shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاحالا گیاه ترسو دیدی؟! چون عکس متحرک هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر تا حالا گیاه تترسو ندیدی پس حالا ببینید:banel_smiley_52: 17 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا جالبه من قبلا عکسشو دیده بودم و واقعا تحت تاثیر قدرت خدا قرار گرفتم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ این گیاه بیشتر لوس بود تا ترسو ....... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ای ول جای من خالی که حسابی اذیتش کنم..........:14k8gag: 4 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ از دوباره میاد بیرون؟؟؟؟ اگه یه کوچولو در مورد مکانیسمش توضیح میذاشتی خیلی خوب بود..... تشکر.:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تاحالا گیاه ترسو دیدی؟! چون عکس متحرک هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر تا حالا گیاه تترسو ندیدی پس حالا ببینید:banel_smiley_52: سلام ممنون جالب بود ولی این موجود به نظرم جز گیاهان محسوب نمی شه درسته؟؟؟؟؟؟:yes: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ممنون جالب بود ولی این موجود به نظرم جز گیاهان محسوب نمی شه درسته؟؟؟؟؟؟:yes: نمیدونم ....راسیاتش درموردش تحقیق نکردم...... ولی خخب اگر جزو گیاهان محسوب نمیشه پس جزو چی ها هست؟ 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم ....راسیاتش درموردش تحقیق نکردم......ولی خخب اگر جزو گیاهان محسوب نمیشه پس جزو چی ها هست؟ منظورم اینکه شکلش مثل گیاه هست ولی خودش جز نرمتنان فکر می کنم باشه مثل ستاره دریایی، مرجان عروس دریایی از این قبیل موجودات دیگه:yes: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده