MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ تیغ روزگار آنچنان شاهرگ کلامم را بریده که "سکوتم"بند نمیاید 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ نبودنت را تنهایی قدم میزنم با زمین هم راه نمیاید این تاول ها از اولش میدانستم کفش تو تنگ است برای تنهایی بزرگ من 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ آدم ها، من را به یاد تو نمی اندازند این جا هیچ کس شبیه تو نیست دلم که تنگ می شود برایت کنار آتش می نشینم، دریا می کشم و به درختان فکر می کنم مریم ملک دار 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ همه وجودم دل شد... آن هم با صفتِ تنگ!... اگر این روزها نبینمت...صفتم تفضیلی می شود... می شود تنگ تر! 5 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ زکنایه نرنج... مردم کارشان نیش زدن است... عمریست به هوای بارانی می گویندخراب...! 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ روزهایمــ کمی تکراری شده اند روزهای تکراری و گرمـــ... تکررشــ را که نه ولی... گرمایش را دوستـــ دارم مثلــ شرجی شدن هوا هنگامــ باریدنـــ باران شرچی بودنشــ را که نه ولی...باریدنشــ را دوستـــ دارم.. یا... مثلــ انتظار تلخـــ همیشه بودنتــــ انتظارشــ را که نه ولی...همیشه بودنتـــ را دوستــــ دارم.. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دور باش اما نزدیک ...من از نزدیک بودنهای دور میترسم... 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ قشنگ یعنی چه؟ قشنگ یعنی تعبیر عاشقانهی اشکال و عشق تنها عشق تورا به گرمی یک سیب میکند مانوس سهراب سپهری 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ گفتنــــــد: عیــــــنک سیـــــــــاهـــت را بــــردار دنـــــــــــیا پــر از زیباییستــــــ عیـــــنکــــ را برداشــــتمـ وحـشتــــ کردمـــ از هـــــــــیاهـــوی رنـــگــــــها عیـــــــــنکمــ را بدهیــــــد میــــــــــــــخواهمــ به دنــــــــــــیای یکـــــــرنـــــگمــ پناه بـــــــــــرمــ 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دلتنگی یعنی........ روبه روی دریا ایستاده باشی اما خاطره یه خیابون خفت کنه!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ درست است.... من همیشه...... از دست دادن را به دست آورده ام... 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی وقت است فراموش کرده ام... کدامیک را سختتر میکشم.....؟ رنج! انتظار! یا نفس را.....! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شک نکن !! درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ برای نوشتن از دلتنگی که واژه و استعاره لازم نیست، فقط یه دل میخواد که تنگ شده باشد همین.... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دلم برای شب تنگ شده... پلک هایم تا به کوچه ی شب نرسیده سنگین می شوند... یکی مرا بیدار کند... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ این چندمین شب است که من با تو نیستم این چندمین شب است که در شعله زیستم این عکس اول است که با هم گرفتهایم من بیقرار مستی لبخند کیستم؟! این عکس دوم است در آغاز تشنگی هم بغض آب قمقمهات را گریستم این عکس آخر است که لبخند میزنم اینجا کمی شبیه به زخم تو نیستم؟ این عکس آخر است که با هم گرفتهایم از ترس مرگ نیست که در عکس نیستم بر سنگ تابناک تو رمزی نوشته است دیگر اجازه نیست کنارت بایستم امشب تمام خاطرهها را گریستم این چندمین شب است که من بی تو نیستم بهمن ساکی 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ این روزها آب وهوای دلم آنقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ نـفـس هـم کـه بـاشـی دیــر بـرسـی مـنـــ رفـتـه امـــــ . . . . . 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دوست داشتنَت گنـــــــــــاه باشد یا اشتــــباه گناه می کنم ، تـــــو را حتــــــی به اشتباه …..! 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ باید بازیگر شوم ، آرامش را بازی کنم … باز باید خنده را به زور بر لبهایم بنشانم … باز باید مواظب اشک هایم باشم … باز همان تظاهر همیشگی : ” خوبم … 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده