Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسانه خانم مرسی اما لینک عکسای بزرگ کوش؟ برنامش لغو شد؟ شرمنده قرار بود اینجوری باشه ولی اصلا وقت نشد حال و حوصلش هم نداشتم... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر کی میتونه این لینک رو تو پروفایل دوستانش تبلیغ کنه ...ممنون. نظرسنجی : پنجمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع : گل و گیاه 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما که رایمون رو دادیم تموم شد رفت ولی فهمیدیم عکس 7 برا کیه 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر از عکسای گل استقبال شد ایوووووول :w72: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا هروقت من توی یک مسابقه شرکت میکنم کنترش ثابت میشه تکون نمیخوره ............. چرا آخه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیاین رای بدین دیگه... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در عجبم از کار شما ملت بعضی عکسای خیلی ساده ( تو هر 3 نظرسنجی) رای آوردن که من 100 تا بهتر از اونارو دارم ، کاش از اونا میفرستادم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه عکسا واقعا زیبا بودن به همه تبریک میگم ولی اولش نمیدونستم میشه به چند عکس رای داد :icon_pf (34):همون اول عکس شماره 9 رو انتخاب کردم ، اما الان اگه بخوام 5 تا رو انتخاب کنم 9،2،3،8،10 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام....... آخ جوووووووووون یه عالمه گل........ منم رای دادم........ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در عجبم از کار شما ملت بعضی عکسای خیلی ساده ( تو هر 3 نظرسنجی) رای آوردن که من 100 تا بهتر از اونارو دارم ، کاش از اونا میفرستادم یا واقعا رای آوردن یا واسشون تبلیغ شده...به هر حال ما که نمیدونیم و نمیتونیم قضاوت کنیم... بذارین اگر حقتونه رای بیارین چه فایده با تبلیغ باشه....یکم دچار عذاب وجدان بشید خو... به کسی بر نخوره من کلی گفتم.... :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والله ، المپیک نیست که ، شرکت میکنیم تا عکسا و ایده های همه رو ببینیم چیز یاد بگیریم ، بی انصافی نکنین کلی گفتم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسانه خانم به نظرم اگه اسم رای دهنده های مخفی باشه تبلیغ کمتر نتیجه میده ، چون الان یکی از دوستش بخواد به اون رای بده تو رو در وایسی این کار رو میکنه اما اگه اسم رای دهنده های مخفی باشه و وجدانش اذیتش کنه الکی میتونه بگه رای دادم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چرا اسم رأی دهندگان و نمیبینم اصلا؟:w00:شما چطوری میبینید روی اون عددهایی که نوشته کلیک کن ، همون عددای تعداد کسانی که به هر گزینه رای دادن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده