spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پوشک بچه از غذای بچه گرونتره! این دیگه اصلا تعارض نیست حقیقته 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دزدگیر ماشینمو دزدیدن! بدون شرح! 6 لینک به دیدگاه
*Star* 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اثرات فارسی وان: بچه 10-11 ساله میاد از مامانش میپرسه : مامان تو رو خدا راستشو بهم بگو.بگو پدر واقعی من کیه!؟! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تایپیک تعارض با تایپیک مملکته داریم تعارض داره تعارضه داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تایپیک تعارض با تایپیک مملکته داریم تعارض دارهتعارضه داریم؟ نه بابا تعارضمون کجا بود؟مملکتمون کجا بود اخه؟ اصلا حرفای سیاسی از ما گنده ترن 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تعارض يعني معتاد شدن كسي كه مشاوره ترك اعتياده.............................مستند عيني يكي رو ميشناسم كه بدبخت به كل دنيا بدهكاره زندگي همراه با ارزوي مرگ ولي مادرش زيب و زاپ ميره مكه و وليمه ميده .......نميدونم اينم حساب ميشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانومه با تیپ و آرایش عالی میاد میگه آقا ببخشین من کفش خریدم پولم نموند برای رفتن به خونه میشه کمکم بکنید؟! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از نسلى هستم كه... باباهاشون زدن ليوان رو شكستن،حالا اصرار دارن ما نيمه پرشو ببينيم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من در کشوری زندگی می کنم که دانشگاهاش برای جوونای ایرانی هم جا نداره بعد مدیر کل دانشجویان وزارت علوم گفته اونایی که خارج از ایران به خاطر حجابشون نمی تونند ادامه تحصیل بدن بیان تو دانشگاه های ما درس بخونن حتی اگه ایرانی نیستن !! این جور که بوش میاد قراره بدون کنکور هم باشه !! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دزدگیر ماشینمو دزدیدن! بدون شرح! نشونی مغازه روکه داری یه سربزن 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پدر:باباجون میشه منوباماشین تاسرکوچه برسونی؟ پسر:نه باباشرمنده ام با بچه ها قراردادم دیرم شده.ببخشید! امروزرفتم یه اپتیک واسه یه دستگاه 60هزارتومانی خریدم 30هزارتومان! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو در سوپر مارکت گنده نوشته بود +18 رفتم از یارو میپرسم چیه خبریه؟ انقلاب شده؟ از این چیزا میاری میفروشی؟ میگه این یعنی:قهوه تلخ 18 اضافه شد!! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قهوه تلخ 20 هم امده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده