رفتن به مطلب

اگه شما بخواین گوگل به زودی مجبور خواهد شد اسم "Arabian Gulf" را حذف کند.

chalipa

ارسال های توصیه شده

:4chsmu1: منم یه ساله دارم اینا رو میگم بابا

تاثیر نداره ولش کن

اینا هم توجیه شند 3 هفته بعد دوباره این تاپیک رو یکی دیگه میزنه...میگه دیروز یه ایمیلی به دستم رسید و ...:4chsmu1:

وای وای وای وای وای

من دیگه به این تاپیک آلرژی پیدا کردم.

باباجان یه نگاه به همون اول سایت کنید

تبلیغاشو نگاه کنید.دو تا سایت تبلیغ کرده

meet sexy iranians

earn easy money in 1 hour

آخه مگه خلیج فارس مداد که اینا تصمیم بگیرن عربی باشه یا فارسی؟

یکم فکر کنید باباجان.هر چیزی رو اینقدر زود باور نکنید دیگه.دانشجویید ها

خوب چکار کنیم .......... اصلا چون سایت مشکل داره پس هیچکس نره رای بده بعد رای به خلیج عربی بشه 100در100 و رای به خلیج فارس بشه 0 اینا میخواین ...... این طوری خوبه؟؟؟

اگه منظور طرف مقابل هم این باشه باید رفت و رای داد وظیفست چه خوبه که بتونیم کار درست را تشجیص بدیم

بعد هم گوگل بیاد بزنه خلیج عربی کم کم نام خلیج تحریف بشه ما هم به نسلهای اینده بگیم بله اول سایت مشکل داشت ما رای ندادیم

این مصداق جنگ نهروانه که قرانها را سر نیزه کردن و عده ای گفتن که نباید باهاشون جنگید

به این میگن موقعیت شناسی :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

محض اطلاعتون من دانشجو نیستم و سالهاست که درسم تموم شده.......

و تصمیم برای تبلیغ رای دادن هم توسط یکی از ارگانهای معروف که نخبگان هم توش جمعن گرفته شده و نجام شده .......

موقعی که انتخواب بد و بدتر پیش میاد نباید بدتر را انتخواب کرد:icon_gol: اگه نه که ما عقلمون میرسه به این موارد کاش قبل از حمله به تایپیک قبلش دلیلش را به خود من میگفتین تا با هم حرف بزنیم ........

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نیز رای دادم!!!!

61.2% خلیج همیشه فارس

تعداد رای دهندگان: 2343070

:icon_gol:

چرا هی رایامون میاد پایین

من چند روز یکبار میام رای میدم هردفعه آمار پایین تره

61/3:icon_pf (34):

خوب اعرابم که بیکار نمی شینن:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای وای وای وای وای

من دیگه به این تاپیک آلرژی پیدا کردم.

باباجان یه نگاه به همون اول سایت کنید

تبلیغاشو نگاه کنید.دو تا سایت تبلیغ کرده

meet sexy iranians

earn easy money in 1 hour

آخه مگه خلیج فارس مداد که اینا تصمیم بگیرن عربی باشه یا فارسی؟

مطمئن باشید اون چیزیرو که شما میفهمید همه میفهمن !!!!!!!!

منتها بحث چیز دیگریست کسی هم باور نکرد که با اینا چیزی تغییر میکنه !!!!!

منتها همه میخوان که ایرانی بودنشون رو به هر نحوی شده نشون بدن و بهش افتخار کنن و میدونم با اینا نمیشه افتخار کنن ولی کسی مثل من و شما که وقت مفیدشو اینجا هدر میده به جای زندگی حقیقی و یا مطالعه مطالب علمی با منبع در تالارهای علمی !!! جور دیگه ای نمیتونه ایرانی بودنشو به اثبات برسونه ...شما هم لطفا در لحنت اصلاحات انجام بده دوست عزیز با این حرفت به همه کسایی که اینجان توهین کردی....:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هنوز معتقدم برای وحدت با اعراب عزیز،نام این خلیج،خلیج اسلامی شود که نه سیخ بسوزد نه کباب........

مبدا تاریخ ایران و پرچممون که عربی هست و کسی صداش در نمیاد،این خلیج فارس هم خلیج اسلامی بشه،ماهی هاش حلال تر و بهشتی میشوند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من هنوز معتقدم برای وحدت با اعراب عزیز،نام این خلیج،خلیج اسلامی شود که نه سیخ بسوزد نه کباب........

مبدا تاریخ ایران و پرچممون که عربی هست و کسی صداش در نمیاد،این خلیج فارس هم خلیج اسلامی بشه،ماهی هاش حلال تر و بهشتی میشوند.

بابا دیگه به این چیزا گیر ندین:ws3:

پس مثلا توی امریکا هم بگن که چرا مبنای تاریخ کشورمون را میلادی گذاشتن از روی دین رسمی ..... دین زده شدین...ا مثلا مسیح مال فلان قسمت دنیا بوده مبنای تاریخ توی امریکا بشه زمان کشف قاره امریکا :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا دیگه به این چیزا گیر ندین:ws3:

پس مثلا توی امریکا هم بگن که چرا مبنای تاریخ کشورمون را میلادی گذاشتن از روی دین رسمی ..... دین زده شدین...ا مثلا مسیح مال فلان قسمت دنیا بوده مبنای تاریخ توی امریکا بشه زمان کشف قاره امریکا :ws37:

مردم آمریکا نمیگن،دیگه مشکل خودشونه..... :a030:

آمریکا هیچ تمدنی نداشته که بهش افتخار کنه،وگرنه مطمئنا تاریخ بزرگی برای خودش میساخت.

اونها خیلی چیزهارو میگن،خیلی چیزهارو نمیگن......(کجای کار و زندگی ما شبیه اونهاست!!)

ما که همه چیزمون را به اعراب مومن بخشیدیم،خلیج فارس را هم بکنیم خلیج اسلام هم در دنیا و هم در آخرت مورد آرامش و عنایت هستیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مردم آمریکا نمیگن،دیگه مشکل خودشونه..... :a030:

آمریکا هیچ تمدنی نداشته که بهش افتخار کنه،وگرنه مطمئنا تاریخ بزرگی برای خودش میساخت.

اونها خیلی چیزهارو میگن،خیلی چیزهارو نمیگن......(کجای کار و زندگی ما شبیه اونهاست!!)

ما که همه چیزمون را به اعراب مومن بخشیدیم،خلیج فارس را هم بکنیم خلیج اسلام هم در دنیا و هم در آخرت مورد آرامش و عنایت هستیم.

امریکا فقط یه مثال بود ....... خوب اروپا چی !!!!!!! چرا اونها همچین کاری نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا ایتالیا یا یونان که تمدنش همپای ماست چرا مبنای تاریخ را قرار نمی ده مثلا کشور گشایی های اسکندر یا چه چیزی شبیه اون:ws52:

مبنای تاریخ همه جا میلاد مسیحه که پیامبرشونه ...... خوب توی ایران که همه مسلمونن اگه مبنا میلاد مسیح باشه که خیلی ناجوره!!!!!!!! چه بهتر که مبنا از دین خودمون باشه تا مسیحیت مثه بقیه کشورهای مسلمان.....

خوب شاید خیلی ها بگن کاری که شاه کرد بهتر بود که مبنای تاریخ را ملی قرار داد اون وقت چند تا مسئله پیش میاد

1- ایا همه مردم یا اکثریتشون چی میخوان اسلام را یا تاریخ 2500ساله را؟؟؟ خیلی محکم میشه گفت که مردم ما تاریخ هجری را میخوان تا شاهنشاهی را نگین نه (تاکید میکنم اکثریت)

2-بهتره مبنای تاریخ یه چیزی باشه که حداقل یه کم جهانی تر هم باشه :icon_gol:

ولی خوب شایدم اگر مبنا بر اساس تاریخ ملی باشه بدم نباشه .... خوب یه نظره :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

1- ایا همه مردم یا اکثریتشون چی میخوان اسلام را یا تاریخ 2500ساله را؟؟؟

خیلی محکم میشه گفت که مردم ما تاریخ هجری را میخوان تا شاهنشاهی را نگین نه (تاکید میکنم اکثریت)

2-بهتره مبنای تاریخ یه چیزی باشه که حداقل یه کم جهانی تر هم باشه :icon_gol:

ولی خوب شایدم اگر مبنا بر اساس تاریخ ملی باشه بدم نباشه .... خوب یه نظره :icon_gol:

حالا من مبنای تاریخی را به عنوان یک مثال زدم و تاپیکی هم در این رابطه یکی از دوستان زده بود.

بیشتر منظورم این بود،که چرا اینقدر حساسیت که روی نام خلیج فارس هست،روی تاریخ یا پرچم ایران نیست.

طبق استدلال شما،اکثریت مردم ایران،اسلام را میخواهند، پس خلیج اسلام چرا بر خلیج فارس برتری ندارد؟

لینک به دیدگاه
حالا من مبنای تاریخی را به عنوان یک مثال زدم و تاپیکی هم در این رابطه یکی از دوستان زده بود.

بیشتر منظورم این بود،که چرا اینقدر حساسیت که روی نام خلیج فارس هست،روی تاریخ یا پرچم ایران نیست.

خوب پرچم ایران که فرقی نکرده به جز یه نشان که وسطش اومده و نمادی از گل لاله و کلمه الله هست......نمی دونم کدومش مشکل داره

اما در این که به تاریخ ایران باستان ظلم شده باهات موافقم:a030:

همیشه ارزوی من این بوده که یه فیلم با بودجه کافی ساخته شه که عظمت ایران باستان را نشون بده و یه پروژه ملی باشه که همه جهان ببینن...

پارسال رفتم تخت جمشید واقعا دلم سوخت......ایشالا نسل شماها باید این کارها را بکنه:icon_gol:

طبق استدلال شما،اکثریت مردم ایران،اسلام را میخواهند، پس خلیج اسلام چرا بر خلیج فارس برتری ندارد؟

دارم خل میشم از دست اسی:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دارم خل میشم از دست اسی:w00:

خُل شدن نداره فرزندم...... :ws21:

من 99 درصد مطمئنم،اگه مراجع تو این کشور فتوا بدهند از فردا نام خلیج فارس بشه خلیج اسلامی به احترام اسلام،دیگه هیچکس صحبتی از خلیج فارس نخواهد کرد.

یعنی میگم اینها بازیه،اونیکه خلیج فارس را کرده خلیج عربی،خیلی وقته فهمیده ایرانی ها غیرت ملی شان را از دست داده اند و فقط یک عده غیرت اسلامی و دینی دارند.

و گرنه جرات همچین اقدامی برای تغییر نام خلیج فارس به خلیج عرب را به خود راه نمیداد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خُل شدن نداره فرزندم...... :ws21:

من 99 درصد مطمئنم،اگه مراجع تو این کشور فتوا بدهند از فردا نام خلیج فارس بشه خلیج اسلامی به احترام اسلام،دیگه هیچکس صحبتی از خلیج فارس نخواهد کرد.

یعنی میگم اینها بازیه،اونیکه خلیج فارس را کرده خلیج عربی،خیلی وقته فهمیده ایرانی ها غیرت ملی شان را از دست داده اند و فقط یک عده غیرت اسلامی و دینی دارند.

و گرنه جرات همچین اقدامی برای تغییر نام خلیج فارس به خلیج عرب را به خود راه نمیداد.

نه این طورا هم دیگه نیست:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...