رفتن به مطلب

چرا در تالار تخصصی خودتون فعالیت نمی کنید؟

ارسال های توصیه شده

خوب سوال کاملا واضح و مشخصه ؟

دلیل اینکه بعضی از شما دوستان در تالار تخصصی خودتون فعالیت نمی کنید چیه ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب سوال کاملا واضح و مشخصه ؟

دلیل اینکه بعضی از شما دوستان در تالار تخصصی خودتون فعالیت نمی کنید چیه ؟

منو میگی؟:ws52:

بعد از امتحانا میام من

بقیه رو نمیدونم

الان مطلب علمی بخونیم چون ربطی به درسامون نداره قاطی میکنیم:ws54:

لینک به دیدگاه

ماشالله کم نیستند :ws6: خوب پس بعد از امتحانات اونجا ملاقاتت میکنیم . بقیه هم که احساس میکنند وضعیت مشابه دارند لطفا اعلام کنند چرا ؟ :icon_gol:

لینک به دیدگاه

راستی دوستان در تالارهای تخصصی هم مباحث غیر درسی هم زیاده به خدا :ws3: حداقل در اون مباحث شرکت کنید و تاپیک بزنید و ..................

بشتابید تا دیر نشده :w155:

لینک به دیدگاه

مهدی جان چون مکانیک می خونی جوابتو در رابطه با تالار مکانیک میگم :w16: تالار مکانیک در حال حاضر بسیار بسیار هیجان انگیزه :ws3: مخصوصا قسمت نرم افزارهای مکانیک .یا مباحث مطرح شده در گفتگوهای کاربران مکانیک .تاپیکهای وجود داره که واقعا نیاز نیست که کاربر حتما رشتش مکانیک باشه .شما تشریف بیارید اونجا اگر بد گذشت دیگه نیا :ws2: اونجا به خوبی از شما پذیرایی میشه :ws50:

لینک به دیدگاه

خوب شاید چون من این تاپیکو زدن فکر میکنند منظورم فقط با بچه های مکانیک هستش :ws6:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بعضی از دوستان معماری دیده شدن که اصلا کاری به بحث های تالار تخصصی ندارند دلیل ؟؟

بچه های کامپیتر هم همین طور ؟ چرا ؟

لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان
بعضی از دوستان معماری دیده شدن که اصلا کاری به بحث های تالار تخصصی ندارند دلیل ؟؟

بچه های کامپیتر هم همین طور ؟ چرا ؟

آقا منظور امین با من و ستاره و علی هست ...:ws49:

آقا جان امین سخته ....:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

من از بچه های کامپیوتر خیلی گله دارم. 100 تا کاربر داریم که حتی 2 تاشون هم فعالیت نمی کنن. هر موقع خودم یه تاپیکی ایجاد کنم که هیچ، اگه نکنم تا 1 ماه بعد هم کسی نمیاد بگه این تالار چه خبره. اگر کسی هم ترم های اول و دوم و... هستش، خودش یعنی نه سوال درسی داره نه مشکلی داره، نه اخبار می تونه بذاره نه ...؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان چرا اخه ؟ مگه تالار تخصصی چه گناهی کرده :ws44:

من دوست دارم این قدر تو تالار تخصصی خودم پر مشغله بشم که اصلا نتونم بیام تالار عمومی :jawdrop:

لینک به دیدگاه

تالارای تخصصی هم شیرینه هم مفید. مخصوصاً تالار شهرسازی که دیگه آخرشه. کی تالار شهرسازی رو ول میکنه میاد تو تالارای عمومی. :ws49:

• Like 1
لینک به دیدگاه

می بینم که میترسی بری تو کل کل استقلال و پرسپولیس اینجا با رنگ تالارا میخوای کل بندازی. اما مهم نیست.

امین راست میگه مهم اینه که تالار تخصصی باشه.

لینک به دیدگاه

آخه شما دوتا که عشق تالارهای تخصصیه خودتونید فارغ التحصیل شدین!!

ولی منی که تازه اول راهم زیاد به درد تالار تخصصی نمیخورم!!

پس همون ایول تالارهای عمومی:ws17:

لینک به دیدگاه

آخه شما دوتا که عشق تالارهای تخصصیه خودتونید فارغ التحصیل شدین!!

ولی منی که تازه اول راهم زیاد به درد تالار تخصصی نمیخورم!!

پس همون ایول تالارهای عمومی:ws17:

لینک به دیدگاه

خوب این تالارای تخصصی که فقط واسه تحصیل کرده ها نیست. تالارای تخصصی باید ترکیبی از دانشجوهای تازه وارد و فارغ التحصیلا و متخصصای خوب باشه تا فعال بشه. همه تو بهتر کردن یه تالار میتونن موثر باشن. ما الان تو تالار شهرسازی یه کاربر داریم که هنوز دانشجوی ترم 1 هم نشده ولی فعالیتش خوبه. :w16: پس می بینید که فعالیت فقط سطح تحصیلات نیست. خوب شماها سوال میکنید و اونایی که میدونن جواب میدن. اینطوری تالارا فعال میشن دیگه.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...