goddess_s 16415 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 خوب توهم بیا عمه جونمن هستم نگران نباش آخه نیشهههههههههههههههههههههه:w821: 5
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آخه نیشهههههههههههههههههههههه:w821: اره از قزوین سخته من خودم از کرج میام دارم با بیچارگی میام! ولی میومدی خوب بود 6
Aartemis 6639 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 اره از قزوین سخته من خودم از کرج میام دارم با بیچارگی میام! ولی میومدی خوب بود خوب منم از اصفهان میام تازه سفید برفی از من بدتره از شیراز میاد اصفهان از اونجا میاد کاشان 6
goddess_s 16415 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 اره از قزوین سخته من خودم از کرج میام دارم با بیچارگی میام! ولی میومدی خوب بود :aghosh:ایشالا ی دفه ی دیگه! 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 عمه تنبلی وگرنه مگه چقدر راهه از قزوین بخوای بیای منو نمیگی قراره بشم شکل صندلی اتوبوس:icon_pf (34): 6
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 خوب منم از اصفهان میامتازه سفید برفی از من بدتره از شیراز میاد اصفهان از اونجا میاد کاشان آخه اونجوری فرق میکنه شما تو روز راه میفتین یا اخره شب راه میفتین سره قرار میرسید .... ولی مثلا منی که از کرج میام یا اونی که از قزوین میخواد بیاد یکی دوساعت تو راهه مثلا 4 صبح باید راه بیفته!!!!! اون موقع هم نه ماشین هست نه امنیت هست !:banel_smiley_52: خطر ناک بابا! خود من از صادقیه تا میدون صاقیه رو باید با اتوبوس بیام وگرنه میترسم اون وقت صبح 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آخه اونجوری فرق میکنهشما تو روز راه میفتین یا اخره شب راه میفتین سره قرار میرسید .... ولی مثلا منی که از کرج میام یا اونی که از قزوین میخواد بیاد یکی دوساعت تو راهه مثلا 4 صبح باید راه بیفته!!!!! اون موقع هم نه ماشین هست نه امنیت هست !:banel_smiley_52: خطر ناک بابا! خود من از صادقیه تا میدون صاقیه رو باید با اتوبوس بیام وگرنه میترسم اون وقت صبح راست میگی ها:icon_pf (34): ولی توهم با این بچه کرجی ها هماهنگ کن باهم بیاید دیگه یه وقت تنهایی نیا خطر داره:w00: 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 عمه تنبلی وگرنه مگه چقدر راهه از قزوین بخوای بیایمنو نمیگی قراره بشم شکل صندلی اتوبوس:icon_pf (34): شومت خیجالت نیکشی با بزرگترت اینجوری صحبت موکنی؟ این ستی چی موکونه که وقت تربیت کردن شوما رو نداره؟ آخه اونجوری فرق میکنهشما تو روز راه میفتین یا اخره شب راه میفتین سره قرار میرسید .... ولی مثلا منی که از کرج میام یا اونی که از قزوین میخواد بیاد یکی دوساعت تو راهه مثلا 4 صبح باید راه بیفته!!!!! اون موقع هم نه ماشین هست نه امنیت هست !:banel_smiley_52: خطر ناک بابا! خود من از صادقیه تا میدون صاقیه رو باید با اتوبوس بیام وگرنه میترسم اون وقت صبح :aghosh: عسیسم! تو بهترین خواهره ستی هستیییی!! 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آخه اونجوری فرق میکنهشما تو روز راه میفتین یا اخره شب راه میفتین سره قرار میرسید .... ولی مثلا منی که از کرج میام یا اونی که از قزوین میخواد بیاد یکی دوساعت تو راهه مثلا 4 صبح باید راه بیفته!!!!! اون موقع هم نه ماشین هست نه امنیت هست !:banel_smiley_52: خطر ناک بابا! خود من از صادقیه تا میدون صاقیه رو باید با اتوبوس بیام وگرنه میترسم اون وقت صبح به خدا منم با بدبختی خانوادمو راضی کردم. هنوزم خیلی راضی نیستن. به خاطر اینکه روز جمعه باید بریم اون سر شهر سوار اتوبوس کاشان بشم. شرایط من از تو بهتر نیست. من خودم موندم چه طوری 6 صبح جمعه برم تا ترمینال:icon_pf (34): 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 خوب بچه هایی که کاشان هستن یا میان کاشان ی جا قرار بزاریم که همدیگه رو ببینیم تا دوستامون از تهران بیان.... نظرتون چیه؟ 5
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 راست میگی ها:icon_pf (34): ولی توهم با این بچه کرجی ها هماهنگ کن باهم بیاید دیگه یه وقت تنهایی نیا خطر داره:w00: :aghosh: قلفونت بلم که فکره منی خاله جون شومت خیجالت نیکشی با بزرگترت اینجوری صحبت موکنی؟این ستی چی موکونه که وقت تربیت کردن شوما رو نداره؟ عسیسم! تو بهترین خواهره ستی هستیییی!! :aghosh: چه لاو لاو بازی ای شده اینجا به خدا منم با بدبختی خانوادمو راضی کردم. هنوزم خیلی راضی نیستن. به خاطر اینکه روز جمعه باید بریم اون سر شهر سوار اتوبوس کاشان بشم.شرایط من از تو بهتر نیست. من خودم موندم چه طوری 6 صبح جمعه برم تا ترمینال :icon_pf (34): خدا نگه داره باباهارو 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 درود دعوت حاج اسی را لبیک گفتیم و... منم امروز واریزیدم،مشخصات رو هم ارسال کردم برای انوشه عزیز! ooraman و آبجیش سلاح یادشون نره! 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 به خدا منم با بدبختی خانوادمو راضی کردم. هنوزم خیلی راضی نیستن. به خاطر اینکه روز جمعه باید بریم اون سر شهر سوار اتوبوس کاشان بشم.شرایط من از تو بهتر نیست. من خودم موندم چه طوری 6 صبح جمعه برم تا ترمینال:icon_pf (34): عزیزم من باید کدوم ترمینال پیاده بشم؟ کاوه یا صفه؟ تو کجا از کجا میری اگر صفه نزدیک تو باشه بیا منم اونجا پیاده بشم باهم بریم.......... یا من برم کاوه یا کجا؟:banel_smiley_52: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 خوب بچه هایی که کاشان هستن یا میان کاشان ی جا قرار بزاریم که همدیگه رو ببینیم تا دوستامون از تهران بیان.... نظرتون چیه؟ خوب فکر خوبی هست........ اصلا یکی بیاد مارو از اصفهان ببره کاشان بهتره........... 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 خوب فکر خوبی هست........اصلا یکی بیاد مارو از اصفهان ببره کاشان بهتره........... بچه های کاشان یا دوستانی که از اصفهان و جاهای دیگه میان میتونیم همه میدان ولیعصر(مدخل شهر) جمع بشیم.یه پارک داره که می تونیم بریم اونجا تا از تهران بیان حالا ساعتش بستگی داره بچه ها کی از تهران راه بیوفتن..... 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 عزیزم من باید کدوم ترمینال پیاده بشم؟کاوه یا صفه؟ تو کجا از کجا میری اگر صفه نزدیک تو باشه بیا منم اونجا پیاده بشم باهم بریم.......... یا من برم کاوه یا کجا؟:banel_smiley_52: من پرسیدم گفتن از کاوه باید بریم کاشان.هر جا باشی باید بریم کاوه .من خونمون نزدیک صفه است ولی باید بریم کاوه از اونجا اتوبوس و تاکسی داره. بزار دقیقا ساعتشو بفهمیم میگم کجا بیای که خودتم نری توی ترمینال تنها بمونی .زودی بیام پیشت با هم باشیم بهت میگم بزار مشخص بشه . 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 من پرسیدم گفتن از کاوه باید بریم کاشان.هر جا باشی باید بریم کاوه .من خونمون نزدیک صفحه است ولی باید بریم کاوه از اونجا اتوبوس و تاکسی داره.بزار دقیقا ساعتشو بفهمیم میگم کجا بیای که خودتم نری توی ترمینال تنها بمونی .زودی بیام پیشت با هم باشیم بهت میگم بزار مشخص بشه . باشه بهم خبرشو بده... من میتونم کاوه هم پیاده بشم ولی باهم باشیم بهتره.. من در هرصورت 6 به بعد میرسم....... تا قبل از سه شنبه بهم خبر بده تا موقع بلیط گرفتن ترمینالمم مشخص باشه:wubpink: 2
setiya 12665 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 قسمت نيست من بيام:w821: ديروز خودم نتونستم پول رو بريزم امروز به دوستم گفتم برام بريزه اونم نتونست الان به ميلاد بد فكر هم گفتم بره بريزه اونم رفته نتونسته (عابر بانكه خراب بوده) :w821: شنبه ميرم بانك 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 قسمت نيست من بيام:w821: ديروز خودم نتونستم پول رو بريزم امروز به دوستم گفتم برام بريزه اونم نتونست الان به ميلاد بد فكر هم گفتم بره بريزه اونم رفته نتونسته (عابر بانكه خراب بوده) :w821: شنبه ميرم بانك آخه چرا جاهای خراب میری شنبه حتما بریز وگرنه..... 2
setiya 12665 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آخه چرا جاهای خراب میریشنبه حتما بریز وگرنه..... عابر بانك ما خراب نبوده واسه ميلاد خراب بوده گفت فردا ميره يه جا ديگه امتحان ميكنه. واسه خودشم بايد وايرز كنه اگه نشد شنبه ميرم بانك فيشي ميريزم 4
ارسال های توصیه شده