رفتن به مطلب

تور یک روزه کاشان

FrnzT

ارسال های توصیه شده

:ws28:اشتب نوشتم

سنگ :icon_gol: کوچیگو بزرگیش مهم نیست فقط از حافظیه باشه از توی باغچشم باشه خوبه :rose:

دیگه عذاب وجدان گرفتم از بس اینجا اسپم کردم. پاش بیا تو پروفم ادامه بده:w02:

حالا من کی وقت میکنم برم حافظیه برای تو سنگ بلندکنم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 663
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوووبه همگی راحت باشید اسپم کنید:banel_smiley_4:

اصلا کلا ً عنوان تاپیکم بشه اسپم آزاد بیشتر به محتوای پستاتون میخوره:ws3:

یه دل سیر اسپم کنید که صبح همش پاک میشه و تاپیکم قفل میشه بی خانمان میشید:62izy85:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب بعدش قراره همدیگرو ببینیم باید قبلش خوب حرفهامونو بزنیم تا حرف داشته باشیم برای بعدا دیگه....

من یه روز نمی تونم بیام نت بحرفم دق میکنم خوب

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هوشم خوبه از همین جا فهمیدم :ws44:

ولی چاره ای نیست باید همین و بپوشم!:icon_pf (34):

فوقش میمیرم از گرما!

چقدرباهوشی:persiana__hahaha:

بوس:icon_gol:

منم میخوام بیام تهران بعد باشما بیام کاشان،آخه توماشین خیلی خوش میگذره:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اطلاعیه جدید:

امروز تماس گرفته شد که اتوبوس، اسکانیا شده و در صورت تمایل می تونید نفراتی رو باز اضافه کنید.

دوستانی که هنوز تمایل به ثبت نام دارند، تا ساعت 5 بعد از ظهر فرم مربوطه رو پر کرده و اطلاع دهند.

• Like 11
لینک به دیدگاه
اطلاعیه جدید:

امروز تماس گرفته شد که اتوبوس، اسکانیا شده و در صورت تمایل می تونید نفراتی رو باز اضافه کنید.

دوستانی که هنوز تمایل به ثبت نام دارند، تا ساعت 5 بعد از ظهر فرم مربوطه رو پر کرده و اطلاع دهند.

وای من چقد دوس دارم بیام ، ماماااااااااااااااااان:w821:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها اگر یکم به این فکر میکردید که کشوندن قیمت تور به 20000 تومان چطور پیشرفته اینقدر حرف از ظلم و نامردی نمیزدید

من واقعا دیگه جوابی تو این زمینه ندارم بدم...

من هرکاری کردم واسه این بوده که با یه قیمت خوب یه سفر خوب کنار هم داشته باشید وگرنه من چندین بار کاشان رو رفتم و دیگه همه جاشو حفظم و با اومدن به این سفر جز بودن با دوستان هیچ چیز بیشتر به دست نمیارم

من به شخصه صبحانه ای داده بشه نمیخورم تا اگه برای بچه هایی که از اصفهان میان چنین چیزی تعلق نگرفت برای اونا بذارم کنار....

من فکر نمیکردم 1000 تومان و 2000 تومان صبحانه انقدر مهم باشه که چنین چیزایی میگید.... (برای خود من تو تمام سفرهایی که رفتم خیلی بیشتر از پولی که دادم، بودن کنار دوستام و جمعی که کنارشون بودم مهم بوده)

تور هم برای خودش حساب کتابی داره ... نمیشه به سازه تمامی 30 نفری که شرکت میکنن رقصید... خود من کلی باهاشون صحبت کردم برای اینکه قبول کردن برای هماهنگی بچه ها از شهرای دیگه... ولی مثل اینکه صبحانه خیلی مهمتر بوده....

به هر حال بخاطر صبحانه از همگی معذرت میخوام... سعی میکنم این مشکلم حل بشه البته امیدوارم...

ولی واقعا متاسفم که انقدر ظالم و نامردم:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:

:shame:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آیا میدانستید من به شما ها حسودی میکنم؟:ws3:

نمیدانستید ما آمدیم بگوییم که بدانید:ws3:

جاتو خالي ميكنم مريم جونم:w16:

ما کجا بیایم دیدنتون :ws52:

اصلا میخواید مارو ببینید آیا؟:banel_smiley_4:

مگه خونتون نزديم باغ فين نيست؟ بيا همونجا:4chsmu1:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...