mani24 29665 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 هنـوز آنـقــدر ضعیـف نـشـده ام .. که خـطـرِ ریـزشِ ایـن کـوه را جــار بـزنـم .. امـا تــــو .. حـوالـیِ مـن کـه می رسـی احـتـیــاط کــن ... 2
mani24 29665 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 دلـــ ــــــم ! گــــرماي بودنت را مے خواهد .. نه ســرماے خيالت ... 2
mani24 29665 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 مـــــن .. از تمامـــ آسمـــان .. یکــــ بــــاران را میخواهمـــــ ... و از تمــــام زمیــــن یکـــ خیابانـــــ را ... و از تمــ ــامــ تـــ ــو .. یک دستـــــ .. که قفــــل شده در دستـــ مـــــن ... 3
mosalman 294 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 بسم الله الرحمن الرحیم *** الهی ای عشق بی مانند من*** تویی تنها دلیل ماندنم*** الهی تنها دلیل زندگیم فقط تویی،فقط تویی 1
mani24 29665 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 بگذار تا زمانی کوتاه در اقیانوس مواج چشمان افسانه سازت غوطه ور شوم بگذار تا به اندازه همان زمان کوتاه یکبار دیگر در اسطوره بی انتهای عشق تو خود را تفسیر کنم بگذار تا لحظاتی چند نگاه ساقی وشت با پیاله ای لب به لب از چشمان می گونت مست مستم کند آنچنان که ساقی و ساغر و جام را جملگی با هم سر کشم و آنچنان که همه هستی را پست تر از این مستی الست گو در یابم و باز آنچنان که تا ابدیتی به درازای همان لحظه بهم گره خوردن نگاهمان در تو ذوب گردم فانی شوم نی شوم تا بالاخره در اين نی ستان نيستان تنها نفیروجود زیبای تو باشد که در نی وجودم نوائی از ترنم ترانه های روح انگیز نگاهت بنوازد پس برای یک بار دیگر هم که شده بگذار به مبدأ اصیل وجودیم که همان چشمان حیات بخش توست باز گردم و فقط یکبار دیگر بگذار نگاهت کنم 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 ﮐــــــﺎﺵ ﻣﯽ ﺷــــــﺪ "ﻓﻘــــﻂ"، ﺗــــ♥ــﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘــــــﻪ ﺑﺎﺷــــــﻢ ! ﻭ ﺧــــــﺪﺍ ﻫـــــﯽ ﺑﭙﺮﺳــــــﺪ : ﺧــــــﻮﺏ ، ﺩﯾﮕــــــﺮ ﭼــــــﻪ ؟؟! ﻭ ﻣــــــﻦ ﺑﮕﻮﯾــــــﻢ : ﻫﯿــــــﭻ ، ﻫـــ♥ــﻤﯿﻦ ﮐﺎﻓﯿﺴــــــﺖ ! 3
mani24 29665 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 سلام روزگار... چه میکنی با نامردی مردمان...!! من هم، اگر بگذارند... دارم خرده های دلم را چسب میزنم راستی.. این دل... دل می شود!؟ 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 [h=2][/h] مرا یاد بگیر ..... نه مثل جبر .. نه مثل هندسه...! نه مثل 1- 1 که همیشه میشود 0........ مرا یاد بگیر مثل نیمکت آخر ..... زنگ آخر ........ و دستانی که نام تورا مدام روی چوب حک میکرد ... مرا یاد بگیر ...! 2
mani24 29665 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 به ساعت من تو تمام قرارها را نیامده ای، کدام نصف النهار را از قلم انداخته ام… قرار روزهای بی قراریم! کجای آسمان ببینمت؟ من از جست و جوی زمین خسته ام… 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 هیچ وقت دل اونایی که گریه شون بی صدات رو نشکنید چــــــــــــــــــــــــ ون ایــــــن آدم هــــــا... هـــیچکس رو ندارن که اشــــــکاشون رو پاک کنه... 5
mani24 29665 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 گاهی از دوست داشتنهایم احساس پرواز می کنم گاهی از دلتنگی هایم احساس سکون گاهی خنده گاهی اشک گاهی لبریز از حس دوست داشتن زندگی سرشار از این گاهی هاست.. 3
f.r20 659 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 یک روز میرسد...! یک ملافه ی سفید پایان می دهد! به من... به شیطنت هایم... به بازیگوشی هایم... به خنده هایم... به خنده های بلندم... روزی که همه با دیدن قطعه عکسم بغض می کنند و می گویند : کجایی؟؟؟ می گویند : دیوانه , دلمان برای دلقک بازی هایت تنگ شده.... 7
mosalman 294 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 یک روز میرسد...!یک ملافه ی سفید پایان می دهد!به من...به شیطنت هایم...به بازیگوشی هایم...به خنده هایم...به خنده های بلندم...روزی که همه با دیدن قطعه عکسم بغض می کنند و می گویند : کجایی؟؟؟می گویند : دیوانه , دلمان برای دلقک بازی هایت تنگ شده....*وای انروزی که در قبرم نهند تنگ**ببالینم نهند خشت و گل و سنگ**نه پای انکه بگریزم زماران**نه دست انکه با موران کنم جنگ* 2
S a d e n a 11333 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 این شب ها چشم های من خسته است گاهی اشک گاهی انتظار... این سهم چشم های من است. مترسک ناز می کند کلاغ ها فریاد می زنند و من سکوت می کنم.... سكوت... این مزرعه ی زندگی من است خشک و بی نشان! 2
mani24 29665 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 قاصدک هان چه خبر آوردی؟ کجایی یار من .... این عشق ......قلبمان را بهاری کرده است .... در رویایی عاشقانه هستم .......چشمانم را میگشایم ........عشق را در چشمان همیشه بهاری تو میبینم .... من ....تو را میخوانم ......به دنبال نجوای عاشقانه تو میگردم ....و نگاهت را میابم که مرا پر ازبوسه های عاشقانه میکند ... کجایی یار من ؟؟؟ کجایی ترنم وجود من ؟؟ نفسهایم ازتوست .........تکیه گاهم از وجود پر از شعله های عشق توست ... من را جانی دوباره ببخش ......زندگی من ..... 2
mani24 29665 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 آرزوی قشنگی ست ؛ داشتن ردّپای تـــــو، کنار ردّپای مـــــن .. بر دشت سپید پوشیده شــــــده از برف ؛ امـّــا هــــــنوز نه برف آمده، نه تـــــــو ... 5
mosalman 294 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 ***غم عشقت مرا دیوانه کرده...به هر جایی نشانت لانه کرده*** 6
mani24 29665 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 دوستت دارم ثانیه ها میگذرند و آنچه باقی میماند خاطره هاست اما خاطره های با تو بودن در هر ثانیه ام هست پس تا ابد بمان تا بدانم واژه ای زیباتر از دوست نیست دوستت دارم 7
ارسال های توصیه شده