Astraea 25351 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 از شاهرود، نگين چهارفصل استان سمنان؛ استاني كه خود بيشترين، پرجاذبهترين و متنوّعترين اندوختهگاههاي زيستسپهر ايران را در خود جاي داده است، اگر فقط 50 كيلومتر ديگر به سمت شمال شرق حركت كني، پس از عبور از آرامگاه بايزيد بسطامي و شيخ خرقان، ناگهان احساس خواهي كرد كه سوار بر لوبياي سحرآميز آسمان را شكافتهاي و بر روي فرش پنبهاي سفيدرنگي قرار داري كه تاكنون نه نظيرش را ديدهاي و نه گمان ميكردي چنين چشمانداز بديعي را ميتواني در ايران، سرزميني كه با كويرهايش شهرت جهاني يافته، ببيني! جنگل زيبا و خوش آبوهواي ابر در 50 کيلومتري شمال شرق شاهرود و در مسير جاده شاهرود به آزادشهر استان گلستان و در روستاي ابر قرار دارد و ادامه جنگلهاي سرسبز شمال کشور است. 14
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 راه رفتن روي ابرها رؤيايي است، دست يافتني. بدون جدا شدن روح از بدن ميشود ميان ابرها راه رفت، خوابيد و بر ابر سوار شد. لازم نيست حتما به آسمان بروي. 14
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 مناظر اطراف با پوشش سراسر سبز و گاه رنگياش آدمي را وادار ميكند به بيشتر ديدن. پيشتر كه ميروي درختها شروع ميكنند به سبز شدن. يكي، دو تا، هزار تا. آنچه زياد است چنار است و بلوط و آنچه چشم به دنبال آن ميگردد اورس است. درخت خاص منطقه ابر كه مثل ابر روي زمين ميخزد. نميشود گفت مه غليظ، در اين جنگل، ابر گردا گردت را ميپوشاند. خنكي و طراوت و بوي خوشي همراه ابر روي صورتت مينشيند. 11
EVF 5465 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 دوست عزیز بهتر بود می نوشتید استان شاهورا! و یا جنگل ابر شاهرود!!! 1
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 دوست عزیز بهتر بود می نوشتید استان شاهورا!و یا جنگل ابر شاهرود!!! مگه شاهرود استانه؟؟؟؟ بله درسته چون این جنگل نزدیک شهر شاهرود بود... من آخر هفته رفتم به این جنگل بسیار زیبا فقط از شانس ما ابر که نداشت هیچی آفتاب سوزانی مثل کویر داشت!!! 5
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 بسی زیبا ... :jawdrop: بخصوص از نزدیک و وقتی توی جنگل قدم میزنی 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 منم میخوام :icon_gol: ایشالا قسمت شما هم بشه بری.... من پیشنهادم اینه اگه تور سفر به همچین جایی رو دیدید درنگ نکنید و حتما برید... 2
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 این عکسارو من گرفته ام!!!!!!!!:62izy85::shad: بسیار آماتوریه!!!!:camera2:اما گذاشتم تا دوستای خوبم هم ببینند.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 ممنون از عكسهاي قشنگي كه گذاشتيد ،ولي بهتر بود سايز عكسها را كوچكتر ميكرديد بهتر بشه ديد 2
ارسال های توصیه شده