pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها 3.30 در محل مورد نظر با هم بودن فکر کنم 30 تایی میشدیم طبق لیست رسمی که در آخرین لحظات رویت شد دقیق 39+1 نفر بودیم البته به چشم من که 139 نفر بودیم:persiana__hahaha: جای همه دوستایی که دوست داشتن بیان و نبودن رو هم خالی کردم! مثل سمن ،مریم، لیلی و حسین تی 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم عزیز دلمو رویت کردم :icon_pf (17):_______________________ پندو موعظه های شیخ بسیار جذاب بود اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بقیش با شما خواستگاری هم کردیم دیگه عزیزمی خیلی خوش گذشت تازه حاج اسی هم بی عمامه رویت شد خلع لباس کامل 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی از شماها کتاب هم خرید؟ بله همه آزمون های روانی رو که می خواستم در عرض 3 سوت از یه غرفه(1 ساعت تمام طول کشید تا به غرفه برسم تو ترافیک!!)خریدم ولی در انتها افقی شدم 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوشا به سعادت دوستان ما كه همچنان مشغول خدمت رساني به ملت هستيم.....نشد كه باشيم.:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینخده زیاد بودیم خودمون شده بودیم جاذبه دیدنی اون قسمت نمایشگاه هر کی می اومد زل می زد ببینه اینا همه با هم چه نسبتی دارن:persiana__hahaha: تازه نگران ریختن کمیته برای تجمع 50 نفر هم بودیم:persiana__hahaha: 13 نمایشگاه رو به در کردیم خلاصه عکس زنونه ام انداختیم تازه:persiana__hahaha: 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: سلام سلام منم اومدم... خیلی خوب بود امروز از دیدنه همه بچه ها بسی خوشحال شدم جای همه دوستان خالی:rose: 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه از عکس خبری هست نه از داستان .................. چه معنی میده این همه اسپم ....:icon_pf (34):تو این قبیل تاپیکا نباید بین عکس یا داستان ها فاصله بیافته .. مزش میره .. ... یه خورده طاقت بیارین چن مین اسپم نکنین خواهشا .. تا اومدن محمد صبر میکنم که اسپما و اون یکی تاپیکو پاک کنه ... البته اگه خودتون اسپمای خودتونو پاک کنین ... امشب میزارم .. /:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه از عکس خبری هست نه از داستان .................. /:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلامقرار امروز برگزار شد یا نشد رو من نفهمیدم ماشاا... انقدر هماهنگ بودیم که من یک نفر رو هم نتونستم پیدا کنم! معمولا یک نفر به نمایندگی وای می ایسته جلوی ایستگاه مترو یا یک پلاکاردی چیزی(ما که سوادشو نداریم!) میگیرند دستشون که بگند ما اینجا جمع شدیم ما که چیزی ندیدیم:w00: خودمون تک و تنها رفتیم چرخیدیم و 2ساعته برگشتیم خونه،بسیار هم ناراحت شدم... نه شماره ای نه چیزی... یک نفر رو هم که میشناختیم قشنگ ما رو پیچوند... مهم نیست کسانیکه رفتن سر قرار تعریف کنند ببینیم چی شده... من از حمید عزیز خیلی معذرت میخوام. حمید جان من قصدم پیچوندن شما نبود،نمیدونستم محل قرار رو نمیدونی . و فراموش کردم زنگ بزنم بهت.ای کاش خودت اون موقع که منتظر بودی زنگ میزدی بهم امیدوارم منو ببخشی..................................... :rose: 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میگه اسپم نکنید تا عکس بزارم:w00: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برین کنار ، برین کنار صاحابش اومد! اینجا چه خبره؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821: به من ميگن اسپم نكن همه دارن اسپم ميدن همه پستام هم حذفيدم 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w155:ما عکس می خوایم یالا.. ما عکس می خوایم یالا...:w330: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکنین .. دارم رو فیلمنامش کار میکنم ..... نبینم تاپیک بیاد بالاها .. 10 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکنین .. دارم رو فیلمنامش کار میکنم ..... نبینم تاپیک بیاد بالاها .. :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشمول الزمبه ای عکس بذاری. 3 لینک به دیدگاه
bigfish 235 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آب بازیش هم خیلی حال داد وایییییییییییی خدای من پس حسابی بهمتون خوش گذشته :w14: منم دلم اونقدر آب بازی می خواست ولی خوب نشد امروز بیام 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس گذاران محترم لطفا یه جوری عکس بذارین ما که کسیو ندیدیم بشناسیم بچه ها رو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده