mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برا من که اواتارمه تو چرا مكررالآواتارشدي اي ملعون:167: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من امشب میخوام فردا بدرد خودتون میخوره خب:w00: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خببببببببببببببببببببببببببر بی معرفتاااااااااااااااااااااااااااا....... خوش گذشت؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب چرا این عکسهای عتیقتونو نمیذارید دیگه.............چه لوس هستید من نتونستم بیام عکس هم نمیذارید خیلی نامردید..........:w00: اعصاب نداريا ... چه باحال قاطي ميكني لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من امشب میخوامفردا بدرد خودتون میخوره خب:w00: شرمنده من ندارم ورگنه میزاشتم عکس از روح هاشون بخواین دارییییم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اعصاب نداريا ... چه باحال قاطي ميكني من عکس میخوام ...خب.......... کی انتظار کشیدم همتون بی معرفتید اصلا لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا من تو رو ندیدم :w00: نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من امشب میخوامفردا بدرد خودتون میخوره خب:w00: فکر کنم کدپلاس عکس داره که رفته دیگه :JC_thinking: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا خودشون گفتن فردا ميزارن ديگه...پس برين بخوابين فردا ظهر عندالصلوه اينجا باشين. من تا فردا ظهر میشینم همین جا:w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم خوب نمی دونی روح ها چشم ندارن :w00: کی حرف زدیم اگه زدیم بگو ببنم چی گفتم لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونستم کوری خوب وگرنه با خط بریل خودمو معرفی میکردم. دیدیم ... حرف هم زدیم با هم خيلي باحالين مشكل از اميده ميلاد....... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا نذارید نخواستیم اییششششششششششش همچین میکنند انگار رئیس جمهور بودند همشون نمیخوام دیگه عکس نذارید......... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا نذارید نخواستیم اییششششششششششش همچین میکنند انگار رئیس جمهور بودند همشون نمیخوام دیگه عکس نذارید......... بابا عكستونو بذاريد ديگه اين قدر با اعصاب اين بچه بازي نكنيد:4chsmu1: اونايي كه راضي نباشن عكسشون پخش شه مثه ما اصن عكس نميگيرن خب ، ديگه اين كارا چيه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا عكستونو بذاريد ديگه اين قدر با اعصاب اين بچه بازي نكنيد:4chsmu1: اونايي كه راضي نباشن عكسشون پخش شه مثه ما اصن عكس نميگيرن خب نذارید اصلا عکسهاتونو عکسهاتونو میخوایم چکار......... والله همین قدر که رفتید خوش بودید بسه ....نگرفتن ببرنتون خودش جای شکرش باقیه...... من که دیگه دلم نمیخواد ببینم ........ شبتون خوش ننرو لوس ها....... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای خدا دارم میمیرم از خستگی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونایی که راضی نیستن بگن صورتشون سفید کنن برو بچ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:کی فردا ظهر میشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی راضی نیستید خوب عکس نگیرید مگه مجبورید البته من بهر حال دیگه نگاه نمیکنم عکسهاتونو با همشون و همتونم قهرم........... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه عکس هایی که گرفته شدش قرار نبود گزاشته بشه :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:کی فردا ظهر میشه ولشون کن اینجوری باورشون میشه......... یک دونه عکس 30 فره انگار از هرکدومشون چقدر میفته براش دارند کلاس میذارند برو بخواب تا خودشون بیاین التماس کنند که ببینیمشون.............. والله بخدا................. انگار رفتند چکار کردند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده