keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نجاست سگ یکی از موضوعاتی هست که همواره محل مناقشه و گفتگوهای فراوانی بوده. این روزها با توجه به طرح نمایندگان مجلس مبنی بر کاهش نگهداری سگها در خانه ها و ممنوعیت ورود آنها به خیابانها، مجدداً این بحث رنگ و لعاب جدیدی به خودش گرفته. در قرآن کریم در خصوص نجاست سگ،هیچ اشاره ای به میون نیامده و نجس بودن این حیوان، به روایات و احادیتما بر میگرده.(دلایل نقلی)اگرچه به نظر میرسه که حتی از پیامبر اکرم هم به صراحت روایتی در این خصوص دیده نمیشه و فقهائی که با استناد به سخنان پیامبر اسلام، رأی به نجاست سگ داده اند در واقع به تفسیر نقل قولهایی از وی پرداخته اند که به ناپاک بودن آنچه سگ به آن دهان زده یا به مدفوع و ادرار سگ مربوط می شود. اگر چه فقهای شیعهدر خصوص نجاست سگ اجماع دارن، اما در میان اهل تسنن اختلاف نظر هست. مالکی ها نه تنها سگ رو نجس نمی دونن بلکه مالک بن انس حتی آب دهان سگ را هم نجس ندونسته و با استناد به نص صریح قرآن -که حیوانی را که سگ شکار کرده باشد پاک می داند- استدلال می کرده که چون سگ حیوان را با دهان خود شکار و حمل می کند بنابراین آب دهانش را هم نمی توان نجس دونست. ابوحنیفه، بدن سگ را پاک و تنها آب دهان این حیوان را نجس می دونسته، و حتی خرید و فروش سگ را هم جایز می دونسته. اما امام شافعی و احمد بن حنبل، دو امام دیگه اهل سنت، سگ را نجس می دونستند. الته در میان شیعیان نیز، سید مرتضی، یکی از بزرگترین فقهای تاریخ شیعه اشاره کرد که به نجاست سگ باور نداشته و نظر او در این باره مشابه نظر ابوحنیفه بوده است. :icon_gol:دوست عزیزم نظر شما چیه؟!:icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه چی از جون این حیوون بی گناه میخواهند مردم من نمی دونم 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا مملکت اصلا مشکل نداره ! مشکل مملکت شده سگ ! 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با نجاست و بحث دینیش کاری ندارم اما از لحاظ پزشکی واقعا نگه داری حیوان توی خونه ها قوطی کبریت امروزه خیـــــــــــــــلی خطرناکه به خصوص برای کسانی که بچه کوچیک هم دارن :icon_pf (34): تازه جمع کنن این ها رو چه بهتر آخه سگ هم شد حیوون خونگی ؟! تا حالا چند تا از این دیونه هاش افتاده دنبال من هر دفعه هم یه بلایی سرم اومده :w00: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با نجاست و بحث دینیش کاری ندارم اما از لحاظ پزشکی واقعا نگه داری حیوان توی خونه ها قوطی کبریت امروزه خیـــــــــــــــلی خطرناکه به خصوص برای کسانی که بچه کوچیک هم دارن :icon_pf (34): تازه جمع کنن این ها رو چه بهتر آخه سگ هم شد حیوون خونگی ؟! تا حالا چند تا از این دیونه هاش افتاده دنبال من هر دفعه هم یه بلایی سرم اومده :w00: خب بهشون توهین میکنند حس میکنند میاند میگیرنت خب 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نجاست سگ یکی از موضوعاتی هست که همواره محل مناقشه و گفتگوهای فراوانی بوده. این روزها با توجه به طرح نمایندگان مجلس مبنی بر کاهش نگهداری سگها در خانه ها و ممنوعیت ورود آنها به خیابانها، مجدداً این بحث رنگ و لعاب جدیدی به خودش گرفته. در قرآن کریم در خصوص نجاست سگ،هیچ اشاره ای به میون نیامده و نجس بودن این حیوان، به روایات و احادیتما بر میگرده.(دلایل نقلی)اگرچه به نظر میرسه که حتی از پیامبر اکرم هم به صراحت روایتی در این خصوص دیده نمیشه و فقهائی که با استناد به سخنان پیامبر اسلام، رأی به نجاست سگ داده اند در واقع به تفسیر نقل قولهایی از وی پرداخته اند که به ناپاک بودن آنچه سگ به آن دهان زده یا به مدفوع و ادرار سگ مربوط می شود. اگر چه فقهای شیعهدر خصوص نجاست سگ اجماع دارن، اما در میان اهل تسنن اختلاف نظر هست. مالکی ها نه تنها سگ رو نجس نمی دونن بلکه مالک بن انس حتی آب دهان سگ را هم نجس ندونسته و با استناد به نص صریح قرآن -که حیوانی را که سگ شکار کرده باشد پاک می