mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر می کنید به عنوان یک کاربر که زمینه تخصصی اینترنت نداشته چقدر در اینترنت با سواد و شهروند محسوب می شوید؟ این پرسشهای چند گزینه ای را جواب دهید تا در آخر بررسی بیشتر کنیم. لطفا” صادقانه به خودتان جواب بدهید! A-چند مرورگر اینترنتی استفاده میکنید؟ 1) فقط اینترنت اکسپلورر 2) فقط فایرفاکس 3) ترکیبی اقلا” دو عضوی از کروم و فایرفاکس و اپرا و سافاری B-مرورگر و برنامه های اینترنتی من: 1)همان هست که ابتدا نصب شده بود. 2) هرگاه سی دی برنامه جدید دستم برسد به روز میکنم. 3) علاوه بر مرورگر و برنامه های اینترنتی افزونه ها هم به روز می کنم. C-اگر مطلب جالبی در وب ببینید چگونه منتشر می کنید؟ 1)ایمیل 2)مسنجر 3)شبکه های اجتماعی D-چند مشخصه جدید HTML5 را می شناسید؟ 1)هیچی 2)فقط یک مورد 3)بیش از دو مورد E-به چه نحوی موجودیت اینترنتی دارید؟ 1)ایمیل و چت 2)وبلاگ بدون دامنه مخصوص 3)وبلاگ با دامنه مخصوص F-اگر مشکلی برخورد کنید چگونه حل می کنید؟ 1)از دوستانم میپرسم 2) در انجمنهایی که عضو هستم مطرح میکنم 3) شخصا” در گوگل جستجو میکنم G-چند موتور جستجو می شناسید؟ 1)فقط گوگل 2)حداکثر 3 موتور جستجو 3)بیش از 4 موتور جستجو H-یه نظر شما سخت ترین کار گوگل کدام مورد است؟ 1)پاسخگویی به این حجم کاربر 2) کاویدن وب برای یافتن تغییرات 3) دسته بندی و مرتب سازی مطالب با عناوین کلیدی آنها I-چند تا از اصلاحات زیر را می شناسید؟ SSL-PHP-ASP-FLV-Java-Ads-XSS-DDos-Spam-FTP-Certificate -Sandbox 1)حداکثر 3 مورد 2) 3 تا 7 مورد 3) بیش از 8 مورد J-کدام ابزارها را برای دفاع از خود در اینترنت دارید؟ 1)آنتی ویروس 2)آنتی ویروس و فایروال 3) آنتی ویروس و فایروال و آگاهی به علایم مشخصه وب سایتهای مضر K-انواع کوکی را می شناسید؟ 1)اصلا” کوکی چیست؟ 2)میدانم چیست اما تنوع آن را نمی دانم. 3) بله می شناسم L-چند تا از این اصلاحات را می شناسید؟ Web forgery-Paypal-eBay-Safari-DNS-SEO-PageRank-Alexa-Thunderbird-WebKit 1)حداکثر 3 مورد 2) 3 تا 7 مورد 3) بیش از 8 مورد خوب حالا شماره پاسخهای خو را جمع بزنید و ببینید به کدام محدوده میخورد: الف-اگر بین 12 تا 18 امتیاز آورده اید باید بدانید به عنوان یک کاربر معمولی اینترنت هم بسیار دانش کمی دارید و خود را هم به خطر می اندازید. ب-اگر از 19 تا 26 امتیاز اورده اید باید بدانید کاربر ناآگاهی نیستید اما در شرایط جدی به راحتی اشتباه می کنید و یا در برابر انتخابها عاجز می مانید. ج-اگر 27 تا 32 امتیاز اورده اید باید بدانید دانش خوبی دارید و شهروند خوب اینترنت محسوب می شوید. د-اگر از 33 تا 36 امتیاز آورده اید باید بدانید تقریبا” جوانب کاربردی وب و اینترنت را می شناسید و اقلا” به عنوان کاربر از آن به طور مناسب و صحیح بهره میگیرید. نتيجه رو بزارين همينجا تا سوادتون مشخص شه:gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده