Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من نیستم چند وقت. بی زحمت بچه هایی که کتاب رو دارن تمرین ها رو بذارن. مرسی :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ تمرینا رو بذارید دیگه :w74: اصلا" خودم می ذارم. 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اوه مهناز فردا امتحانام تمومه می ذارم راستی اسکن می کنی اسم صفحه شم بگو دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ می خواید از رو کتاب دکتر صدیق شروع کنیم؟ آحه استقبال خیلی زیاد بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اون موقع وقت نداشتم الان دارما خب از کتاب صدیق بزاریم یا همون کتاب قبلی؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ می خواید از رو کتاب دکتر صدیق شروع کنیم؟آحه استقبال خیلی زیاد بود صدیق رو پایم منم کمک میکنم:dancegirl2: کتابشو دارم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خب از کتاب صدیق بزاریم یا همون کتاب قبلی؟ می خوای از صدیق بزاریم چون از اون یکی استقبال بی نظیر بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ می خوای از صدیق بزاریم چون از اون یکی استقبال بی نظیر بود نه مه اون یکی رو ترکوندن...می ترسم صدیقو بزاریم ذوق مرگ شم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ نه مه اون یکی رو ترکوندن...می ترسم صدیقو بزاریم ذوق مرگ شم همه با هم ذوق مرگ میشیم عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ولی جدی...من خودم امشب می خوام بشینم تمرین کنم...می خواید دو صفحه رو بزارم؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ولی حدی...من خودم امشب می خوام بشینم تمرین کنم...می خواید دو صفحه رو بزارم؟ بزار مهناز جون.منم می خواستم واسه خودم تمرین کنم.اینجوری همه با هم تمرین میکنیم.... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوم دستت مرسی مهنازی :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من نظرم اینه که ازفصل چهارم که حجم هست شروع کنیم...نظرتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه هااااااااااا یه چیزییییی بگمممممممممممم؟ فحش نده بابا جان این تاپیکو ببینید: طراحی فرم آموزشش عالیه...آسووووووون...هر دفعه چند تا پست رو تمرین می کنیم...نظرتون چیه؟ بعد می ریم کتاب صدیق که یه کم سخت تره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ چرا یهو بنزینتون تموم می شه؟ :w74: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه هااااااااااا یه چیزییییی بگمممممممممممم؟ فحش نده بابا جان این تاپیکو ببینید: طراحی فرم آموزشش عالیه...آسووووووون...هر دفعه چند تا پست رو تمرین می کنیم...نظرتون چیه؟ بعد می ریم کتاب صدیق که یه کم سخت تره موافخخخخخخخخخخخخخخخ :w14: چرا یهو بنزینتون تموم می شه؟ :w74: داشتم از خواب می مردم به خدا.بنزین زدم اومدم دوباره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده