zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای وای...تو چی شدی؟ :w821: ببخشید:icon_pf (34): 2 تا از انگشای دست راستم شکسته... اگه اجازه هست من چن جلسه دیگه شرو کنم..:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید:icon_pf (34):2 تا از انگشای دست راستم شکسته... اگه اجازه هست من چن جلسه دیگه شرو کنم..:girl_blush2: ایشالا زودی خوب شی :aghosh: دیر نمی شه. 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشالا زودی خوب شی :aghosh:دیر نمی شه. مــــــرسی...:icon_gol: لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام مهناز جونم،اومدم جوابتو بدم،پیجت بسته بود عزیزم،من فردا امتحان میان ترم دارم،ساعت 7 میام خونه،رسیدم انجام میدم،میذارم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشقاتونو نوشتید؟ مهناز می شه بگی مشقامون چیه؟ من یه روز نبودما شوتم الان! 1 لینک به دیدگاه
fereshtehmb_1988 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam ozr mikham midoonam soalam rabti be in bahs nadare ama har chi say kardam baratoon payam befrestam natoonestam. khahesh mikonam komakam konid be zoodi tahvile tarhe nahaei daramo be shedat ehtiaj daram ke planam ro az autocad varede archicad konam. khahesh mikonam marahele in kar ro behem joz be joz begid joori ke meghiase planam beham narize..man montazere javabetoon hastam. kheili lotf mikonid:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز می شه بگی مشقامون چیه؟من یه روز نبودما شوتم الان! مخش #58 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا هیچکس کاراش رو نفرستاده؟؟؟ هرکی کارش رو تا آخر امشب نزاره تاخیر میخوره...باید جریمه بکشه هاااااااااااااا.:167: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا هیچکس کاراش رو نفرستاده؟؟؟هرکی کارش رو تا آخر امشب نزاره تاخیر میخوره...باید جریمه بکشه هاااااااااااااا.:167: تو کشیدی؟؟؟:62izy85: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو کشیدی؟؟؟:62izy85: نه من نمیتونم بکشم. خانم معلم اجازه داد نکشم.. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه من نمیتونم بکشم.خانم معلم اجازه داد نکشم.. آهان؛ بخاطره اندوشتت لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهان؛ بخاطره اندوشتت آررررررره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چراااااا:icon_pf (34): :banel_smiley_52:انجام میدم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زوووووود باید انجام بدی وگرنه جریمه میشی.:167: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه من نمیتونم بکشم.خانم معلم اجازه داد نکشم.. من نچشیدم الان اومدم خونه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از ساعت 11.45 تا 12.5 شب کشیدم، :obm: خیلی زیاد بود:putertired: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا من اینقدر کج می کشم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده