رفتن به مطلب

گل حجاب.عطر عفاف

amoojon

ارسال های توصیه شده

مردا چشم چرونی نکنن همه چی حله

ممنون از پاسختون و در حقیقت زن و مرد هر دو نباید چشم چرونی کنن اما این نصف قضیه هست...

چون به هر صورت نمیشه گفت که مردها باید چشم بسته راه برن یا مرتب روشونو برگردونن و همونطوری هم که همه زنها حاضر نیستن حجابو رعایت کنن همه مردها هم حاضر نیستن چشماشونو کنترل کنن...

پس باید اون چیزی رو که عملا میشه اجرا کرد را پیاده کنیم اگر بخوایم یه جامعه سالم داشته باشیم....

• Like 3
لینک به دیدگاه
مشكل اصلي اينه كه بيحجابي و آرايش زنها رو هم مثل فروش كالا ميبينين!!!!!!

دوست عزیز تجارت س ک س که دیگه در غرب چیز کاملا مشهودیه از این روشنتر که زنها رو پشت ویترینهای مغازه میذارن؟؟؟

احساسات زن...حجابش...زيبايياش...

همه مال خودشه...

مگه هر کی هر چی داشت باید به معرض نمایش بذاره؟ اگر این حرف صحیح باشه باید هر کی دلش خواست برهنه بره بیرون ....

يكي دلش نميخواد بقيه ببينن...يكي مشكلي نداره!

يكي از ترس نگاه مردا خودشو قايم مي كنه

مگه مردا لولو هستن که ازنگاهشون کسی بترسه؟ این ترس از عواقب دنیوی و اخرویشه...

يكي خودش دلش ميخواد زيبايياش فقط مال خودش باشه

يكي هم دلش ميخواد از زيبايياش لذت ببره!

لذت بردن به چه قیمتی؟ به قیمت انحراف یه جامعه؟ به قیمت گرفتن همسر یه زن دیگه؟ به قیمت تلخ کردن و از هم پاشیده شدن یه خانواده دیگه؟

این لذت بردنو شما جایز میدونید؟

اگه بخواد با چيزي مقايسه بشه...ميشه با گل مقايسه كرد!

بله با گل هم مقایسه شد. اما گلی که اگه ازش مراقبت نکنن کسی براش ارزشی قایل نمیشه و از شاخه شکسته شده و زیر پا لهش میکنن...

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا دوبار به پست من جواب دادی؟؟؟:JC_thinking:

مگه تجارت س ک س در غرب کم رواج داره؟ ندیدین دخترانیو که پشت ویترین مغازه قرار دارن؟ مصداق از این روشن تر میخواین؟

مگه یه عده در تلاش نیستن که ایران ما رو هم به این لجن بکشونن تا به قول خودشون ضربه مهلک و نهایی رو به ما بزنن؟...

دوست عزیز تجارت س ک س که دیگه در غرب چیز کاملا مشهودیه از این روشنتر که زنها رو پشت ویترینهای مغازه میذارن؟؟؟

من چیکار به کار اونا دارم؟

من دارم راجع به زن ایرانی صحبت می کنم!

اونیم که پشت ویترینه دیگه جزوز آدم حساب نمیشه...

اگه زن ارزشش بالاس...پس نباید با هیچ کالایی مقایسه بشه!

منظور شما از اینکه مال خودشه چیه؟ خودش از کجا زیباییشو آورده؟ آیا هر کی هر چی داشت باید در معرض نمایش بذاره؟ اگه حرف شما صحیح باشه باید اجازه داده بشه هر کی دلش خواست لخت بره بیرون :w16:

منظورم اینه که نگهداری و حفظش به عهده خودشه...

هیچ زن عاقلی لخت بیرون نمیره...حیا داره...

اینکه من میگم مال خودشه یعنی خودش یابد ازشون لذت ببره...نه به هر شکلی..ولی باید تا حدودی آزاد باشه!

ترس از چی؟ نگاه کردن مردا مگه ترس داره؟ این ترس از عواقب دنیوی و اخرویشه نه از اینکه بترسن طرف لولو خورخوره باشه...

آره که داره!

نگاه مردایی که با یه نگاه سرتاپای آدمو قورت میدن!

یه جورایی میشه ترس از عواقب دنیوی!!

به چه قیمتی؟ به قیمت انحراف یه جامعه؟ به قیمت گرفتن همسر یه زن دیگه؟ به قیمت از هم پاشیده کردن و تلخ کردن زندگی دیگران؟

این لذت بردن رو شما جایز میدونی؟

لذت بردن به چه قیمتی؟ به قیمت انحراف یه جامعه؟ به قیمت گرفتن همسر یه زن دیگه؟ به قیمت تلخ کردن و از هم پاشیده شدن یه خانواده دیگه؟

این لذت بردنو شما جایز میدونید؟

من با جلف بودت کاملا مخالفم...منظورمم ار لذت بردن خودنمایی نیست!

پس انحرافی هم درکار نیست!

گرفتن همسر یه زن دیگه و پاشیده شدن یه زندگی هم دست خود اون زن و شوهره!

مرد اگه زنشو دوست داشته باشه به هیچ قیمتی نمیذاره زندگیش خراب شه!!

اگرم مردی تو خیابون دنبال زیبایی میگرده شاید زنش تو خونه مثل کلفتا میگرده!!!

همه چیو در کنار هم ببینین...تقصیرو فقط گردن به نفر نندازین!

اگه دقت کنید در متن بالا با گل هم مقایسه شده اما گلی که از شاخه شکستن و زیر پا لهش کردن چون از نظر دیگران ارزشش بیشتر از این نبوده ....

زن با گل مقایسه نشده تو این متن!

دقت کنی گفته گل عصمتش...نه گل وجودش!

مرد هرزه با حجاب و بیحجاب میشناسه؟

یعنی فقط میره سراغ دخترا و زنایی که حجابشون کمه؟

فکر نمی کنم اینجوری باشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا دوبار به پست من جواب دادی؟؟؟:JC_thinking:

ممنون که گفتید علتش این بود که پست شماره 20 را که دادم بعدش دیگه برام قابل مشاهده نبود فکر کردم پاک شده. البته هنوزم نمیتونم ببینمش

من چیکار به کار اونا دارم؟

من دارم راجع به زن ایرانی صحبت می کنم!

زن ایرانی فرهنگ ایرانی داره کی و در کدوم عصر و زمانی زنها در ایران نیمه برهنه بودن؟

حجاب زن منظورم سر تا پا که شامل حجاب مو هم میشه همراه با لباس گشاد و دامن بلند فقط مختص ایران نیست در اکثر ملتها بوده... اما بعدها با مخالفتها و دشمنیهایی که با دین میشد برچیده شده.

حالا این دلیل نمیشه که ما هم بیایم فشار بیاریم و فرهنگ خودمونو زیر پا بذاریم و از فرهنگ دیگران تقلید کنیم به اسم آزادی.

مگه خود اونا با این آزادی دادنها به جامعه ایده آلی رسیدند که بتونن برای ما الگو باشن؟ مگه این آزادیهایی که تنها استفادش رسیدن به لذتهای ناپایدار دنیویه که فوق فوقش 30 - 40 سال بیشتر نیست برای آدم هیچ سود دیگری هم داره؟ غیر از آثار زیانبارش که خود شما باید بهتر از من بدونید چه ارمغانی داره؟

اگر مقام زن اینقدر بالاست که اجازه داشته باشه هر جور که دوست داره خودآرایی کنه آیا اون کسانیکه بر اثر این مقام بالا باید زندگیاشون نابود بشه انسان نیستند؟ اونا زن نیستن؟؟؟

خوب این حرف صحیح ولی دلیل نمیشه که بقیه انسانها به همدیگه تذکر ندن و همدیگه را نصیحت نکنن؟

فذکر فان ذکری تنفع المومنین"

مردم را تذکر بده و یادآوری کن!زیرا تذکر برای مومنین نافع است.

اگه زن ارزشش بالاس...پس نباید با هیچ کالایی مقایسه بشه!

بله اگر بگیم زن مثل جواهر میمونه قیاس بی جاییه ولی اگر بگیم مثل جواهر باید محافظت بشه حرف درستیه بلکه حفظ حجاب و حفظ حیای زن از حفظ جواهر هم مهمتره...

منظورم اینه که نگهداری و حفظش به عهده خودشه...

چرا در هر ارگان و نهادی و حتی در مدارس باید لباس فرم مخصوصی پوشید تا شوون مربوط به آن حفظ بشه اما آدما در برخوردهای اجتماعیشون نباید رعایت شوون انسانی (نمیگمم اسلامی چون اسلام هم مصالح انسانها رو در نظر گرفته) را بکنن؟ و هر کی هر کی و هر چی هر چی باشه؟؟؟؟

بله به

آره که داره!

نگاه مردایی که با یه نگاه سرتاپای آدمو قورت میدن!

یه جورایی میشه ترس از عواقب دنیوی!!

بله صحیحه بازم جای شکرش باقیه که تو این مورد با هم تفاهم داریم.... پس عقل هم میگه باید بهمدیگه تذکر بدیم چون به هر حال خیلیها هنوز این مساله رو تجربه نکردن...

من با جلف بودت کاملا مخالفم...منظورمم ار لذت بردن خودنمایی نیست!

پس انحرافی هم درکار نیست!

آراستگی از صفات ذاتیه هر انسانیه ولی به هر حال نمیشه نقش قضاوت دیگران را در چگونگی آن در نظر نگرفت. حالا منظور شما هر چه که باشه به هر حال حمل بر خودنمایی میشه و در عمل مورد سوء استفاده هم قرار خواهد گرفت.

گرفتن همسر یه زن دیگه و پاشیده شدن یه زندگی هم دست خود اون زن و شوهره!

مرد اگه زنشو دوست داشته باشه به هیچ قیمتی نمیذاره زندگیش خراب شه!!

اگرم مردی تو خیابون دنبال زیبایی میگرده شاید زنش تو خونه مثل کلفتا میگرده!!!

همه چیو در کنار هم ببینین...تقصیرو فقط گردن به نفر نندازین!

نه عزیز همیشه اینطور نیست نمیگم حرف شما غلطه ولی خودت بهتر میدونی که همیشه مقصر زن نیست چند نمونه دوست دارید براتون مثال بزنم طرف بهترین زن رو که از سرشم زیاده داره بازم تو دام ناز و عشوه و عشق و عاشقی گرفتار شده؟

زن با گل مقایسه نشده تو این متن!

دقت کنی گفته گل عصمتش...نه گل وجودش!

اگر منظور شما جسمش هست که با ارزشه پس باید بگم کلا این حرفت غلطه که ارزش زن بالاست.

خیر اینطور نیست. ارزش تنها به جسم نیست. ارزش حقیقی به روح و جان انسانهاست.

وگرنه همه زنها زیبایی دارن و به قول خود شما

پس ارزش هر کسی به حیا و عفتشه البته تا زمانی که از دستش نداده..

مرد هرزه با حجاب و بیحجاب میشناسه؟

یعنی فقط میره سراغ دخترا و زنایی که حجابشون کمه؟

فکر نمی کنم اینجوری باشه!

ممنون از پاسخ شما :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
اگر زن برای مرد لذت بخش است،مرد هم برای زن لذت بخش است پس چرا مردها نباید حجاب داشته باشند؟

سلام

برای اینکه در یه خانم زیبایی زیاد هست و برای اینکه زیبایی یه خانم دیده نشه باید پوشیده باشه ..داشتن زیبایی یه لطف از طرف خدابرای زن هست

گاهی ندیدن بهتر از دیدن هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...