ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لباسش کجاش ساده بود!!!!کلی سنگ روش کار شده بود؟!! اگر دقت میکردی روی لباس فقط از گیپور استفاده شده بود . نسبت به لباسای اشرافی واقعا ساده بودحتی با لباس دایانا مقایسه شد که 120 متر گیپور استفاده کرده بودند ودنباله لباسش هم چنیدن متر بود اما لباس کیت واقعا ساده بود و تاجی که به سر داشت خیلی کوچیک بود و اما در مورد تاجی که روی سر عروس بود ، متعلق به مادر ملکه ی انگلیس بود که ایشون به عنوان قرض گرفته بودن برای عروسیشون که در این مورد هم حتی با دیانا مقایسه شد . همیشه سعی کنید بدون گرفتن جبهه و گارد به یک قضیه نگاه کنید . توی مملکت ما که پنهانی خیلی کارها و بریز بپاش ها توسط آقایون عزیز دولتی انجام میشه ، اینها که حداقل نشان میدن همه چیز رو . 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب رسم رسومی دارن این دختر بچه به جای اینکه چشم هاشو بگیره چرا گوشاشو گرفته 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از این عروسیا میخواااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برادر کوچیک پرنس ویلیام نشون نداد؟ اگه زن نداره من هستم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برادر کوچیک پرنس ویلیام نشون نداد؟ اگه زن نداره من هستم:girl_blush2: هری با سوپرمدلهای بلوند میپره! اگر بلوند و سوپرمدل هستی به قول بیتا بسم الله! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هری با سوپرمدلهای بلوند میپره! اگر بلوند و سوپرمدل هستی به قول بیتا بسم الله! مگه خودش کی هست خیلی از ویلیام زشت تره :w00:باز اگه ویلیام بود یه چیزی که اونم ازدواج کرد:ws54: می تونم بلوند بشم اما سوپر مدل نه 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودش کی هست؟؟ نفر سوم تو صف پادشاهی انگلیس..کم کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودش کی هست؟؟ نفر سوم تو صف پادشاهی انگلیس..کم کسی نیست مقامش حالا یه چی هست اما قیافش که خوشگل نیست 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دیگه نمیشه هم خر رو داشت هم خرمارو 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دیگه نمیشه هم خر رو داشت هم خرمارو چجوری این کاترین هم خر داره هم خرما 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دیگه...یکی یه بار شانس میاره. همه که شانس نمیارن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده