CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا طی تاپیکی به همین مناسبت .. از عکسها رونمایی میشود من برم که 24 ساعته نخوابیدم .. :w768: برید خونه هاتون لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی زحمت یه نفر عکسا رو بذاره تو فیس بوک اينم خوبه... ....... معرفي ميكردين متوجه ميشديم كيان توي عكس.... قیاغه ها که حدسیه اینم خودتون حدس بزنید چشم....... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی زحمت یه نفر عکسا رو بذاره تو فیس بوک فکر کنم قرار شده عکسی فیس بوک نره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این حمید میگه 44 نفرمن فکر میکنم 30 نفر بیشتر یادم نمیاد آخرشم نفهمیدم کی به کی بود راستی موقع برگشت دیدیمتون 3نفره برمیگشتین، زنگ زدم که بگم وایسین با هم بریم، ولی آنتن نداد :icon_pf (34): از اونجایی که رو چمنا در حال استراحت نشسته بودیم، دیگه سخت بود بلند شیم بیایم صدا کنیم. 47 تا روح رو من شمردم که :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب من هم تعریف کنم 6 نفر در خواست بدن از منظر روح های بچه ها تعریف میشه لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر حیف شد که من جا موندم تازه کلی هم از دوستام رو با خودم همراه کردم حس و حال رانندگی که نداشتم مترو هم خیلی شلوغ بود از وسط راه برگشتیم :icon_pf (34): کاش اومده بودم ..... دلمان بـــــــــــــــســــــــــــی سوخت لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی میگن امروز ساعت 13 جلوی نمایشگاه 2 گروه از با بصیرت ها افتاده بودن به جون هم کسی چیزی نیدید؟ لینک فیلی نذارین (ویرایش شده توسط Mohammad.A) لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا طی تاپیکی به همین مناسبت .. از عکسها رونمایی میشود من برم که 24 ساعته نخوابیدم .. :w768: برید خونه هاتون میشه بگی فردا کی رونمایی میکنی؟صبح یا ظهر یا عصر یا شب ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا عضو گروهک گلدکوئیست هستن برا قرار امروز نیستن شایعه درست نکنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مترو مصلی شلوغ بود،نتونستیم سوار شیم. رفتیم خط تجریش را سوار شدیم،یک ایستگاه بعد از مصلی پیاده شدیم. خواستیم ایستگاه بعدی دوباره برگردیم سمت حرم مطهر که مترو واینستاد !!!!! خودمون نفهمیدیم چکار کردیم،همون بهتر که به ما نیومدید...... :icon_pf (34): ما هم همینکارو کردیم. رفتیم بالا تا حقانی. از اونجا سوار شدیم برگشتیم پایین که بتونیم بشینیم تو مترو لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا با بچه ها صحبت کردم،مجوز کنسرتت هم جور شد. فقط مسئولیت امنیتش با خودتونه،من نمیتونم جلوی مشتاقان سرکــوب را بگیرم. خيالي نيس آخر كنسرتها روضه ميخونيم كه برادراي ارزشي هم هوامونو داشته باشن! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر حیف شد که من جا موندم تازه کلی هم از دوستام رو با خودم همراه کردم حس و حال رانندگی که نداشتم مترو هم خیلی شلوغ بود از وسط راه برگشتیم :icon_pf (34): کاش اومده بودم ..... دلمان بـــــــــــــــســــــــــــی سوخت چ دل کمه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه بگی فردا کی رونمایی میکنی؟صبح یا ظهر یا عصر یا شب ؟ باید ظهر باشه به احتمال زیاد .. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسا فردا تو یه تاپیک دیگه گذاشته میشه. اساس کشی کنین برین از این تاپیک تا قفل نشده لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00: واه واه واه واه نخواستیم یه عکس میخواین بذارین عکس شب عروسی که نیست! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید ظهر باشه به احتمال زیاد .. بسیار خوب... بازم مرسی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيالي نيس آخر كنسرتها روضه ميخونيم كه برادراي ارزشي هم هوامونو داشته باشن! :4chsmu1: اقا بیایید برا قبولی یک نفر در کنکور امن یوجیب بخونیم لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید ظهر باشه به احتمال زیاد .. باشششششششششششد نخود نخود هر که رود خانه خود. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا شب روح نیوز کار خودش رو اغاز میکنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید ظهر باشه به احتمال زیاد .. بذار برای پس از نماز ظهر،که اقلا سبب هدایت شود..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده