Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تصادف خودرو زانتيا با پرايد به علت سرعت غير مجاز 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایول زانتیا ایول پراید بابا. :jawdrop: چی چی ایول زانتیا؟ لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشيد من نميفهمم پرايد رفته داخل زانتيا؟يا بر عكس؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه ماشین میبینم.... این الان کدومشونه ؟ بعد اون یکی شون کوش ؟ نیسان نقشی نداشته الان نه ؟:JC_thinking: پیشاپیش شرمنده ام از سوالم ... نمیشناسم ماشینارو اصن ... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه ماشین میبینم.... این الان کدومشونه ؟ بعد اون یکی شون کوش ؟ نیسان نقشی نداشته الان نه ؟:JC_thinking: این خوب زانتیا هست دیگه آرمش جلوش هست فقط پرایده گم شده این وسط لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایول پراید بابا. :jawdrop: چی چی ایول زانتیا؟ اصلا هیچکدوم ،ایول مزدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده