eng.l.s 5684 ارسال شده در 9 مهر، 2014 این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 مهر، 2014 تمرین اسمبلی 5پارت که اسمبلی شدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 21 مهر، 2014 این تمرینی که اقای مهندس ناصر گذاشته بودن چند بخش بود : این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 21 مهر، 2014 این هم یه تمرین دیگه از همون فایل : این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 21 مهر، 2014 تمرین اسمبلی5پارت که اسمبلی شدن این فایله من بالاخره موفق شدم پارت 2 رو مونتاژش کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 23 مهر، 2014 نوشته اصلی توسط Just Mechanic فایل زیر پی دی اف از تمرینات سالید ورک هستش که توضیحاتی هم در نحوه رسم کردن داره و به زبان انگلیسیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این شکلاش: این فایل من : my exercise3-10 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 7 آبان، 2014 مدل سازی قطعه دوار با پنج شیار ضخامت 5mm. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه زائده دار باز اینجا همه ضخامت ها رو 5mm بگیرید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه دوار ضخامت 5mm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل سازی قطعه پایه مستطیل به ابعاد 150*200*10mmو دو دایره رو با ارتفاع 10میلی متر اکسترود میکنیم.و لبهها را با دستور fillet با شعاع 25 میل . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مونتاژ قطعات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شبیه سازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 آبان، 2014 این تمرین مهندس حمید من اصلشو پیدا نکردم: من از دوباره چک کردم ولی باز جرمش تو گزینه ها نیس. این اصل تمرین : test.pdf این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 آبان، 2014 این تمرین مهندس حمید من اصلشو پیدا نکردم: من از دوباره چک کردم ولی باز جرمش تو گزینه ها نیس. این اصل تمرین : test.pdf این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ِیک نگاه کلی انداختم و زیاد ریز نشدم،اشکال زیاد داره ولی چطور میشه یک نقشه کش صنعتی دو مرتبه یک نقشه رو بکشه وچک هم بکنه و توجه به یکسان نبودن فیلت ها نکنه؟ 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 آبان، 2014 این تمرین cross head : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واین هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 31 آبان، 2014 تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم رسم من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 31 آبان، 2014 ِیک نگاه کلی انداختم و زیاد ریز نشدم،اشکال زیاد دارهولی چطور میشه یک نقشه کش صنعتی دو مرتبه یک نقشه رو بکشه وچک هم بکنه و توجه به یکسان نبودن فیلت ها نکنه؟ :icon_pf (34): دو تا از فیلت ها 15 بود من اشتباه 10 گذاشته بودم و دایره بزرگ رو هم به جای y همون مقدار x گذاشتم. فقط همینا رو پیدا کردم. من جرم Mass = 14218.91 grams رو بدست اوردم که نزدیک به گزینه اخر که 14207.34 هست. شاید درست شده باشه . اینم اصلاح شده قبلی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 8 آذر، 2014 تمرین : WHEEL SUPPORT ASSEMBLY.ZIP و این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 آذر، 2014 تمرین : WHEEL SUPPORT ASSEMBLY.ZIP و این هم فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند جا سوالا رو میپرسیداااااا اینم فایل من که با سالید 2013 سیو گرفتم مهره ها و پیچ ها رو همینطوری انداختم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 آذر، 2014 چند جا سوالا رو میپرسیداااااااینم فایل من که با سالید 2013 سیو گرفتم مهره ها و پیچ ها رو همینطوری انداختم. اینجا تمرینو گذاشتم اونجا سوال پرسیدم ! ممنونم مشکلمو متوجه شدم. 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 17 آذر، 2014 تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت اسمبلیش فک نکنم اصلا درست باشه. 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 آذر، 2014 تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم رسم من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم من سریع ترسیم کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 20 آذر، 2014 تمرین : fixture assembly.zip برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیدونم چرا یه قطعه اضافه داشتم . نمیدونستم قطعه spacer رو کدوم قسمت مونتاژ میکردم. 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 23 آذر، 2014 تمرین : press tool assembly .zip واین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mer30fery 674 ارسال شده در 14 دی، 2014 سلام بعد از از دسترس خارج شدن سایت جلف(متضاد وزین) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای کاربران ایرانی...!!! میتونید قطعات آماده بسیار زیادی رو با فرمت های مختلف از سایت وزین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریافت و مشاهده کنید 2
ارسال های توصیه شده