sam arch 55879 ارسال شده در 29 شهریور، 2013 من را ببخش تقویم... چند صباح یادت نکردم... تنت خاکستری بود...سیاه شد... دیگر کُهنه ی تَر هم سازگار نیست.... گفته بودی که از یاد می برمت.... قول داده بودم که نرسد این روز ولی.... تو مرا از خودم بیشتر می شناختی.... 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2013 انسان فقط از جنگ، زلزله و سیگار نمی میرد! انسان روزی از لبخندهایی که نمیزند و اشک هایی که نمیریزد خواهد مُرد...! 3
mani24 29665 ارسال شده در 6 مهر، 2013 از وقتی تنها شدم معنی خیلی از حرفها رو فهمیدم درد دوری ، حسرت دیدار ، جدایی ، فاصله ، غم وغصه کاش همه اینها معنی دیگه ای داشتن ولی دلتنگی وتنهایی منو با همه اینها آشنا کرد شبها با حسرت دیدار تو خوابیدم همه رویاهای شبهامو با غم دوری تو به صبح رسوندم و بالاخره با تنهایی از خواب بیدار شدم. از تنهایی با همه دوست شدم با فاصله ها و جدایی ها و حسرت ها زندگی کردم اما تنها کسی که به من وفادار موند و تنهام نذاشت، تنها یار تنهاییم ، تنهایی بود♥ 1
mani24 29665 ارسال شده در 6 مهر، 2013 سالها رفت و هنوز یک نفر نیست بپرسد از من که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی؟ صبح تا نیمه ی شب منتظری همه جا می نگری گاه با ماه سخن می گویی گاه با رهگذران،خبر گمشده ای می جویی راستی گمشده ات کیست؟ کجاست؟ صدفی در دریا است؟ نوری از روزنه فرداهاست یا خدایی است که از روز ازل ناپیداست...؟ ب 1
mani24 29665 ارسال شده در 6 مهر، 2013 بعضـــی وقتا .... حضــــور یه نفـــر بهت احساس امنیت و آرامش میده احساس زنده بودن و مهم بودن ؛ گاهی بدون اینکه چیزی بگی میفهمه حالتو درکت میکنه .... اونوقت که دلت میخواد محکم بغلش کنی و بهش بگی: دوستت دارم و بخاطر همه چیز ممنـــــــــــــــــــون .. 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 6 مهر، 2013 مثلِ گنجشک کوچکی هستم خسته از حوضهای نقاشی میشود آسمان من باشی ؟ نیلوفر جهانگیر 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یک نگاه کمی نامهربان یک واژه ی کمی دور از انتظار یک لحظه فاصله میشکند بغضت را !!! 2
mani24 29665 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ 1
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2013 دلـــم یــک آدم برفــی می خـواهــد تا وقتی حرف هــایم را شنید آب شود نباشد دیــگر...! 2
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 فـرض کـن بــه عـکــاس بـگـویــــــــم : تـارهـای سـپـیــــــد را سـیــاه کـنـــــــد….. و چـیـــــن و چـروک هـا را مـاسـت مـالـــــــی… و حـتـی از آن خـنـده هـا کـه دوسـت داری بـرایـم بـکـارد بـاز هـم از نـگـاهـــــــــم پـیـداسـت چـقــــدر … بـه نــبـــودنـــت خـیـره مـــانــــــده ام 1
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 باز هم از آن شب هایی که دلم میخواهد بنویسم ...... دوست دارم دفتر خاطراتم را بازکنم و در آن بنویسم و مثل همیشه از چندخاطره ی قبل شروع کنم و برسم به پایان آنها و با ثانیه ثانیه هایشان دوباره زندگی کنم..... 3
sam arch 55879 ارسال شده در 13 دی، 2013 تقویم امسالم در پاییز ،درجا شده... باقی صفحات اضافه هستند... امسال سالم شد 275 +1.... آن یکش برای کبیسه است... . . . آری...تولد تو اضافی نیست بانو 4
sam arch 55879 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 تقویم نو شد... باز دوباره باید هر روز از دوری هایت در توضیح هر صفحه تقویم بنویسم... 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 بیهوده ورق می خورنــــــــد … تقویـــــــــم هــــای جهــــــــــان ؛ روزهــــای من … همه یک روزند … شنبــــه هایی که فقـــط پیشوندشــــــان عوض می شـــــود … 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 آذر، 2014 وقتی که دیدم زود سرما میخوری، باز تقویم را بستم زمستان را نبینی .... 4
melijooon 723 ارسال شده در 19 آذر، 2014 ما عقربه های یک ساعتیم تمام عمر سرگردان ِ بخت ِ خویشیم تا یکروز برای همیشه درکنار هم به خواب برویم ما عقربه های یک ساعتیم روزی بیست وچهار بار از کنار هم میگذریم اما تا لب باز میکنیم چیزی بگوییم وقت رفتن فرا میرسد ما عقربه های یک ساعتیم و فقط ما میدانیم یکساعت یعنی چقدر فاصله ، چقدر دوری ، چقدر تنهایی یک ثانیه چقدر با ارزش است برای بوسیدن و یکروز یعنی چندبار تکرار آوارگی 3
sam arch 55879 ارسال شده در 1 تیر، 2015 تقویم دزد است! با هر ورق... روزهای با تو بودن را می دزد از من! 1
sam arch 55879 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 حکم کردم برگی از تقویم را بی تو نگذارم... ورق زدن که تمام شد... تمام تقویم پاره پاره بود..
ارسال های توصیه شده