رفتن به مطلب

شاد بود یک شخص به چه چیزهایی بستگی داره

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

ببین من قبول دارم که گاهی یه سری مشکلات باعث میشه آدم دیگه دل و دماغی برای شاد بودن یا حتی تلیقن به شاد بودن نداشته باشه

مثلا پدری که غذا نداره بیاره خونه بده زن و بچه ش ... این وحشتناکه :ws44:

اما من وقتی با کسایی که معمولا افسردن روبرو میشم خیلی هاشون کمترین مشکلی از نظر مالی هم ندارن و وقتی از دور به زندگی شون نگاه میکنی شاید به رفاهش حسودی هم بکنی !

اما در کل شاید بشه برای اونها هم دلایلی تعریف کرد...

اینجوری باشه دیگه شاد بودن نباید به سراغ هیچ کس بیاد

ما اینجا بحث مون سر کسایی که به خاطر نداشتن عقل الکی خوش هستن نیست!

من فقط یه خاطره از دوران سربازی ام میگم .

ما تو دوره ی آموزشی هر روز ساعت 4:30 از خواب بلند میشدیم و تا ساعت 9:30 شب مدام در حال فشار بودیم .

وقتی صبح از خواب بلند میشدیم و به صبحگاه میرفتیم و به اتفاقاتی که قراره در طول روز برامون بیافته فکر میکردیم . انرژی کاملا تخلیه میشد

من خیلی برام سخت بود

اما بعد از دو سه روز هر وقت در صبح گاه حاضر میشدم بلند میگفتم :

عجب صبح دل انگیزی چقدر همه چی زیباست . خدا رو شکر که امروز هم تموم شد !

وقتی روزای اول بچه ها این حرف های منو میشنیدن واقعا حرص میخوردن و میگفتن تو عجب دل خجسته ای داری ... دهنتو ببند تا خفه ت نکردیم ! آخه ساعت 5 صبح چجوری روز تموم شد؟!

من هر رورز این کار و تکرار میکردم . تا بعد از چند روز 2-3 نفری با من همراه شدن . کم کم این به همه سرایت کرد و همه صبح اول وقت این حرف ها رو تکرار میکردیم و میخندیدم

نمی دونید چه تاثیری داشت:icon_redface:

کسایی که روزای اول فکر میکردن من خل و چلم روز های آخر از من تشکر میکردن، و از این به عنوان یه خاطره ی به یاد موندنی نام میبردن

همه چی می تونه ساده باشه اگر ما بخوایم 4=2*2

چرا فکر میکنی هر کی عقل نداره، الکی خوشه!؟آدم عاقل سرخوش هم کم نیستند این روزا!؟

ولی اونی که شما گفتی با اونی که من گفتم دو چیز مجزا بود اون کاری که شما کردی امیدواری دادن بود منظور من از سرخوش بودن چیز دیگه بود جایی که باید بعضیا نقشه و فکر بریزند و جدی هستن همیشه توی جمع یه نادان هست که پارازیت میندازه و شعارش عموما اینه که آدم باید شاد باشه ولی موقعیتشو تشخیص نمیده...

شاد بودن خوبه ولی نه همیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا فکر میکنی هر کی عقل نداره، الکی خوشه!؟آدم عاقل سرخوش هم کم نیستند این روزا!؟

ولی اونی که شما گفتی با اونی که من گفتم دو چیز مجزا بود اون کاری که شما کردی امیدواری دادن بود منظور من از سرخوش بودن چیز دیگه بود جایی که باید بعضیا نقشه و فکر بریزند و جدی هستن همیشه توی جمع یه نادان هست که پارازیت میندازه و شعارش عموما اینه که آدم باید شاد باشه ولی موقعیتشو تشخیص نمیده...

شاد بودن خوبه ولی نه همیشه

بله اینی که شما گفتین الان . دقیقا درسته .

این اصلا شادی نیست . بی جنبه بودنه

ممنون:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گاهي ارزوهاي طولاني موجب ناراحتي و افسردگي ميشه .... شكر و رضايت از زندگي عامل مهمي در شادي براي زندگيست

راضي به اونچه كه داري و هستي

اره ..... با ارتباط با دوستان .... رفتن به اماكن مذهبي

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • اضافه کردن...