mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام لطفا هر کی تمرینهای خوب برای solidworks داره تو این قسمت قرار بده اگر بتونید فایل pdf تمرین هم قرار بدید خیلی بهتر میشه 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود تمرینات solidworks - Level 1 سطح مقدماتی. حجم فایل 743 کیلوبایت-تعداد تمرینات : 14 عدد لینک به دیدگاه
mohsen500 150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این سایت هم تمرینات جالبی داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود تمرینات solidworks - Level 2 سطح مقدماتی. حجم فایل 1172 کیلوبایت-تعداد تمرینات : 5 عدد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود تمرینات solidworks - Level 3 سطح مقدماتی. حجم فایل ۱۳۴۷ کیلوبایت-تعداد تمرینات : 4 عدد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود تمرینات solidworks - Level 4 سطح مقدماتی. حجم فایل ۳۳۳۸ کیلوبایت-تعداد تمرینات : 5 عدد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود تمرینات solidworks - Level 5 سطح مقدماتی. حجم فایل 303 کیلوبایت-تعداد تمرینات : 3 عدد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اینم یه ویدئوییه که آموزش طراحی لامبورگینی گالاردو رو در اختیارتون قرار میده: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ تمرین تمرین تمرین تمرین قطعات زیر را در محیط پارت سالیدورکز رسم کنید کرنومتر بزنید ببینید چقدر طول میکشه:w140: زمان و فایل های خروجیتون رو بذارید تا بهتون بگم چند مرده حلاجید... و بگم تسلط شما به محیط پارت چقدره زمان و فایل های خودم رو هم بعدا میذارم تمرین شماره 1 تمرین شماره 2 تمرین شماره 3 تمرین شماره 4 موفق باشید... این رو هم اضافه کنم که - سعی کنید اسکچ ها با اندازه گذاری کامل و fully define باشند. - از حداقل دستور ها استفاده کنید(نمودار درختی هرچه کوتاه تر بهتر) -تقارن قطعه را نسبت به صفحات اصلی مد نظر قرار دهید(یا مبدا مختصات را در محل مناسب انتخاب کنید) 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ من تمرین اول رو انجام دادم در 5 دقیقه و 7 ثانیه ولی من هل (حفره ها)رو نتونستم بکشم . این فایل تمرین یک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمرین دوم : در 10 دقیقه و 20 ثانیه . کامل انجام دادم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ من تمرین اول رو انجام دادم در 5 دقیقه و 7 ثانیه ولی من هل (حفره ها)رو نتونستم بکشم . من بدون ارفاغ اگر بخوام نمره بدم شاید یکم ناراحت بشید: :icon_pf (12):پس نمرتون رو نمیگم ولی از نظر من ردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0: یه باردیگه امتحان کنید اصلا زمان رو در نظر نگیرید نشون میده خیلی عجله کردید:th_running1: شما صفر درصد اسکچ هاتون fully define (فولی دیفاین) هستش.! سعی کنید مهندسی کار کنید نه هنری نکته: اسم فایلتون رو انگلیسی تایپ کنید. اونایی که میخوان این دوتا فایل رو دانلود کنن در save مقابل اسم ، پسوند sldprt رو هم بنویسید مثلا: mypart1.sldprt موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ با تشکر از ارسال فایل. خسته نباشید. تلاشتون خوبه فقط بدونید شما اول راهی و حالاحالا ها باید تمرین کنی. من بدون ارفاغ اگر بخوام نمره بدم شاید یکم ناراحت بشید: :icon_pf (12):پس نمرتون رو نمیگم ولی از نظر من ردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0: یه باردیگه امتحان کنید اصلا زمان رو در نظر نگیرید نشون میده خیلی عجله کردید:th_running1: شما صفر درصد اسکچ هاتون fully define (فولی دیفاین) هستش.! سعی کنید مهندسی کار کنید نه هنری نکته: اسم فایلتون رو انگلیسی تایپ کنید. اونایی که میخوان این دوتا فایل رو دانلود کنن در save مقابل اسم ، پسوند sldprt رو هم بنویسید مثلا: mypart1.sldprt موفق باشید من یه بار دیگه تمرین 1 و تمرین 2 رو رسم کردم ولی باز وقت نشد تمرین 3 و 4 رو انجام بدم. من برای این که خطام سیاه بشه یا اسکچام فولی دیفاین بشن همشونو فیکس کردم نمیدونم درسته یا نه ؟ ازتون ممنونم که سطحمو مشخص کردید باعث شد تلاشمو بیش تر کنم. تمرین 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمرین 2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اینکه بتونم سالیدو طوری سیو کنم که مثلا با سالید 2011 بشه بازش کرد باید save as کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ من بدون گرفتن زمان تمرین 3 رو هم انجام دادم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم تمرین 4 : به نظرم اندازه گذاری هاش یه ذره کوچولو مشکل داره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو همینا تمرین کنم یا برم رو پارتای دیگه ؟! اقای mer30fery دیدید ردیم ازم ناامید شدید رفتید ؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من یه بار دیگه تمرین 1 و تمرین 2 رو رسم کردم ولی باز وقت نشد تمرین 3 و 4 رو انجام بدم. من برای این که خطام سیاه بشه یا اسکچام فولی دیفاین بشن همشونو فیکس کردم نمیدونم درسته یا نه ؟ ازتون ممنونم که سطحمو مشخص کردید باعث شد تلاشمو بیش تر کنم. تمرین 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمرین 2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اینکه بتونم سالیدو طوری سیو کنم که مثلا با سالید 2011 بشه بازش کرد باید save as کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ سلام من در مورد امتیاز دهی و تعیین سطحتون نظر نمیدم و اینو میذارم به عهده فرهاد عزیز که آزمون رو گذاشت فقط یه مورد رو خواستم اشاره کنم اون هم در مورد مله ای هستش که با رنگ قرمز از شما مشخص کردم شما برای اینکه اسکچهاتون فولی دیفاین بشه باید با اندازه گذاری به این موضوع برسید و استفاده از fix فقط باعث مشکی شدن اسکچتون میشه و روش اصولی نیست فرهاد عزیز در این باره بیشتر توضیح خواهند داد موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من یه بار دیگه تمرین 1 و تمرین 2 رو رسم کردم ولی باز وقت نشد تمرین 3 و 4 رو انجام بدم. من برای این که خطام سیاه بشه یا اسکچام فولی دیفاین بشن همشونو فیکس کردم نمیدونم درسته یا نه ؟ ازتون ممنونم که سطحمو مشخص کردید باعث شد تلاشمو بیش تر کنم. تمرین 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمرین 2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اینکه بتونم سالیدو طوری سیو کنم که مثلا با سالید 2011 بشه بازش کرد باید save as کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ من بدون گرفتن زمان تمرین 3 رو هم انجام دادم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم تمرین 4 : به نظرم اندازه گذاری هاش یه ذره کوچولو مشکل داره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو همینا تمرین کنم یا برم رو پارتای دیگه ؟! اقای mer30fery دیدید ردیم ازم ناامید شدید رفتید ؟ سلام نه نرفتم هستم من دو روز بود با سایت مشکل داشتم نه خونه نه سر کار نمیتونستم سایت رو باز کنم مینوشت server not found ! تا شب پاسختون رو میدم چون سر کار سالیدورکز 2011 دارم سالید مثل ورد نیست که بشه با ورژن پایین تر ذخیره کرد متاسفانه...راهی نداره. سعی کنید اصلا از قید فیکس استفاده نکنید. خوب نیست. 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام. مرسی. میشه چند تا از این تمرینایی که گذاشتید بازم بذارید من الان شکل ندارم تمرین کنم چند تا هست ولی اندازه گذاریاش زیاد واضح نیست . 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام. مرسی. میشه چند تا از این تمرینایی که گذاشتید بازم بذارید من الان شکل ندارم تمرین کنم چند تا هست ولی اندازه گذاریاش زیاد واضح نیست . از تمرین های قبلی هم که در پست های قبلی گذاشته شده استفاده کنید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام اقای فرهاد اینو یه نگاه کنید پارتم یه ذره از حالت هنری دراومده و یه ذره تمایل پیدا کرده به حالت مهندسی،:hapydancsmil: نظرتون چیه ؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تونستم یه ذره رسمای مشکی رو پر رنگ کنم .این همون شکله ولی امیدوار کننده تر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده