*mini* 37778 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چه خببببببببببببببببببببببببببر بی معرفتاااااااااااااااااااااااااااا....... خوش گذشت؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خب چرا این عکسهای عتیقتونو نمیذارید دیگه.............چه لوس هستید من نتونستم بیام عکس هم نمیذارید خیلی نامردید..........:w00: اعصاب نداريا ... چه باحال قاطي ميكني
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 من امشب میخوامفردا بدرد خودتون میخوره خب:w00: شرمنده من ندارم ورگنه میزاشتم عکس از روح هاشون بخواین دارییییم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اعصاب نداريا ... چه باحال قاطي ميكني من عکس میخوام ...خب.......... کی انتظار کشیدم همتون بی معرفتید اصلا
میلاد 24047 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چرا من تو رو ندیدم :w00: نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم
mIn 2294 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 من امشب میخوامفردا بدرد خودتون میخوره خب:w00: فکر کنم کدپلاس عکس داره که رفته دیگه :JC_thinking:
lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بابا خودشون گفتن فردا ميزارن ديگه...پس برين بخوابين فردا ظهر عندالصلوه اينجا باشين. من تا فردا ظهر میشینم همین جا:w00:
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم خوب نمی دونی روح ها چشم ندارن :w00: کی حرف زدیم اگه زدیم بگو ببنم چی گفتم
mohsen 88 10106 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم خيلي باحالين مشكل از اميده ميلاد.......
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اصلا نذارید نخواستیم اییششششششششششش همچین میکنند انگار رئیس جمهور بودند همشون نمیخوام دیگه عکس نذارید.........
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اصلا نذارید نخواستیم اییششششششششششش همچین میکنند انگار رئیس جمهور بودند همشون نمیخوام دیگه عکس نذارید......... بابا عكستونو بذاريد ديگه اين قدر با اعصاب اين بچه بازي نكنيد:4chsmu1: اونايي كه راضي نباشن عكسشون پخش شه مثه ما اصن عكس نميگيرن خب ، ديگه اين كارا چيه
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بابا عكستونو بذاريد ديگه اين قدر با اعصاب اين بچه بازي نكنيد:4chsmu1: اونايي كه راضي نباشن عكسشون پخش شه مثه ما اصن عكس نميگيرن خب نذارید اصلا عکسهاتونو عکسهاتونو میخوایم چکار......... والله همین قدر که رفتید خوش بودید بسه ....نگرفتن ببرنتون خودش جای شکرش باقیه...... من که دیگه دلم نمیخواد ببینم ........ شبتون خوش ننرو لوس ها.......
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 وقتی راضی نیستید خوب عکس نگیرید مگه مجبورید البته من بهر حال دیگه نگاه نمیکنم عکسهاتونو با همشون و همتونم قهرم...........
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اخه عکس هایی که گرفته شدش قرار نبود گزاشته بشه :banel_smiley_52:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 :banel_smiley_4:کی فردا ظهر میشه ولشون کن اینجوری باورشون میشه......... یک دونه عکس 30 فره انگار از هرکدومشون چقدر میفته براش دارند کلاس میذارند برو بخواب تا خودشون بیاین التماس کنند که ببینیمشون.............. والله بخدا................. انگار رفتند چکار کردند
ارسال های توصیه شده