sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هفته ها قدم می زنند بر روی روزها.... ماه ها منتظرِ سال ها هستند.... می آیند و می روند این ورق پاره ها به کُنح انبار... اما یاد ها چروک می شوند بر چهره جلوی آینه ها... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی در طول زمان به خاک سپردن یک جسد از خواباندن یک قاب عکس آسانتر است....... لعنت به خاطرات..... 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خورشیدی که تو به انتظار طلوعش هستی هرگز نخواهد آمد شب سرد و طولانی است التماس می کنم برو ! حتی اگر التماست کردم که بمانی ...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ ...تو آخر خوب قصه هائی و یه رویای قشنگ تو یه فرشته نجات توی کابوس وحشت خوابی و یه دست مهربون برای نوازش گلبرگ... تو یک حقیقتی، یک حقیقت بی پایان... تو رقص دلربای ساقه های طلائی گندم تو موسیقی لطیف بادی... تو یه غزل عاشقانه توی رساترین شعر ذهن کودکانه منی... تو مثل قهر بی ریای نسترن، زیبا و جذابی ... تو آشوب دلتنگی غم انگیز دریا برای رسیدن به لحظه غروبی... ******************** 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ پس از مرگم چشمهایم را خاک نکنید "واقعا" منتظرند ...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ اے ڪــــاش . . هـمـاטּ آבمـهـایـے ڪـه نـوشتـه هایـم را مے בزدنـב . . و حـرفهـایـم را . . " به نـام خـوבشـاטּ مے زننـב " . . گـوشـهاے از בرבهـایـم را هـم بـבزدنـב . . و بـه نـام خـودشـاטּ بــزنــنــב . .!! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کلمه که در گوشم میخوانی کودکی میشوم آماده شنیدن لالایی؛ برای خوابی که از کلام تو رنگ گرفته است...! 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ساعتی باید تاب بیاورم... نو بهار دیدنت، آنور سال است... تقویمِ نو می خواهد... اولین نوبرانه ای هست که کهنه هایم را دل آزار می کنی... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بَراے މآشتَنتــش بہ تَمآمـــ مُقَـމسآتَمــ اِلتِمآ๛ کَرމمـــ براے هَمیـטּ حآلا اَز تَڪـ تَڪشآטּ .... މلگیرَمـ . 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ریتم نفس گیر این موسیقی ... در جایی که نمی دانم کجاست ! و در روزی که یادم نیست ! برای من خاطـــــره ای نواخته است ... یکشنبه بود ؛ یا دوشنبه ؛ یا سه شنبه ؛ یا شنبــــــه ای که پیشوندش را در لا به لای تقویم " نا " گرفته ی خاطراتم گم کرده ام ... شاید روزی بود شبیه امروز یا فـــــــــــــردا ... دیگر چه فرقی می کند !!! که کـــــی....؟! و کجــــــا.....؟! وقتی هنوز قلب از طپش افتاده ام با ضرب آهنگش به لرزه می افتـــــــــد .... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دلتـــنگـَم ... نــه بــَراى ِ كـــَسى اَز بــ ـى كـــَسى !!! خــَسته اَم ... نــَه اَز تـــَكآپــ ــو اَز دربــه درى !!! نـــَه دوستــ ــى ، نــ ـه یـــ ـادى نــَه خــ ـاطره شـــیرینى تـــَنهـــایَم ... تــَنها تــَر اَز آن ســَنگـــ ِ كــنار ِ جــ ـاده اَمــ ـا ، مــُشتــاقَم مـــُشتــاق ِ دیــدار ِ آن كــَس كـ ــه صـــادقـانهـ یــ ـآدَم كـــُنـَد !!! __________________ لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ پُــرم از اشـــکــ... آنــقـَــدر کــه دنـیـــــا بـایـد چتـــر بر سـَرش بگیـــرد بـا احـتـیــــاط مـرا ورق بِـزند ... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مـی توانم بــپرسم چه عطری می زنی؟ بوی خوشبختی می دهی انگار …! 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هم دوره ای ما بوده ای یک روز! میون تقویم قدیمی عکست را دیدم... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست هایم این روزها بوی حافظ می دهند تـفال که می زنم کنعـانم بدجـور یوسفش را می خواهد...! 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا حضرت زمان! اندکی آرام تر.... من پاهایم زخم شده.... به تو نمی رسم! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این بار ایستاده ام با لباسی آهنین با کفش هایی ضد آب بی نفوذ برای دفاع از لحظه هایم برای نشکستن نه که برای حرمت داشتن شکسته هایم...! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نشانی ام را اگر خواستی همینجا هستم پشت مانیتوری که نمی تواند مرا به تو برساند...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صفحه های تقویم مرا یاد گذر زمان می اندازند ... نمیدانم !!! پس کی زندگی شروع می شود ... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ خدایا! خورشید را به من قرض میدهی؟ از تو كه پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست یخ بسته است...! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده