رفتن به مطلب

نوشته هاي يك كودك نفهم

shahdokht.parsa

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نام و نام خانوادگي : كاظم

كلاس: دبستان

موضوع انشا : سال گذشته را چگونه گذرانديد؟

قلم بر قلب سفيد كاغذ مي گذارم و فشار مي دهم تا انشاء ام آغاز شود.

سال گذشته سال بسيار خوبي و پر بركتي مي باشد.

سال گذشته پسر خاله ام زيرچرخ تريلي رفت و له گشتflat.gif و ما در مجلس ترحيمش شركت كرديم و خيلي ميوه و خرما و حلوا خورديم و خيلي خوش گذشت. hapydancsmil.gifما خيلي خاك بازي كرديم. confetti.gifمن هر چي گشتم پسرخاله ام را پيدا نكردم. shame.gifدر آن روز پدرم مرا با بيل زد، بدون دليل! crysmiley2.gifمن در پارسال خيلي درس خواندم reading.gifولي نتوانستم قبول شومrtfm.gif و من را از مدرسه به بيرون پرت كردند. پدرم من را به مكانيكي فرستاد تا كار كنم
و اوستاي من هر روز من را با زنجير چرخ مي زدsnapoutofit.gif و گاهي موقع ها كه خيلي عصباني مي شد من را به زمين مي بست و دو سه بار با ماشين يكي از مشتري ها از روي من رد مي شد.
flat.gif من خيلي در كارهاي خانه به مادرم كمك مي كنم.
مادرم من را در سال گذشته خيلي دوست مي داشت connie_mama.gifو من را خيلي ماچ مي كند ولي پدرم خيلي حسود است و من را لاي در آشپزحانه مي گذاشت. در سال گذشته شوهر خواهرم و خواهرم خيلي از هم طلاق گرفتند3ztzsjm.gif و خواهرم بسيار حامله است205.gif و پدرم مي گويد يا پسر است يا دوقلو، kidseyessmiley2.gifولي من چيزي نمي گويم چون مي دانم كه بچه اي به اين اندازه از هيچ كجاي خواهرم در نخواهد آمد! wow.gifدر سال گذشته ما به مسافرت رفتيم hiker.gifو با قطار رفتيم. من در كوپه بسيار پدرم را عصباني كردم و او براي تنبيه من را روي تخت خواباند و تخت را محكم بست و من تا صبح همان گونه خوابيدم!
پدرم در سال گذشته خيلي سيگار مي كشد
و مادرم خيلي ناراحت است و هي به من ميگويد: كپي اوغلي،swear1.gifولي من نمي دانم چرا وقتي مادرم به من فحش مي دهد، پدرم عصباني مي شود! Monster.gifدر سال گذشته ما به عيد ديدني رفتيم و من حدودا خيلي عيدي جمع كرده ام، yay.gifولي پدرم همه آن ها را از من گرفت و آنتن ماهواره اي خريد كه بسيار بد آموزي دارد و من نگاه نمي كنم 2mo5pow.gifو پدرم از صبح تا شب شوهاي بي ناموسي نگاه مي كند و بشكن مي زند.dance3.gif پدرم در سال گذشته رژيم گرفته است و هر شب با دوست هايش آب(شراب)oregonian_winesmiley.gif و ماست و خيار مي خورند و مي خندند، 25r30wi.gifgigglesmile.gifگاهي وقتا هم آب با چيپس و ماست موسير

bored.gifbored.gif

bored.gif

ولی خدایش حرف راست و باید از بچه ها بشنوید:icon_pf (34): اشتباهات مارو بهمون نشون میدهند:shame:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

الان چیکار کنم

هیچکار لبخند بزن ........... یه بار سرچ کردم یادم رفت ببینم چی جواب داده.......ببخشید:icon_pf (34):

خب طرف راست گفته نگفته؟:4chsmu1:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...