!!!! اولش گم شده بودم،رفته بودم بالاتر..... هی داشتم لای درخت هارو نگاه میکردم ببینم دوستان کجا هستند. چند تا از این طلبه ها و آخوند هم دسته جمعی نشسته بودند داشتند ناهار میخوردند،فکر کردند من غذا میخوام. بهم گفتند بفرما ناهار برادر !!!!! همون اول لو رفتی:icon_pf (34):اونا فهمیدن خودی هستی بهت تعارف کردند خوب شد نخوردی نمک داشته نمک گیر میشدی دیگه هیچی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هركي طلاق منو از مهرداد بگيره ميتونه مهريمو هم ازش بگيره مهريه نديده ها باشه من طلاق رو میگرم اما مهریه ات رو باید ببخشی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من روح از 1000 بوسه طلایی از مهرداد می ترسم چه برسه ادم زنده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام اگر یه ذره درباره قرارمون و خاطره ها تعریف میکردیم به نظرم خیلی بهتر از 30 صفحه اسپمی که مرتبط با قرار نبود... به غیر از چند صفحه اول که خوب بود بقیه اسپم نبود بلا بود:smiley (18): 3تا تاپيك زده شد براي همين خاطره ها پخش شد لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حقیقته دیگه :icon_pf (34): تو اصلا متوجه گریه های همسرت شدی زمانی که داشتید 5 نفره دل میدادیید و جگر می گرفتید :w00: دل ها رو جمع میکردم که بعدا سر فرصت با ستی به سیخ بکشیم و بخوریم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام اگر یه ذره درباره قرارمون و خاطره ها تعریف میکردیم به نظرم خیلی بهتر از 30 صفحه اسپمی که مرتبط با قرار نبود... به غیر از چند صفحه اول که خوب بود بقیه اسپم نبود بلا بود:smiley (18): پس فکر کردی من پست دوم رو برا چی رزور کردم فتم خاطره ام گم نشه 32 صفحه فقط سه چهار تا عکس اول بود یا همشو بگردم!!؟من نمیدونم والا! بیاین عکسارو ببینین برین دیگه! 32 صفحه چی دارین به هم میگین!! انواع و اقسام چیزا گفتیم از استاد تنظیم ما که امروز در مورد شهادت دیروز حرف میزد تا مهریه سیتی :banel_smiley_52: من بچه نديدم عشق شوهر کورت کرده دیگه همون اول لو رفتی:icon_pf (34):اونا فهمیدن خودی هستی بهت تعارف کردندخوب شد نخوردی نمک داشته نمک گیر میشدی دیگه هیچی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 3تا تاپيك زده شد براي همين خاطره ها پخش شد من اون تاپیک هارم دیدم منوالش همین بود مخصوصا تاپیک قرار عمومی از اول تا صفحه 30 داشتم میخوندم... دیگه کم اوردم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مال مردم خور نیستیم ... مال خودت هر کی سهمی از مهریه ستی میخواد بیاد خودم تقدیمش میکنم اونایی که دارن ادعا میزنند ، بیان قزوین در خدمتشون هستم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 3تا تاپيك زده شد براي همين خاطره ها پخش شد دل ها رو جمع میکردم که بعدا سر فرصت با ستی به سیخ بکشیم و بخوریم اون چیزی که من میدیدم تنها داشتی به سیخ میکشیدیییی جلو سیتی می خوردی به اون هم نمی دادی :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا چه صمیمی خودتو جمع کن ببینم یه بار دیگه بگی ستی چنان بلایی سرت میارم که تا ابد آرزو کنی که کاش قلم پام میشکست و به این نمایشگاه نمیومدم :banel_smiley_52: شوووهرم غيرتي شد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر کی سهمی از مهریه ستی میخواد بیاد خودم تقدیمش میکنماونایی که دارن ادعا میزنند ، بیان قزوین در خدمتشون هستم من یه دوست قزوینی دارم سیبیل چخماقی دانشگاه ما داره برق می خونه اون رو می فرستم از جانب خودم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اون تاپیک هارم دیدم منوالش همین بود مخصوصا تاپیک قرار عمومی از اول تا صفحه 30 داشتم میخوندم... دیگه کم اوردم خوب اسپم جون انجمنه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: شوووهرم غيرتي شد جمع کن ببنم شوهر زلیل چه شوهر شوهر میکنه :w00: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه دوست قزوینی دارم سیبیل چخماقی دانشگاه ما داره برق می خونه اون رو می فرستم از جانب خودم اینجا میگن کارد ، دسته ی خودشو نمیبره قزوینیا عادت ندارن گوشت همو بخورن ولی بقیه رو به عنوان خوش گوشت میخورن لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمع کن ببنم شوهر زلیل چه شوهر شوهر میکنه :w00: ستی خانوومی بیا بریم این پسره اصلا مودب نیست حسودیشون به محفل گرم خونوادگیمون داره آتیششون میزنه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماره صحفهشو برداره بعد بروچه کاری به مامان من گفتی تو؟:167: کارای بزرگونس به درد بچه ها نمیخوره:w16: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا میگن کارد ، دسته ی خودشو نمیبرهقزوینیا عادت ندارن گوشت همو بخورن ولی بقیه رو به عنوان خوش گوشت میخورن خوب من ه اون رو میفرستم به صورت مسالمت امیز مهریه رو بگیره یا ببخشه می دونم گوشت هم رو نمی خوردید میگم دیگه زبون هم رو هم می فهمید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی خانوومی بیا بریماین پسره اصلا مودب نیست حسودیشون به محفل گرم خونوادگیمون داره آتیششون میزنه سیتی یا همین جا می مونی یا رفتی راه برگشتی نداری با لباس سفید میری با لباس سفید میای فردا دیدی اومده با یه زن گفتش این زن منه هم دم منه خانوم خونه از امشب ایشونه پیشممونی نداشته باشی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماره صحفهشو برداره بعد بروچه کاری به مامان من گفتی تو؟:167: :icon_pf (17): تقریباوقتی من مدرسه میرفتم شما هنوز دنیا نیومده بودی کوچولو کوچولوان دخترم ، هنوز دارن تجربه میکنن ، نمیدونن با کیا در افتادن :ws2: دخترمه ها ،،، مثل باباش ببر بیشه شونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده