lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ mechjj گفته است: شنا چرا اینقدر ساده ای خواهر؟این روح اگه عکس داشت مگه میذاشت 2 دقیقه پیش خودش بمونه؟ این خبری که وجود نداره رو میاد از خبرگذاری روح میذاره حالا عکس اگه داشت معلوم نبود چکارشون میکرد! سرکاری هستن این ها. فک کنم عکس ها دست حمید باشه.اون باید بذاره. :w00:من دیگه هیچی نمیخوام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ lady architect گفته است: خیلی لوس و بی جنبه این از دیشت منتظریم شما عتیقه ها رو ببینیم اه نخواستیم:w00: اخرین خبر از روح نیوز عکس ها داره اپلود میشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ lady architect گفته است: :w00:من دیگه هیچی نمیخوام دختر مگه دیشب نگفتم اینها رو ولشون کن.........:w00: اینجا فقط اسم محمد بچه ام در رفته به فراموشکاری............ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ mechjj گفته است: شنا چرا اینقدر ساده ای خواهر؟این روح اگه عکس داشت مگه میذاشت 2 دقیقه پیش خودش بمونه؟ این خبری که وجود نداره رو میاد از خبرگذاری روح میذاره حالا عکس اگه داشت معلوم نبود چکارشون میکرد! سرکاری هستن این ها. فک کنم عکس ها دست حمید باشه.اون باید بذاره. من خبر هام درست نیست :w00: :w00: :w00: :w00: 5 مین صبر کنید عکس ها برسه :w00: داریم اسامی رو مینویسیم زیر کاربرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ روح نیوز تاپیک عکس در حال زده شدنه لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: من خبر هام درست نیست :w00: :w00: :w00: :w00: 5 مین صبر کنید عکس ها برسه :w00: داریم اسامی رو مینویسیم زیر کاربرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه دیگه یه هفتس می خواین یه عکس بذارید :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ روح نیوز شمارش معکوس شروع شده بشمارید لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: روح نیوز تاپیک عکس در حال زده شدنه این چه اواتاریه؟؟؟ این همه بچه ها حرص خوردن آخه چرا بقیه را اذیت میکنین؟؟؟ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدار دوستان افتخار بزرگی بود ممنون از همگی لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ شلوغ نکنین .. تو یه تاپیک دیگه و مرتب و پشت هم عکس میزارم ... اینم پاک میشه .. سریع تخلیه کنین محلو لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه واسه چي عكس بزاره چ معني داره عكس خانوادگيه ما پخش بشه :4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Aartemis گفته است: این چه اواتاریه؟؟؟این همه بچه ها حرص خوردن آخه چرا بقیه را اذیت میکنین؟؟؟ ببخشید رو باید چه شکلی باشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: آخه واسه چي عكس بزاره چ معني داره عكس خانوادگيه ما پخش بشه :4chsmu1: اره والا چه معنی داره عکس پخش بشه :w00: همتون باید بمونید ترشی لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167: حميد عكس بزار ديگه ولي دسترسيش واسه كاربراي تهراني قطع بشه:4chsmu1: چون نيومدن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: :167: حميد عكس بزار ديگه ولي دسترسيش واسه كاربراي تهراني قطع بشه:4chsmu1: چون نيومدن تو تو تو مامان بد هستی :ubhuekdv133q83a7yy7 من دوستتون ندارم اصلا لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ sibesorkh گفته است: شلاممن تازه وارد هستم خوشبحالتون رفتید نمایشگاه یکی منو ببره اِع سیبی ، خودتی ؟ نیومدی که آخه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: :167: حميد عكس بزار ديگه ولي دسترسيش واسه كاربراي تهراني قطع بشه:4chsmu1: چون نيومدن فکر کنم من هم جز بچه تهرانی ها حساب کرده :icon_pf (34): چد چند دقیقه دست رسی من هم قطع شده بود :w00: لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: آخه واسه چي عكس بزاره چ معني داره عكس خانوادگيه ما پخش بشه :4chsmu1: ستیییی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ mIn گفته است: اِع سیبی ، خودتی ؟ نیومدی که آخه بچه که راه نمیدن :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده