ملیساا 5015 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 لباسش کجاش ساده بود!!!!کلی سنگ روش کار شده بود؟!! اگر دقت میکردی روی لباس فقط از گیپور استفاده شده بود . نسبت به لباسای اشرافی واقعا ساده بودحتی با لباس دایانا مقایسه شد که 120 متر گیپور استفاده کرده بودند ودنباله لباسش هم چنیدن متر بود اما لباس کیت واقعا ساده بود و تاجی که به سر داشت خیلی کوچیک بود و اما در مورد تاجی که روی سر عروس بود ، متعلق به مادر ملکه ی انگلیس بود که ایشون به عنوان قرض گرفته بودن برای عروسیشون که در این مورد هم حتی با دیانا مقایسه شد . همیشه سعی کنید بدون گرفتن جبهه و گارد به یک قضیه نگاه کنید . توی مملکت ما که پنهانی خیلی کارها و بریز بپاش ها توسط آقایون عزیز دولتی انجام میشه ، اینها که حداقل نشان میدن همه چیز رو . 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 عجب رسم رسومی دارن این دختر بچه به جای اینکه چشم هاشو بگیره چرا گوشاشو گرفته 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 برادر کوچیک پرنس ویلیام نشون نداد؟ اگه زن نداره من هستم:girl_blush2: 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 برادر کوچیک پرنس ویلیام نشون نداد؟ اگه زن نداره من هستم:girl_blush2: هری با سوپرمدلهای بلوند میپره! اگر بلوند و سوپرمدل هستی به قول بیتا بسم الله! 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هری با سوپرمدلهای بلوند میپره! اگر بلوند و سوپرمدل هستی به قول بیتا بسم الله! مگه خودش کی هست خیلی از ویلیام زشت تره :w00:باز اگه ویلیام بود یه چیزی که اونم ازدواج کرد:ws54: می تونم بلوند بشم اما سوپر مدل نه 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 خودش کی هست؟؟ نفر سوم تو صف پادشاهی انگلیس..کم کسی نیست 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 خودش کی هست؟؟ نفر سوم تو صف پادشاهی انگلیس..کم کسی نیست مقامش حالا یه چی هست اما قیافش که خوشگل نیست 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 خب دیگه نمیشه هم خر رو داشت هم خرمارو چجوری این کاترین هم خر داره هم خرما 1
ارسال های توصیه شده