داند- استدلال می کرده که چون سگ حیوان را با دهان خود شکار و حمل می کند بنابراین آب دهانش را هم نمی توان نجس دونست. ابوحنیفه، بدن سگ را پاک و تنها آب دهان این حیوان را نجس می دونسته، و حتی خرید و فروش سگ را هم جایز می دونسته. اما امام شافعی و احمد بن حنبل، دو امام دیگه اهل سنت، سگ را نجس می دونستند. الته در میان شیعیان نیز، سید مرتضی، یکی از بزرگترین فقهای تاریخ شیعه اشاره کرد که به نجاست سگ باور نداشته و نظر او در این باره مشابه نظر ابوحنیفه بوده است. :icon_gol:دوست عزیزم نظر شما چیه؟!:icon_gol: سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت و مردم شد. در فقه شیعه خرید و فروش و نگه داری چهار سگ مجاز است: 1- سگ گله 2- سگ نگهبان باغ 3- سگ نگهبان حیاط خانه 4- سگ شکار در ضمن برای نگهداری سگ و گربه در خانه به علت بیماریهای زیادی که ممکن است به انسان سرایت کند . در برخی روایتها تاکید بر این است که تا جایی که ممکن است از منزل و محل زندگی دور نگه داشته شوند. حالا کدوم نماینده بوده که در این نزدیکی انتخابات مجلس برای جلب رای مردم چنین حرفی رو زده . کیوان جان نکنه برای اینکه دوستان بیان مطلبت رو بخونن این عنوان رو انتخاب کردی. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از سگ میترسم خوب کردن قانون گذاشتن تو خیابون بیفته دنبال ادم واییییییییییییییییییییی:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا مملکت اصلا مشکل نداره !مشکل مملکت شده سگ ! آره والا مملکت کم مشکل داره که برای سگهاش باید توی مجلس قانون بسازن. جمع آوری سگها که مربوط به شهرداری و مراکز بهداشتی میشه. اگه راست میگن بیان برای جمع آوری معتادین خیابانی شهر یه فکری بکنن. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اگه سگ تو خیابون نیاد که امنیت بعضیا به خطر میفته!! مطمئن باشید تو مواقع ضروری خیابون پر از سگ میشه. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اگه سگ تو خیابون نیاد که امنیت بعضیا به خطر میفته!!مطمئن باشید تو مواقع ضروری خیابون پر از سگ میشه. ولی خدایش توی محله ما یک گله سگ هستند که نصفه شبها پخش میشند و تقسیم میشوند بعد ساعت 5.30 - 6 صبح ریسشون همشونو جمع میکنه و میره نمی دونم کجا ولی اگر حتی صبح هم از کنارشون رد شی و مشکلی خاصی نداشته باشه کاری به کارت ندارند خودشون یه پا پلیس هستند برای خودشون............ آخه مسئله اینه که با سگهای توی منازل هم کاردارند بابا اونها کارت بهداشت دارند و واکسن میزند الکی هم پاچه کسی رو نمیگیرند که.......... 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا کدوم نماینده بوده که در این نزدیکی انتخابات مجلس برای جلب رای مردم چنین حرفی رو زده . کیوان جان نکنه برای اینکه دوستان بیان مطلبت رو بخونن این عنوان رو انتخاب کردی. انتخابات مجلس دیگه عزیزم به این زودی ها برگزار نمیشه تقریباً سه هفته ی پیش بود که رسماً شورای نگهبان تصمیم گرفت انتخابات مجلس رو اسفندماه سال 90 برگزار کنه!!! ممنونم از شرکتت در بحث:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بهشون توهین میکنند حس میکنند میاند میگیرنت خب نه بابا توهین کجا بود :icon_pf (34):(فقط همینمون مونده بود که اینا معنی توهین رو بفهمن ) مثلا همین دیروز داشتم توی خیابون با دوستام قدم می زدم یه سگه از بین اون همه آدم کرد دنبال من آخرش هم افتادم توی جوی و شلوار نازنیم پاره شد یا همین همسایه بغلیمون یه سگ شکاریه بزرگ داره از این دو رگه های سگ و گرگ :banel_smiley_52: به محض این که من از پشت درشون رد می شم شروع می کنه به پارس کردن (مثل صاحبش بیشعوره ) وقتی می بینمش قبضه روح می شم 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شد این تاپیک زده شد!! شما ها کجا زندگی میکنید مگه انقد سگ و گربه و گرگ در کمینتون هست؟:ws2: اینجور که تعریف میکنید ظاهراً هر هفته، یه شلوار خانومها عوض میکنن با این حساب ظاهراً باید از نماینده های مجلس تشکر کرد!! 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شد این تاپیک زده شد!! شما ها کجا زندگی میکنید مگه انقد سگ و گربه و گرگ در کمینتون هست؟:ws2: اینجور که تعریف میکنید ظاهراً هر هفته، یه شلوار خانومها عوض میکنن با این حساب ظاهراً باید از نماینده های مجلس تشکر کرد!! ما وسط جنگل زندگی می کنیم (تهران) دست روی دلم نذار که خونه از دست این سگا اگه یه کار درست کرده باشن قطعا همینه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا توهین کجا بود :icon_pf (34):(فقط همینمون مونده بود که اینا معنی توهین رو بفهمن ) مثلا همین دیروز داشتم توی خیابون با دوستام قدم می زدم یه سگه از بین اون همه آدم کرد دنبال من آخرش هم افتادم توی جوی و شلوار نازنیم پاره شد یا همین همسایه بغلیمون یه سگ شکاریه بزرگ داره از این دو رگه های سگ و گرگ :banel_smiley_52: به محض این که من از پشت درشون رد می شم شروع می کنه به پارس کردن (مثل صاحبش بیشعوره ) وقتی می بینمش قبضه روح می شم احیانا گربه نیستی شما............. عجیبه اینقدر بهتون علاقه وافر دارند این سگها ولی برعکس تو من هستم سگها از کنارم بی خطر رد میشند کاری هم باهام ندارند 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احیانا گربه نیستی شما............. عجیبه اینقدر بهتون علاقه وافر دارند این سگهاولی برعکس تو من هستم سگها از کنارم بی خطر رد میشند کاری هم باهام ندارند :ws28: نه مطمئن باش گربه نیستم اما دلیل علاقه سگا به خودم رو هم تا به حال متوجه نشدم خوش به حالت اگه چند بار مثل من به خاطرشون بیفتی توی دردسر دیگه ازشون حمایت نمی کنی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28: نه مطمئن باش گربه نیستم اما دلیل علاقه سگا به خودم رو هم تا به حال متوجه نشدم خوش به حالت اگه چند بار مثل من به خاطرشون بیفتی توی دردسر دیگه ازشون حمایت نمی کنی ولی خداییش اونهایی که یک عمر سگ داشتند گفتند ها..........سگها خیلی باهوش هستند اگر حس کنند کسی ازشون میترسه بدتر اذیتش میکنند........... من دوسشون دارم خودم میرم طرفشون تا خجالت بکشند فرار نکنند ولی بعضی وقتها در میرند اینقدر این بیچارها بیچاره هستند حتی وحشی ترینشون اگر باهاش بازی کنی برات دم تکون میدهند نیاز به یکم محبت دارند فقط همین اگر اومد طرفت هیچ وقت فرار نکن بشین رو زمین سنگی چیزی بردار وایمسند یا چیزی پرت کن دورتر تا بروند بیارنش دیگه کاری بهت ندارند ولی هیچ وقت و به هیچ وجه فرار نکن و ندو چون 100 درصد میدوند دنبالت و میگیرنت طبیعتشونه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خداییش اونهایی که یک عمر سگ داشتند گفتند ها..........سگها خیلی باهوش هستند اگر حس کنند کسی ازشون میترسه بدتر اذیتش میکنند...........من دوسشون دارم خودم میرم طرفشون تا خجالت بکشند فرار نکنند ولی بعضی وقتها در میرند اینقدر این بیچارها بیچاره هستند حتی وحشی ترینشون اگر باهاش بازی کنی برات دم تکون میدهند نیاز به یکم محبت دارند فقط همین اگر اومد طرفت هیچ وقت فرار نکن بشین رو زمین سنگی چیزی بردار وایمسند یا چیزی پرت کن دورتر تا بروند بیارنش دیگه کاری بهت ندارند ولی هیچ وقت و به هیچ وجه فرار نکن و ندو چون 100 درصد میدوند دنبالت و میگیرنت طبیعتشونه مرسی از راهنماییت امیدوار برای دفعه دیگه یادم بمونه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از راهنماییت امیدوار برای دفعه دیگه یادم بمونه خواهش میکنم عزیزم سعی کن با خودت تکرار کنی تا یادت بمونه دفعه بعد که ملاقات باهاشون داشتی بیای بگی چقدر خوبند این حیوونهای مفید زبون بسته 1 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعله؛ موضوع تاپیک بحث نجاست سگ و عدم ذکر این مساله در قرآن بود و طرح نمایندگان مجلس به بهانه نجاست سگ؛ اما گفتگوها رفت به سمت چگونگی نحوه ی برخورد با سگها در خیابان خواهشاً به بحث اصلی بپردازید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده