رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام عزیزان من

همه ما کم یازیاد تجربه های تلخ وشیرینی از زندگی گرفتیم.تجربیاتی که عصاره ی زندگی ما محسوب میشه

.چقدرخوبه این تجربیات رو دراختیار بقیه بذاریم تا اونهاهم بتونند ازاین تجربیات استفاده کنند ثمره اش یه دعای خیر میشه واسه راوی چون هرکی از این تجربه شما جایی توزندگی شخصی خوداستفاده کنه ازشماهم به نیکی یادمیکنه:w16:

اگه کاری کردین که زندگیتون بهترشده،یاخطایی کردید که باعث شده زندگی تون تحت الشعاع قرار بگیره با عنوانش میتونید یه زندگی رو نجات بدید.:w16:

چه بسا کسانی بامشکل شماروبرو باشند الان وراهنمایی شما کارگشای زندگی شخصی یا خانودگی اونها باشه.:w16:

همیشه موفق وپیروز باشید متنظر خاطرات قشنگ شما هستیم

بیصبرانه!!!

‎ ‎%28243%29.gif

]

• Like 6
لینک به دیدگاه

هیچوقت توزندگی مشترک زودقضاوت نکنید حتماجمله معروف هیچی اینجوری که به نظرمیادنیست روبارهاشنیده باشید.اماتاحالاازش استفاده کردید؟همیشه توی اتفاقاتی که میافته وهمسرت رومقصرمیدونی این جمله روباخودت تکرارکن وشرح واقعه

رواززبان خودش بشنو.خوب گوش بده وفقط گوش بده تا

صحبتش تمام بشه بعدکمی

فکرکن سبک سنگین کن ببین ترازوی عقلت کدوم سمت سنگینترشده.بعدهرتصمیم میخوای بگیر.

• Like 5
لینک به دیدگاه

احترام به پدر و مادر رو هیچوقت فراموش نکن !!!!

من موفقیت های زندگیم رو مدیون دعای خیر پدر و مادرم هستم .....

نگاه سرشار از محبت والدین ارامش رو برایم به ارمغان می آورد .... پس سعی کن فرزند صالح برایشان باشی!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

10 پند

۱- به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد... به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد

24.gif

2 - هوس بازان کسی راکه زیبا می بینند دوست دارند... اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند24.gif

3- وقتی در زندگی به یک در بزرگ رسیدی نترس و نا امید نشو... چون اگه قرار بود در باز نشود جای آن دیوار می گذاشتند24.gif.

4- آنچه که هستی، هدیه خداوند است و آنچه که خواهی شد، هدیه تو به خداوند... پس بی نظیر باش24.gif

5- شریف ترین دل ها دلی است که اندیشه آزار دیگران در آن نباشد24.gif

6- بدبختی تنها در باغچه ای که خودت کاشته ای می روید24.gif

7- وقتی زندگی برایت خیلی سخت شد به یاد بیاور که دریای آرام، ناخدای قهرمان نمی سازد24.gif

8- هر اندیشه ی شایسته ای، به چهره انسان زیبائی می بخشد24.gif

9- قابل اعتماد بودن ارزشمند تر از دوست داشتنی بودن است24.gif

10- نگو: شب شده است. .. : بگو صبح در راه است

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

یک نکته هست که همواره درزندگی باعث بروزمشکلات میشودوآن سکوت وسخن گفتن

نابجاست

یادم ‏باشد

که ‏فراموش ‏نکنم ‏درموردمشکلات ‏بایدصحبت ‏کردبیان کردتا حل شود هیچ ‏مشکلی ‏به ‏خودی خود حل ‏نمیشود

پس اگرازهمسرم بدی دیدم یاببخشم وفراموش کنم یامطرح کنم تاحل شود.ازمخفی کردن ناراحتی چیزی عایدم نخواهدشد

.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • اضافه کردن...