Neutron 60966 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 در حیرتم از مرام این مردم پست این طایفه ی زنده کش و مرده پرست تا هست به هستی بکشندش ز جفا تا مرد به عزت ببرندش سر دست تا زنده بود قدرش را نمیدانستیم. تا مرد حسرتش را خوردیم. بیا تا قدر یک دیگر بدانیم که تا ناگه ز یک دیگر نمانیم :icon_gol: 20
Saman_88 8062 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 تا که بودیم نبودیم کسی/ کشت ما را غم بی هم نفسی تا که رفتیم همه یار شدند / خفته ایم و همه بیدار شدند قدر آیینه بدانیم چو هست / نه در آن وقت که اقبال شکست 12
pme 3474 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 چه واقعيت تلخي درسته ، قدر و ارزش با هم بودنو نمي دونيم ولي يه سري استثنا هم وجود داره كاش بر عكس بود 10
mohsen 88 10106 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 اسم تاپيكت گوياي همه چيزه...تو اين زمونه كه به قول يكي از تاپيكهاي ماندگار ايليا تا فرياد نزنيم كسي صدامون رو نمي شنوه و تا مريض نشيم كسي دسته گلي برامون نمياره و....لااقل مرگ ميتونه لحظه اي هر چند موقت باعث بشه از اطرافيان و دوستان يادي كرده باشيم.هر چند ديگه در جمع ما نباشن...خدا اينو هم از ما نگيره 9
*mini* 37778 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 یادمون باشه که همیشه زود دیر میشه....پس بهتره جوری زندگی کنیم که اینگار همیشه زنده اییم...اما طوری رفتار کنیم که انگار فردا میمیریم... 9
الهام. 8079 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 تا كسي هست...ميگيم هست ديگه...ميبينيمش...قدرشو ميدونيم! ولي وقتي رفت ميفهميم كه اصلا قدرشو نميدونستيم...نميدونستيم بودنش انقدر تاثير داره تو زندگيمون... هييييييي روزگار! 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 هممون میام اینجا مینویسیم فقط شعار میدیم میخونیم و میگیم چه قشنگ ، واقعا درست میگه اما واقعا حتی لحطه ای فکر میکنیم فکر میکنیم به اینکه عوض بشیم و دوست داشته باشیم فکر میکنیم که فردا که از خواب بیدار شدم بپرم تو بغل بابام و با تمام وجود بهش بگم دوست دارم بابا و همیشه پیش من بمون گاهی دلمون میگیره از بیوفایی اما غرور اجازه نمیده بگی دوست دارم بشکن مرزها رو و ازاد و عاشق زندگی کن سبک باش تا پرواز کنی 6
EOS 14528 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 کاش همه این ها حرف نباشه و بهشون عمل هم بکنیم کاش من هم زود تر از این ها معنی این کلمات رو می فهمیدم تا الان حسرت از دست رفته هام رو نداشته باشم . 5
ارسال های توصیه شده