hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه نگفته تو متن که فقط واسه آقایون ضرر داره منم با اسی موافقم....نماینده ی خوبی واسه خانمهای زیبا نیست.....کلا معمولیه.....آدم متن و میخونه توقعش میره بالا.....قربون دستت بگرد یه خشنگترش رو بذار 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم،من که اصلا از قیافه خوشم نمیاد،مخصوصا از اون آرایش غلیظ و موهایش !!!!!! یک کم از پرنسس انگلستان یاد بگیرد که هیچ آرایشی نداشت،اینها خوشگلی نیست، بزک کردن است. بله.اسی جان یه چیزو در نظر بگیر اینجا ایرانه ولی اونجا انگلستانه. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه نگفته تو متن که فقط واسه آقایون ضرر دارهمنم با اسی موافقم....نماینده ی خوبی واسه خانمهای زیبا نیست.....کلا معمولیه.....آدم متن و میخونه توقعش میره بالا.....قربون دستت بگرد یه خشنگترش رو بذار فدات تموم کردیم میخوای سفارش بده تا برات بیارم 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينقدر اقايون كمبود دارن فكر نكنم اينجوري كه گفته ميشه باشه بالاخره تو يه جعبه سيب 3تاخراب هست 3 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به هر حال اگه اون خوشگله پس دوست دختر من چیه... الان من باید مرده باشم دیگه... :w42: خب عسکشو بزار برای اونایی که دنبال عسک خوشگلترا بودن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم با اسی موافقم اصن خوشگل نیس بخصوص اون ارایشش....البته این نظر شخصیمه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااین از بس ترسناکه موجب کاهش عمر ملت میشه:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر هر چی ساده تر خوشگلتر 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ووووووووووااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی پس من دیگه نه دانشگاه میرم نه از خونه می یام بیرون می ترسم جوونای مردم جهنمی شن بعدم بمیرن زودتر از موعد من این فداکاری رو در حقشون میکنم تا همین الانم کم کشته مرده نداشتم :TAEL_SmileyCente: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این خیلی چاق و چقله بود منم آرایش معمولی رو ترجیح میدم یه دونه خوشجلشو بذار یکم قلبمون و قلبشون ضربان بگیره خب 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهتره! سیرت زیبا باشه صورت اصلا مهم نیست(البته منظورم در مورد عکس بود):w00: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر هر چی ساده تر خوشگلتر همه اینجور نیستن.خیلیا با ارایش خوشگل میشن. من بیتر از اون دخترم بله شکی نیست. ااین از بس ترسناکه موجب کاهش عمر ملت میشه:persiana__hahaha: بابا اینجورم نیست دیگه. خب عسکشو بزار برای اونایی که دنبال عسک خوشگلترا بودن هرچی گشتم این پیام تو این پست نبود بهرحال موافقم عکسشو بذار ببینیم خوشکله. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهتره! سیرت زیبا باشه صورت اصلا مهم نیست(البته منظورم در مورد عکس بود):w00: نمیشه گفت اصلا مهم نیست به نظرم اول سیرت مهمه بعد صورت (صورتم مهمه) 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بيچاره آقايون :ws28: چراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه گفت اصلا مهم نیست به نظرم اول سیرت مهمه بعد صورت (صورتم مهمه) قبول میکنیم 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه گفت اصلا مهم نیست به نظرم اول سیرت مهمه بعد صورت (صورتم مهمه) به نظر منم مهمه تا حدودی.....زیبایی که نه....اما باید یکی به دل آدم بشینه که بعد واسمون مهم بشه شناخت سیرتش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده