hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر اندازه عکس ها را 600*400 کنید خیلی بهتره. حجم آپلودش طول میکشه اینجوری و صفحه به هم میریزه. 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايول موفق باشي مرسی اگر اندازه عکس ها را 600*400 کنید خیلی بهتره. حجم آپلودش طول میکشه اینجوری و صفحه به هم میریزه. راستش حجم همشون رو کم کردم همه زیر 1 حجم دارن! سایز رو راستش بلد نیستم خوب:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستش حجم همشون رو کم کردم همه زیر 1 حجم دارن! سایز رو راستش بلد نیستم خوب نرم افزار acd see در عرض 1 ثانیه، اندازه عکس را برای شما resize میکنه. حجم نرم افزار هم کم است و هم بسیار بسیار کاربردی و ساده. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستش ندارم نرم افزار رو اما چشم واسه سری بعد حتما اندازشو کوچیک میکنم 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ microsoft office picture manager هم اندازه عکسو خیلی راحت کوچیک میکنه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر ویندوز7 داشته باشی توی برنامه پنت هم میشه عکسها رو کوچک کرد 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینها رو گذاشتی دله منو آب کنی ..............ما برف نداریم چندساله من برف میخوام خب :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر ویندوز7 داشته باشی توی برنامه پنت هم میشه عکسها رو کوچک کرد نه ویندوزم ویستا هستش اینها رو گذاشتی دله منو آب کنی ..............ما برف نداریم چندسالهمن برف میخوام خب :cryingf: بابا خودتو ناراحت نکن حالا 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسیار عالی....فقط کاش اندازه عکس ها رو کوچیک کرده بودین... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسیار عالی....فقط کاش اندازه عکس ها رو کوچیک کرده بودین... لطف داری.دیگه شما خودت استاد عکاسی هستی دیگه راستش نمیدونستم.ایشالا دفعات بعدی حتما این کارو انجام میدم لینک به دیدگاه
mohamad amir 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ عكس هاي باحالي گرفتي .مخصوصا اخريش:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ عكس هاي باحالي گرفتي .مخصوصا اخريش:jawdrop: لطف داری شما لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ لطف داری شما حالا همه جا پست بده؛ تا ببینن که کاربر ویژه شدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده