MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرم سنگین... دلم غمگین... چرا من آنچه میخواهم نمیبینم...؟ چرا من آنچه میبینم نمیخواهم...؟ خدایا مرده ام شاید, تو حاشا میکنی مرگم... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم را چند وقت است گم کردم.... پس نمی دانم تنگ شده یا گشاد..یا شاید سایزش را حفظ کرده! 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی دِلَتـْــ از زَنانگی مـے گیـرَد... میخواهـی کودَکــْ باشے دُختـر بَچـه اے کــه به هَـر بَهــآنـه اے بـه آغوشـی پَنـاه می بَـــرَد و آسوده اشکــ می ریــزَد زَטּ کـه باشی، بایـد بُغضهای زیـادے رآ بی صــدا دفـטּ کُنـی ....!!! 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از زیـر سنـگ هم کـه شده پـیدایم کـُن … مـدت هاست که تـنهـایی هـای مـرا … دست هـای جـستجوگـری لـمس نکـرده انـد. 9 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای تنوع هم که شده میخواهم کمی بمیرم..... شاید از این بغض و دلتنگی رها شوم........... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یادِ نرگس ام به خیر... خانومی می کرد در باغ همسایه!... حیف... حیف تا رفتم به طلبش....خزان شد... دلم تنگ شده برای نرگس ام... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای کشتن یک پرنده،یک قیچی کافیست. لازم نیست آن را در قلبش فرو کنی یا گلویش را با آن بشکافی. پرهایش را بزن... خاطره ی پریدن با او کاری می کند که خودش را به اعماق دره ها پرت کند. 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کمی آرامتر سکوت کن صدای بی تفاوتی هایت آزارم میده... شاملو 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به او بگویید دوستش دارم... . . . 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدانی چطور گیج می شوم وقتی هرچه می گردم معنی نگاهت در هیچ فرهنگ لغتی پیدا نمی شود ... ! 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی گنجشک دل آدم ها هم، در زمین خاکی، سخت غبار آلود می شود … برای رفع دلتنگی و ادامه ی پرواز، باید به بارانِ چشم ها، پناه برد… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم می خواست سقف معبد هستی فرو میریخت پلیدی ها وزشتی ها ،به زیر خاک می ماندند بهاری جاودان آغوش وا می کرد جهان در موجی از زیبایی وخوبی شنا می کرد! بهشت عشق می خندید . به روی آسمان آبی آرام،پرستو های مهر ودوستی پرواز می کرد به روی بام ها،ناقوس آزادی صدا می کرد... مگو (این آرزو خام است!) مگو(روح بشر همواره سرگردان وناکام است) اگر این کهکشان از هم نمی پاشد وگر این آسمان در هم نمی ریزد بیا تا ما (فلک را سقف بشکافیم وطرحی نو در اندازیم) به شادی:گل بر افشانیم ومی در ساغر اندازیم (فریدون مشیری) 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ روزهای بی تو در آغوش هم بی تحرک می مانند روزهای با تو از یکدیگر فرار می کنند عقربه ها کلافه ام کرده اند ! محمد غفاری 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نمی دانم دلتنگی ام برای چیست و دست هایم چشم انتظار کیست در من، کودکی دبستانی تکیه داده است به دیوار و مُدام به آمد و شد مردم نگاه می کند بهرنگ قاسمی 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ به قول قیصر: ناگهان چقدر زود دیر می شود… و باز هم زمان در گذر است… چون تـــــو، از من… 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ عضی مفاهیم، دارند تبدیل به افسانه میشوند مفاهیمی چون: عشق پایمردی همراهی رفاقت ثبات … اگر کمی، فقط کمی از آن را جایی دیدید فریز کنید، به فصلش؛ فصل دلتنگی به کارتان میآید … 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خوب فکر کن چیزی یادت نرفته است رسم خداحافظی را رعایت نکرده ای . . قرارمان دلتنگی نبود قرارمان خیلی چیزها نبود 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ماهی دلش برای دریا تنگ نیست... ماهی دلش تنگ است از این حافظه ی 10 ثانیه ای... که خاطره ی دریا را از یادش می برد.. 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ .......همیشه یکی هست که درد دلتو بهش بگی...... ..........ای وای از اون روزی که همون یکی درد دلت باشه............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده