eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ تمرین اسمبلی 5پارت که اسمبلی شدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ این تمرینی که اقای مهندس ناصر گذاشته بودن چند بخش بود : این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ این هم یه تمرین دیگه از همون فایل : این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ تمرین اسمبلی5پارت که اسمبلی شدن این فایله من بالاخره موفق شدم پارت 2 رو مونتاژش کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نوشته اصلی توسط Just Mechanic فایل زیر پی دی اف از تمرینات سالید ورک هستش که توضیحاتی هم در نحوه رسم کردن داره و به زبان انگلیسیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این شکلاش: این فایل من : my exercise3-10 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ مدل سازی قطعه دوار با پنج شیار ضخامت 5mm. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه زائده دار باز اینجا همه ضخامت ها رو 5mm بگیرید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه دوار ضخامت 5mm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه پایه مستطیل به ابعاد 150*200*10mmو دو دایره رو با ارتفاع 10میلی متر اکسترود میکنیم.و لبهها را با دستور fillet با شعاع 25 میل . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مونتاژ قطعات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شبیه سازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ این تمرین مهندس حمید من اصلشو پیدا نکردم: من از دوباره چک کردم ولی باز جرمش تو گزینه ها نیس. این اصل تمرین : test.pdf این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این تمرین مهندس حمید من اصلشو پیدا نکردم: من از دوباره چک کردم ولی باز جرمش تو گزینه ها نیس. این اصل تمرین : test.pdf این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ِیک نگاه کلی انداختم و زیاد ریز نشدم،اشکال زیاد داره ولی چطور میشه یک نقشه کش صنعتی دو مرتبه یک نقشه رو بکشه وچک هم بکنه و توجه به یکسان نبودن فیلت ها نکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ این تمرین cross head : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واین هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم رسم من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ِیک نگاه کلی انداختم و زیاد ریز نشدم،اشکال زیاد دارهولی چطور میشه یک نقشه کش صنعتی دو مرتبه یک نقشه رو بکشه وچک هم بکنه و توجه به یکسان نبودن فیلت ها نکنه؟ :icon_pf (34): دو تا از فیلت ها 15 بود من اشتباه 10 گذاشته بودم و دایره بزرگ رو هم به جای y همون مقدار x گذاشتم. فقط همینا رو پیدا کردم. من جرم Mass = 14218.91 grams رو بدست اوردم که نزدیک به گزینه اخر که 14207.34 هست. شاید درست شده باشه . اینم اصلاح شده قبلی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : WHEEL SUPPORT ASSEMBLY.ZIP و این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : WHEEL SUPPORT ASSEMBLY.ZIP و این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند جا سوالا رو میپرسیداااااا اینم فایل من که با سالید 2013 سیو گرفتم مهره ها و پیچ ها رو همینطوری انداختم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ چند جا سوالا رو میپرسیداااااااینم فایل من که با سالید 2013 سیو گرفتم مهره ها و پیچ ها رو همینطوری انداختم. اینجا تمرینو گذاشتم اونجا سوال پرسیدم ! ممنونم مشکلمو متوجه شدم. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت اسمبلیش فک نکنم اصلا درست باشه. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم رسم من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم من سریع ترسیم کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ تمرین : fixture assembly.zip برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیدونم چرا یه قطعه اضافه داشتم . نمیدونستم قطعه spacer رو کدوم قسمت مونتاژ میکردم. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ تمرین : press tool assembly .zip واین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلام بعد از از دسترس خارج شدن سایت جلف(متضاد وزین) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای کاربران ایرانی...!!! میتونید قطعات آماده بسیار زیادی رو با فرمت های مختلف از سایت وزین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریافت و مشاهده کنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده