SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب به شیخ که رسید آسمون تپید :icon_pf (34):آقا گفتن دیگه از این به بعد هر کی خودش تاپیک تحلیل شخصیتشو بزنه تازه وقتی تموم شد به نفر بعدی هم خبر بده خب دیگه اطاعت امر کردیم دیگه تازه پروفمو بسته بودم یهو خدای دسترسی خصوصی داد کف کردم در حد تیم میلی اونم برزیل اسپانیا با مهاجمای آرژانتین رو هم خب دیگه بریم سر اصل مطلب. به علت شهرساز بودن با اجازه از دلنواز عزیز متن تاپیک های قبلی رو کپی نمودم. ضمنا نفر بعدیم Neutron عزیز هستش از الآن آماده باش. اصل مطلب :gnugghender: عزیزان لطفا نقدم کنین تا بتونم خودمو اصلاح کنم. بخدا اینجوری بیشتر لذت میبرم. قوانین جدید تاپیک تحلیل شخصیت این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد SH E I KH 33 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شیخ عزیز یک دوست عزیز و باصفا خوش برخورد و مهلبون پرتلاش و خستگی ناپذیر ... 16 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شیخ عزیز یک دوست عزیز و باصفا خوش برخورد و مهلبون پرتلاش و خستگی ناپذیر ... :rose: بسیار بسیار سپاس لطف داری ممنون میسی که زود اومدی اگه بدیامو بگی خیلی خیلی لطف میکنی 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به :gnugghender: شیخ یه شهرساز نمونس با تمام ویژگی های یه شهرساز از نظر تنبلی صبح روز کوه اس میده که خواب موندم از هر جا و فرصتی برای نشستن استفاده میکنه یکی از ویژگی های مثبتش اینه که نمیخواد کسی از دستش ناراحت بشه نمیدونم چرا قاطی نمیکنه کنسرتای داریوشم که ول کرده رفته سراغ سیاوش هرچی بلد باشه به بقیه هم میگه حساسه خدا نکنه با رفیقش ابراهیم بیفته :icon_pf (34): تو رژیمم هست، اشتهاش یه خرده (فقط یه خرده) زیاده. 18 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به :gnugghender:شیخ یه شهرساز نمونس با تمام ویژگی های یه شهرساز از نظر تنبلی صدالبته بر منکرش لعنت صبح روز کوه اس میده که خواب موندم فقط این دفه بودخب بجون خودم سرم درد میکرد شب قبلش تا نزدیک صب بیدار بودم :icon_pf (34): از هر جا و فرصتی برای نشستن استفاده میکنه این تحلیل شخصیت یا تحلیل حرکات جسمی؟ یکی از ویژگی های مثبتش اینه که نمیخواد کسی از دستش ناراحت بشه نوکرم :aghosh: نمیدونم چرا قاطی نمیکنه چرا بابا میزنم اما کم و بسیار خشن :icon_pf (34): کنسرتای داریوشم که ول کرده رفته سراغ سیاوش به جون تو الآن دارم داریوش گوش میدم آلبوم شقایق فقط دیگه تلاوت نمیکنم هرچی بلد باشه به بقیه هم میگه فکر کنم وظیفه حرفه ای باشه فقط همین حساسه آره مخصوصا توی برخورد با دوستام خدا نکنه با رفیقش ابراهیم بیفته :icon_pf (34):هه هه تو رژیمم هست، اشتهاش یه خرده (فقط یه خرده) زیاده. بهههههههههههههله مرسی محمد جون:wubpink: دمت گرم:wubpink: اما خب یکم به جای تحلیل رفتار جسمی تحلیل شخصیت کن 13 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.... سلام .... مرسی که دعوتم کردی :dancegirl2: پر از احساس + نباشه پاتوق خونه شهرسازی سوت و کوره:4chsmu1: + فعال + کلی صلوات میفرسته :zadan: (آخ) + بامزه و مهربون :girl_angel: و ... = شیخ فعلا که ازش بدی ندیدم :icon_pf (95): 12 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا رو بااااااااششششششش مهدیه گل من رفیق عزیز من :wubpink: هرچی بگم اقاس کم گفتم واقعا ته مرامه و اخر وفا یجورایی داداشه قول داده اگه تهران اومدم هوامو داشته باشه ( از حمعه میام ) فک کنم خیلی احساساتی باشه مثل خودم و همینطور خیلی به عرفان علاقه داره شعر زیاد میخونه و معنی گراست نگاه جالب خودش رو به افرینش داره و خدا داره گاهی پیجشو میبنده که من اصلا خوشم نمیاد یه انتقاد خیلی محکم که من بهش دارم و اگه روم میشد وقتی میدیدمش میزدم تو گوشش اینه که سیگار میکشه . البته من شنیدم و ندیدم . اصلا به نظر من کاری خوبی نیست و هیچ مشکلی هم تا حالا از کسی حل نکرده و به کسی هم ارامش نداده فکر میکنم موزیکهای غمگین خیلی گوش میکنه که و این باعث میشه که دنیا رو پیچیده ببینه و مشکلاتشو بزرگتر . شعر شاد گوش کن جوون تا روحت بزرگ بشه بابای من که دیگه خود داریوش بود الان میگه تورو خدا مسعود گوش نکن که من خیلی از شکستهای زندگیم واسه داریوش بود چون رفیق بودیم زیاد حرف زدم مهدی وگرنه جسارت نمیکردم به هر حال بزرگتر از منی و باید ببخشی که اینجوری حرف زدم راستی ریشاتو که زدی به نظر من خیلی خوشتیپ شدی بازم اگه دوست داشتی به تاپیکت سر میزنم 11 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.... سلام .... مرسی که دعوتم کردی :dancegirl2: پر از احساس + نباشه پاتوق خونه شهرسازی سوت و کوره:4chsmu1: + فعال + کلی صلوات میفرسته :zadan: (آخ) + بامزه و مهربون :girl_angel: و ... = شیخ فعلا که ازش بدی ندیدم :icon_pf (95): :rose: مرسی هدی جان لطف کردی خانوم مهندس :wubpink: 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... شیخ ... پسری بد ... :icon_pf (34): متاسفانه مسئولیت پذیر نیستن ...:icon_pf (34): تو انجمن فعالیت ندارن ...:icon_pf (34): خیلی جدی هستن ... :icon_pf (34): حالا همشو برعکس کنید ... :icon_pf (34): عکستم بفرست تو مسابقه تشخیص هویت ... :icon_pf (34): در کل پسر خوبیه و وو ووووو وووو خیلی هم شوخ طبع ووووووو باحاله ... وقتی بدی ندیدم چی بگم آخه :icon_pf (34): وقتی میدیدمش میزدم تو گوشش اینه که سیگار میکشه اوهوم ... از طرف منم بزن ... :icon_pf (34): ترک کردم دیگه مسعودی مگه نخوندی توی تاپیکم؟!!!! پس نزن ... :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا رو بااااااااششششششش مهدیه گل من رفیق عزیز من :wubpink: هرچی بگم اقاس کم گفتم واقعا ته مرامه و اخر وفا یجورایی داداشه قول داده اگه تهران اومدم هوامو داشته باشه ( از حمعه میام ) قربونت برم مسعودی حتما زنگ بزن بیام ببینمت جیگر :aghosh: فک کنم خیلی احساساتی باشه مثل خودم و همینطور خیلی به عرفان علاقه داره شعر زیاد میخونه و معنی گراست نگاه جالب خودش رو به افرینش داره و خدا داره گاهی پیجشو میبنده که من اصلا خوشم نمیاد به جون خودم جریان خانوادگیه آبجی مهناز برای دل ددیمون(ایلیا) بسته من برایدل آجی مهنازیو ددیم:w821: یه انتقاد خیلی محکم که من بهش دارم و اگه روم میشد وقتی میدیدمش میزدم تو گوشش اینه که سیگار میکشه . البته من شنیدم و ندیدم . اصلا به نظر من کاری خوبی نیست و هیچ مشکلی هم تا حالا از کسی حل نکرده و به کسی هم ارامش نداده ترک کردم دیگه مسعودی مگه نخوندی توی تاپیکم؟!!!! فکر میکنم موزیکهای غمگین خیلی گوش میکنه که و این باعث میشه که دنیا رو پیچیده ببینه و مشکلاتشو بزرگتر . شعر شاد گوش کن جوون تا روحت بزرگ بشه موزیکو براساس احسام انتخاب میکنم گاهی شاد گاهی غمگین اما خب این مدت زیاد غمگین بودم. چشم داداشی چشم شاد گوش میدم. الآن بندری میزارم بابای من که دیگه خود داریوش بود الان میگه تورو خدا مسعود گوش نکن که من خیلی از شکستهای زندگیم واسه داریوش بود چون رفیق بودیم زیاد حرف زدم مهدی وگرنه جسارت نمیکردم به هر حال بزرگتر از منی و باید ببخشی که اینجوری حرف زدم راستی ریشاتو که زدی به نظر من خیلی خوشتیپ شدی بازم اگه دوست داشتی به تاپیکت سر میزنم دمت گرم مسعودی خیلی خیلی عالی بود داداشیییییییییییییی :aghosh: آقایی کردی نقدم کردی مسعودی بازم بگو حتما بگو :wubpink: منتظرتم جیگر :aghosh: 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام شیخ عزیز یه مدت کوتاهه که میشناسمت خوبی دیگه چی بگم خوب؟ کلا تو خط شعر شاعری و عارفی و............. 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دمت گرم مسعودی خیلی خیلی عالی بود داداشیییییییییییییی :aghosh: آقایی کردی نقدم کردی مسعودی بازم بگو حتما بگو :wubpink: منتظرتم جیگر :aghosh: باور کن بهترین خبری که تو یه ماه اخیر شنیدم اینه که دیگه سیگار گذاشتی کنار خیلی گلی رفیق حتما بازم میام وقتی غمگینی ، اهنگ شاد گوش کن تا روحیت عوض بشه رفیق 2باره بر میگردم عاشقتمممممممم زنگ زدم جوابمو بدی هااااااا راستی حالا که پروف بستی حداقل ایمیل بهم بده کارت داشتم یه راحی باشه 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... شیخ ... پسری بد ... :icon_pf (34): متاسفانه مسئولیت پذیر نیستن ...:icon_pf (34): تو انجمن فعالیت ندارن ...:icon_pf (34): خیلی جدی هستن ... :icon_pf (34): حالا همشو برعکس کنید ... :icon_pf (34): عکستم بفرست تو مسابقه تشخیص هویت ... :icon_pf (34): در کل پسر خوبیه و وو ووووو وووو خیلی هم شوخ طبع ووووووو باحاله ... وقتی بدی ندیدم چی بگم آخه :icon_pf (34): مرسی پرتو جان لطف کردی اومدی :rose: باشه عکسای بچگیم پیشم نیست. سعی میکنم اسکن کنم چنتاشو بدم برای مسابقه. البته معلوم نیست کی بشه ها ولی چشششششششششم. 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام شیخ عزیزیه مدت کوتاهه که میشناسمت خوبی دیگه چی بگم خوب؟ کلا تو خط شعر شاعری و عارفی و............. میسی بهار جان لطف کردی اومدی:wubpink: حالا اگه بازم چیزی یادت اومد حتما بگو خوش حالم میکنی :rose: 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باور کن بهترین خبری که تو یه ماه اخیر شنیدم اینه که دیگه سیگار گذاشتی کنارخیلی گلی رفیق حتما بازم میام وقتی غمگینی ، اهنگ شاد گوش کن تا روحیت عوض بشه رفیق 2باره بر میگردم عاشقتمممممممم زنگ زدم جوابمو بدی هااااااا راستی حالا که پروف بستی حداقل ایمیل بهم بده کارت داشتم یه راحی باشه دمت گرممممممممممممم مسعودی:aghosh: باجه دیجه شاد گوش میدم باجه حتما جواب میدم آیدی مسنجرم میدم برات حتما دوباره بیاو نظر بده اینم اون پست ترک سیگار http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=518279&postcount=43 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام آقا مَهدی احوالات شما ؟ خوبی خوشی سلامتی ؟ خوش میگذره؟ خب شیخ یه پسری فوق العاده احساساتی هستش به حالات روحی و و مسائل احساسی خیلی اهمیت میده و راهشونو هم باز گذاشته یعنی میذاره این جنبه وجودیش خیلی خوب تغذیه بشه و سرکوبش نمیکنه به نظرم یه کم سینوسی حالاتش تغییر میکنه ممکنه یه روز از یه چیزی هر چند ناچیز خوشحال بشه خیلی زیاد یا یه چیز کم اهمیت ناراحتش کنه و حتی ممکنه گاهی خنده دار ترین چیزا حالتشو عوض نکنه و غم انگیز ترین چیزا شادیشو از بین نبره البته فکر میکنم یه کم مورد آخر کمتر پیش میاد تا سه مورد بقیه ...... یه کم عارف مسلکه یاد حامد پیرهاید میفتم با برخی آواتار هات مثه همین که هست یا برخی گفته هات .... خوش برخورده دلش نمیخواد کسی ناراحت بشه ولی گاهی ممکنه گاهیم یه چیزایی بگه یهویی که بهش نیاد :دی جدیدا یه کارایی فهمیدم کرده و یه تصمیم هایی گرفته که اگر به ثمر بشینه در خاطر من جزو با اراده ترین افراد جای میگیره .... دیگه همین دیگه همینا یادم میاد شاید اگر دیده بودمت بهتر میگفتم ...... 6 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام .. والا منم شمارو زیاد نمیشناسم یعنی چون تازه عضویدم هیشکی منو نمیشناسه غیر از دو سه نفر.. به هر حال وقتی نظرات دوستانو خوندم فهمیدم احساساتی و مهربون هستید... و کلی صفات خوب دیگرو دارین:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام آقا مَهدی سلام سحر جان احوالات شما ؟ خوبی خوشی سلامتی ؟ خوش میگذره؟ قربونت تو سازی؟ میزونی؟ خب شیخ یه پسری فوق العاده احساساتی هستش میسی به حالات روحی و و مسائل احساسی خیلی اهمیت میده و راهشونو هم باز گذاشته یعنی میذاره این جنبه وجودیش خیلی خوب تغذیه بشه و سرکوبش نمیکنه دقیقا به نظرم یه کم سینوسی حالاتش تغییر میکنه ممکنه یه روز از یه چیزی هر چند ناچیز خوشحال بشه خیلی زیاد یا یه چیز کم اهمیت ناراحتش کنه و حتی ممکنه گاهی خنده دار ترین چیزا حالتشو عوض نکنه و غم انگیز ترین چیزا شادیشو از بین نبره البته فکر میکنم یه کم مورد آخر کمتر پیش میاد تا سه مورد بقیه ...... کاملا همینطوره. میدونی اهمیت مسائل مختلف برام متفاوته. بستگی به اهمیت جریان داره. گاهی ممکنمرگفردیاون همه غمگینم نکنه تا یک نگاه سرد کسی یه کم عارف مسلکه یاد حامد پیرهاید میفتم با برخی آواتار هات مثه همین که هست یا برخی گفته هات .... میسی. بسیار دوست دارم که این چنین باشم اماخیلی راه هست که باید برم خوش برخورده دلش نمیخواد کسی ناراحت بشه ولی گاهی ممکنه گاهیم یه چیزایی بگه یهویی که بهش نیاد :دی بهله خب آدمیزاده دیگه جدیدا یه کارایی فهمیدم کرده و یه تصمیم هایی گرفته که اگر به ثمر بشینه در خاطر من جزو با اراده ترین افراد جای میگیره .... ترک سیگار؟!!! فهلا که داره جوونه میزنه تا به امید خدا میوههاش دربیاد طول داره دیگه همین دیگه همینا یادم میاد شاید اگر دیده بودمت بهتر میگفتم ...... مرسی سحر جان خیلی عالیییییییییییییییی بود:wubpink: دمت گرم:rose: بازم یادت اومد حتما بگو 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام .. والا منم شمارو زیاد نمیشناسم یعنی چون تازه عضویدم هیشکی منو نمیشناسه غیر از دو سه نفر.. به هر حال وقتی نظرات دوستانو خوندم فهمیدم احساساتی و مهربون هستید... و کلی صفات خوب دیگرو دارین:girl_yes2: سپاس بهار خانوم میسی که اومدی:wubpink: دوستان لطف دارن اینجوریا هم که میگن نیست هنوز اون چهره های خبیث:gnugghender: و خشن منو ندیدن خدا قسمت همه بکنه 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيلااااااام:4chsmu1: ممنون دعوتم كردي:flowerysmile: خب من تو انجمن زياد شيخ و فعاليتش رو نديدم با اينكه 2 بار تو ميتينگ ديدمشون ولي باز هم زياد نميشناسمش به نظر من پسريه كه چهرش جديه ولي تا حدودي شوخه:4chsmu1: من كه بدي ازشون نديدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده