goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمونه یک اسپمر شاد کن الهه goddess_s جانراحت شدی:icon_razz: ننننچ!:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :wubpink: اینجا برای من یعنی یه فرصت فرصت بیان همه ناگفته ها فرصت انجام هر انچه که دنیای واقعی مجالش را نداد یعنی رفیق همه تنهایی هام 12 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادش بخیر فروم بازی رو از تو تالار آزاد مهندسان آغاز کردم یکی از رفیقام که از بچه های قدیم مهندسان بود گفت که بیام اینجا روز اولی که اومدم اینجا یکی از کاربرا به شهرم و همشهریام توهین کرد با خودم گفتم صد رحمت به مهندسان دوباره برگشتم سر جای اولم خلاصه جو مهندسان بد شد و دوباره اومدم اینجا و دو روز تو تالار آزاد مشغول بودم، در آخر به نتیجه رسیدم موندن تو تالار آزاد هیچ سودی نداره به خاطر همین رفتم تو تالار تخصصی رشته ی خودم و الان هم که یکی از مدیران تالار هستم 12 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشکر از آتروس عزیز خب مسلما گفتگو و تبادل اطاعلات کاربران حسابی مفیده اصولا یک گفتگو و حضور خوب و شایسته مخصوصا جو باصفای نواندیشان بسیار کمک میکنه جهت رشد فکر و استعدادها ... امید که این جو خوب و صمصیمی سالهای سال پابرجا باشه ... 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما نیز مثل یو هستیم با یک سری تفاوت های کوچیک مرسی 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ________________________ 1 )تاثیر مستقیم در رابطه با شناخت خیلی از مسائل دینی ،آگاهی از وجود ،صحت ، و دروغ بودن چیزهایی که تا الان تو گوشم خونده شده بود!!!!!!!! با تاپیکهی دینی امثال تاپیکهای، سارا_افشار وEssi،کهربا..... ببخشید بقیه دوستان اگه . چون اسم منو نگفتی من نظراتم رو نمیگم جدای از شوخی خوب روی من هم تاثیر داشته اما نه به این عمقی که میگی رو عقیده هایی که دارم محکمم و به سختی به دست آوردم زیاد هم ترجیح میدم که تو بحثهای مخصوصا عشقی و حجاب زیاد شرکت نکنم و دلایل بسیاری هم به این کارم دارم اما بحثهای دیگه بله خیلی وقتها تاثیر داشته و مطالب زیادی یاد گرفتم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون اسم منو نگفتی من نظراتم رو نمیگم جدای از شوخی خوب روی من هم تاثیر داشته اما نه به این عمقی که میگی رو عقیده هایی که دارم محکمم و به سختی به دست آوردم زیاد هم ترجیح میدم که تو بحثهای مخصوصا عشقی و حجاب زیاد شرکت نکنم و دلایل بسیاری هم به این کارم دارم اما بحثهای دیگه بله خیلی وقتها تاثیر داشته و مطالب زیادی یاد گرفتم همه خود شیفته فرهانید:icon_razz: ..آبجی خواستم ریا نشه گمنام بمونی بهتره میشه یکی از اون بسیاری ها رو بگی:w72: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه خود شیفته فرهانید:icon_razz: ..آبجی خواستم ریا نشه گمنام بمونی بهترهمیشه یکی از اون بسیاری ها رو بگی:w72: نه دیگه دلایلم رو نمیگم یه وخت ریا نشه (این به اون در) 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه دیگه دلایلم رو نمیگم یه وخت ریا نشه(این به اون در) منظورت از اون همووونه الان در بدر شدیم رفت:icon_pf (34): حالا بگو چه چیزهای تو رو از اون رو به این رو کرد 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب من یک کم دیر اومدم تو دنیای مجازی،در واقع تاثیراتم را یک چیزهای دیگری روی مغزم گذاشته بود در باب مسائل اعتقادی. اما اینجا باعث شد انواع آدم ها را بهتر بشناسم،از نامردترین آنها تا انسانهایی خوب. 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قابل تحسين ميباشد چون كمتر شخصيت افراد به چالش كشيده ميشه وبيشتر نقد افكار و عقيده مطرح مي باشد. جالبتر اينكه افراد با دليل و مستند بيشتر بحث و ارتقاع ميبخشند 10 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سیلااااااااام اتروس باریکلا از تو بعیده این تاپیکا خب عر ض کنم که اعتیاد بنده شروعش با مهندسان بود بعد عمق فاجعه بیشتر شد و به نو اندیشانم کشیده شد اینجا رو خیلی دوست دارم چون از همون اول اومدم واقعا فضای صمیمیی بین بچه ها بود تالارای تخصصیشم خوب کارمیکنن و من خیلی از ایده هایی که اینجا اجرا میشه خوشم میاد تا اونجایی هم که از دستم بر اومده و بر بیاد برای بهتر شدن اینجا فعالیت میکنم:dancegirl2: الان بخاطر مشغله هایی که دارم کمتر میام( تو ترکم:Ghelyon:) ولی هیچ وقت ارتباطمو با همچین جایی قطع نمیکنم 9 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هر گاه، وقت خالی داشته باشم از اومدن به اینجا لذت میبرم حضور در یه جامعه آماری مناسب از افکار گوناگون مهارت من برای حضور تو جامعه رو افزایش میده. وقتی نظرهای شیرین رو میخونم خوشحال میشم و از تحمل خوندن نظرهای مخالف خودم احساس غرور میکنم .... همه کاربرها رو دوست دارم و از بودن در کنارشون احساس شادی میکنم 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه به جای این کارهایی که مطمعنا وقت زیادی رو ازت می گیره,کار مفیدتری می کردی بهتر بود! (مثلا به درسات بیشتر می پرداختی) 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حضور در نواندیشان و قبلش باشگاه مهندسا برای من خیلی ارزشمند بود و هست...بخصوص اینجا که محیطش کمی کوچیکتر اما بسیار دوستانه تر هستش...آشنا شدن با هم میهنای عزیزم در هرجای ایران....آدمای تحصیل کرده با نظرات مختلف و متفاوت ...نظرات خیلی جالبی و تفکرات جدید...دوستانی که در اطرافمون نمیبینیم یا اگه ببینیم امکان آشنایی بیشتر برامون وجود نداره.....نواندیشان برا منم جزئی از زندگیم شده....دلیلشم محیط جذاب و دوستانشه...مدیران خوب و مهربون ،کاربرا که اکثرشون نواندیشند.. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده