رفتن به مطلب

❤❤تاثیـــرات مستقیم حضــور در تالار گفتگوی آزاد نوانــدیشـان رو مغــز کاربران فعـال و نیمه فعال❤❤

Alireza Hashemi

ارسال های توصیه شده

به نام اوكه بهشتي بی نشان آفريد

:icon_gol:

laadq2p4qpwukwath0o3.jpg

سلام رفیق رفقای عزیز ودوستای گلم

همه میدونن همه میدونن

:ws3:

گاهی تاثیر صحبت و گفتگو با چند نفر همزمان از نقاط مختلف وعقاید وگوناگون چنان تاثیر شگرفی در اندیشه وافکار میزاره که میتونه از صدها کتاب،استاد و مجالس بحث بیشتر به انسان کمک کنه تا به نتیجه دلخواهش برسه

میدونم خیلی از بچهایی که اینجا هستن چند صبایی رو توی تالار و انجمن مهندس...ویا جاهای دیگه از قبیل facebook خلاصه فروم.. زیاده یا بودن یا همزمان هستند

بحث من به تنهایی در مورد نواندیشانه و نخ سوزن تالار گفتگوی آزادش

من اول از تاثیرات حضور در این تالار در این چند وقته روی زندگی خودم واستون میگم ودر ادامه توقع دارم دوستان بیان نظراتشون رو بگن و بحث رو کامل کنن

آمـــــــــــــــــــا

مفیداش روی زندگی من چیا بودن

1 )تاثیر مستقیم در رابطه با شناخت خیلی از مسائل دینی ،آگاهی از وجود ،صحت ، و دروغ بودن چیزهایی که تا الان تو گوشم خونده شده بود!!!!!!!!

با تاپیکهی دینی امثال تاپیکهای، سارا_افشار وEssi،کهربا..... ببخشید بقیه دوستان اگه اسمی بردم هدفی نبوده تنها برای نمونه نام برده شده:w36:

2) ارتباط با افراد از قومیتها وشهرها با نظرات وشیوه زندگی متفاوتر از خودم

از قبیل همه بچها...کاربران حاضر در انجمن

3)بروز شدن اطلاعات چه از نظر علمی و فرهنگی ،آنلاین بودن در خبرها

از قبیل تاپیکهای YAGHOT SEFID ،spowو....

4)عوض شدن روحیه گاهی در بدترین شرایط روحی وشاد شدن قلبم در لحظات غمگین ،خیلی حال میکردم بعضی وقتها این کابران فعال اینقدر رد اند و ماهر در اسپم که آدم صدتا فیلم کمدی ببینه اینقدر نمیخنده به خوام بگم بازکاربران حاضر در انجمن

تاثیراتش زیاده بوده واسه من مفیداش زیادتر ..

مضرراتشم

بعضی وقتها تاپیکها در حد چت از کیفیت بالایی برخوردار نمیشه و بیشتر سر درد میگیرم به دلیل نبود تاپیک جالب و مفید

گاهی اوقات شده اینقدر یه ور میوفتم رو لبتاب که دست و کمرم سه چهار ساعت ثابت میمونه آخر سر چهار چنگولی میرم شام دستشویی و خواب بعد صبحشم اینجوریم:w58:خواب خواب...

که این حد به نظرم باید کنترل بشه چون از لحاظ جسمانی آسیب شدیدی میتونه روی کاربران وارد کنه

خلاصـــــــــــــه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من که اگر نتونم به دلایلی بیام نواندیشان احساس یه خلاء بزرگ توی زندگیم میکنم که با هیچ اخبار و کتاب و کاربر سایت دیگه ای جاش پر نمیشه عقیدم اینه نواندشان یه دنیای دیگس یه چیز دیگه.

:ws3:

.

.

• Like 32
لینک به دیدگاه

منم خیلی برام مفید بوده این انجمن

و این تالار گفتگوی آزادش..............

مخصوصا وقتی خیلی حالم گرفته بوده می اومدم اینجا و با خوندن بعضی از این تاپیکها کلا روحیه ام عوض میشده.......

کلی دوست خوب پیدا کردم اینجا

اینجا جزو مهمه زندگیمه

هرجا برم حتما بعدش باید بیام نواندیشان تا آروم بشم...........

خیلی خوشحالم که یه روزی عضو اینجا شدم

..............

• Like 14
لینک به دیدگاه

مرسی اتروس جان

خواهشا اسم منو نیارید

من یه بیسواد جویای یادگیری چیزدیگه ای نیستم که به زودی به خاطره هاتون تبدیل میشم

اما چیزی که هست نیاز انسان به عنوان یک موجود اجتماعی به گفتگو فمباحثه وتضارب اراست تا اونچه رو که داره به معرض دید عموم عرضه کنه وفیدبک های لازم رو برای اصلاح وبهینه سازی اون چیزی که میتونه باشه ومیخواد بهش برسه رو بگیره

امیدوارم دوستانی که هرکدامشان به نحوی چه بارز وچه غیرملموس تاثیرات عمیقی درذهنیات وافکارهرکدام ازما گذاشتند موفق باشند

شاد باشید:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

مرسی آتروس جان

از انجمن نگو که دلم خونه دل وحید هم خونه:icon_pf (34):

من که شدیدا معتاد اینجام و کیف میکنم بحثها رو میبینم خب همه خبرهای روزم و اکثرا از اینجا میخونم چون با اینجا راحتم:ws3:

گاهی وحید بهم میگه شقایقققق بسه کشتی من و ول کن اون جعبه مارگیریو:w00:

منم دو مین ول میکنم دوباره رفرش میکنم:ws3:

خب اعتیاده دیگه باید مواد برسه وگرنه خماریش وحشتناکه:w821:

در کل با تمام موارد خوب و بدش و اسپم و مطالب جدی و طنزش اینجا رو دوست دارم:w02:

• Like 16
لینک به دیدگاه

اتفاقا دیشب به شوهرم میگفتم از وقتی که میام نت از اخبار روز کامل با خبرم قبلا اصلا اینطور نبود

اندیشان و دوست دارم به خاطر همه بچه های گلش

البته بماند که شوهرم همیشه میگه خدا بگم چی کارت کنه شقی که زن منو معتاد کردی :icon_redface:

• Like 13
لینک به دیدگاه

منم خیلی چیزا یاد گرفتم (علمی - تخیلی- اجتماعی ...)

یه مدت هم از رفتار یکی از مدیرا زده شده بودم 2 هفته ای قهر بودم و نمیومدم . ولی انگار جای یه چیز تو زندگیم خالی بود:w821: نتونستم دوریه نواندیشان و دوستامو تحمل کنم برگشتم

هنوز نرسیده خونه میام نواندیشان:w16: ولی خب صدای مامانم در اومده مخصوصا موقع شام و ناهار:4chsmu1:

• Like 11
لینک به دیدگاه
منم خیلی چیزا یاد گرفتم (علمی - تخیلی- اجتماعی ...)

یه مدت هم از رفتار یکی از مدیرا زده شده بودم 2 هفته ای قهر بودم و نمیومدم . ولی انگار جای یه چیز تو زندگیم خالی بود:w821: نتونستم دوریه نواندیشان و دوستامو تحمل کنم برگشتم

هنوز نرسیده خونه میام نواندیشان:w16: ولی خب صدای مامانم در اومده مخصوصا موقع شام و ناهار:4chsmu1:

نگو ستی که دلم خونه از دست خودم

پی سی کم بود

گوشی هم اضافه شد

یکی بیاد ترکم بده :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
نگو ستی که دلم خونه از دست خودم

پی سی کم بود

گوشی هم اضافه شد

یکی بیاد ترکم بده :icon_pf (34):

:4chsmu1:نه دیگه من هنوز اندازه تو معتاد نشدم با گوشی بیام

• Like 4
لینک به دیدگاه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد اولین ایدی شقی تو مهندسان و نواندیشان رو خودم ساختم عامل اعتیادش خودم بودم ای داد بیداد:w74:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نت خیلی رو من اثر گذاشته و چون فکر کنم 6 سالی هست فروم باز هستم از فرومای دیگه هم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی اگه فقط راجع به نو اندیشان بخوایم حرف بزنیم چند تفر از دوستان که اسم نمیبرم چون همه میدونیم کیا رو میگم ، با اطلاعات بالاشون سطح بحث ها رو بالا میبرن و باعث میشه خیلی چیزایی که بلد نیستم رو برم تحقیق کنم یاد بگیرم تا بتونم تو بحث باهاشون شرکت کنم:icon_gol: و این خیلی خوبه:w72:

• Like 11
لینک به دیدگاه

برعکس مهندسان که اولین پستم با بحث و دعوا شروع شد و آخرش با ناراحتی و دلگیری از اون جا اومدم بیرون و تماما خاطرات تلخی برام گذاشت

این جا رو دوست دارم

از فواید این فروم برای من :

بالا رفتن سطح علمیم بوده و این که دوستان خوبی هم پیدا کردم

و گاهی در مقابل بعضی از بچه ها متوجه ضعف هام شده ام و سعی کردم اون ضعف ها رو از بین ببرم که این روی زندگی واقعیم هم خیلی تاثیرگذار بوده

یا گاهی بعضی بحث ها و یا صحبت با تعدادی از بچه ها باعث شده متوجه بشم که دارم جا می مونم و اگر کمی تعلل کنم پرواز رو از دست دادم

و البته از معایبش اینه که :

یه مدت بیش از اندازه وابسته شدم و همین باعث شد که از زندگی واقعیم جا بمونم که خدا رو شکر زود متوجه شدم و تونستم جلوی ضرر رو بگیرم

و هم چنین یه تعداد کاربر هست که وقتی باهاشون حتی صحبت کوتاهی هم دارم پر از انرژی منفی می شم که حتی اثرات بدش روی زندگی خارج از نتم هم کاملا مشهوده

با این حال این فروم رو خیلی دوست دارم :icon_gol:

.

• Like 9
لینک به دیدگاه

والا راستش رو بخواید من خیلی وقت نیست تو نو اندیشان فعالیت میکنم. ولی فکر میکنم به لحاظ کیفی برترین فروم موجود در ایران باشه. نمیتونم بگم خصوصا تالار گفتگوی آزاد چون در سایر زمینه ها هم بچه ها خیلی خوب کار کردن.

البته اینم بگم قبلا مهندسان بودم و با برخی از دوستان آشنایی قبلی داشتم.

و اما تاثیرات مهندسان قدیم که البته برابر با نواندیشان جدید هست بر روی زندگی من:

اصولا در دنیای واقعی کسی اطراف من نیست که هم عقیده من باشه و بتونم آزادانه باهاش صحبت کنم. به همین خاطر این فروم تونسته تا حد زیادی این میل به بحث و سخنوری رو در من ارضا کنه. در واقع اینجا برای من یه میدان گفتگو باز شده که جای دیگه نمیتونم پیداش کنم. اگه این فروم یا مشابهش نباشه احساس خفقان میکنم چون باید حرف بزنم و گفتگو کنم.

البته اینم بگم سطح تفکر اعضاء نو اندیشان خیلی بالاست. به نوعی متفاوت از سایر فروم هاست و همین نکته منو جذب میکنه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

واسه منم مفید بوده!!

از رفع مشکلات کامپیوتری و مباحث روز دنیا گرفته تا دلخوشی های کوتاه و لحظه ای !!

ولی واقعا ی وقتایی هم زیادی وقتمو گرفته از کارای دیگم عقب موندم.

ولی در کل اینجا رو دوس دارم به بچه ها عدت کردم هر روز حداقل یکبارو حتما باید ی سر بزنم

اکثر وقتا از سرکار که برمی گردم بلافاصله بعد از خوردن ناهار میام اینجا..

یکی بچه های همین جا انجمن و بم معرفی کرد!

کاربر محترم از شما سپاسگزاریممممممم.:rose:

آتروسسس؟

چرا واسه همه تاپیکا مثال زدی واسه اسپمرهای محترم انجمن مثال نزدی؟

حیف نیست؟

آخه اگه اینا نباشن کی دل بچه ها رو شاد کنه؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

چند ماه پیش در سایت فرندفید یک بازی راه افتاد تحت عنوان دیالوگ بازی. در این بازی هر کاربری دیالوگی از فیلم‌ها را قرار می‌داد و دیگران حدس می‌زدند که مربوط به چه فیلمی است و لایک می‌زدند و …

با گسترش این بازی ظرف چند ساعت صدها دیالوگ در فرندفید منتشر شد، بعد چه اتفاقی افتاد؟ هیچی! تمام آن دیالوگ‌ها و کامنت‌هایشان در بین انبوه اطلاعات دیگر در سایتی ف+ی+ل+ت+ر شده دفن شدند، گیرم که تگی خورده بودند تا شاید روزی شخم بخورند!!!

حال اگر تالار گفتگوی آزادی در نواندیشان هست چگونه باید آن را ماندگار کرد؟؟؟

چگونه میشه جلوی بایگانی شدن نوشتهامون رو بگیریم ...حرفامون ..دعواهامون ...خندهامون..قرارامون...

خیلی از سایتها و فروم ها مثل همین سایتمون ابزارهایی رو واسه مدیریت داره که تنها به کاربران اجازه دیدن لینک ها رو میده

و خیلی وقتها خودم برای مشاهده لینکی در سایتی مجبور به عضویت در اون سایت شدم ودیگه هیچ وقت وارد اون سایت نشدم ولی نواندیشان چیزی داره که ورودش با خودته ولی خروجش با مرگت(دور از جون همه بچه ها)...

به شخصه اعتقاد دارم که کاربران نواندیشان روزی میشه که بعد از 20 سال باز هم اگر نو اندیشانی باشه بالاخره یه روز سری میزنن و یادی از دوستان وبحثاشون میکنن

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم قديما بدجور به باشگاه مهندسان عادت كرده بودم اما چون بيشتر بچه ها رفتن ديگه بهم حال نميده واسه همين اكثرا سعي ميكنم نوانديشان بيام

بعضي وقتا كه اعصابم خورده ميرم تو تاپيك سوتي چندتا سوتياي بچه هارو ميخونم كلي ميخندم

و يه چيز باحال ترم اينه كه بچه هاي نوانديشان خيلي بامعرفتن تو بيشر پستا ميان يه عالمه تشكر ميكنن و من خيلي خوشم مياد... دمتون گرم

• Like 9
لینک به دیدگاه
واسه منم مفید بوده!!

از رفع مشکلات کامپیوتری و مباحث روز دنیا گرفته تا دلخوشی های کوتاه و لحظه ای !!

ولی واقعا ی وقتایی هم زیادی وقتمو گرفته از کارای دیگم عقب موندم.

ولی در کل اینجا رو دوس دارم به بچه ها عدت کردم هر روز حداقل یکبارو حتما باید ی سر بزنم

اکثر وقتا از سرکار که برمی گردم بلافاصله بعد از خوردن ناهار میام اینجا..

یکی بچه های همین جا انجمن و بم معرفی کرد!

کاربر محترم از شما سپاسگزاریممممممم.:rose:

آتروسسس؟

چرا واسه همه تاپیکا مثال زدی واسه اسپمرهای محترم انجمن مثال نزدی؟

حیف نیست؟

آخه اگه اینا نباشن کی دل بچه ها رو شاد کنه؟

نمونه یک اسپمر شاد کن الهه goddess_s جان:ws3::ws28:

راحت شدی:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...