p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم یه بار یه کاری کردم ماشین پشت سریم که اقا بود بره تو تیر چراغ برقانقده حال دادبعدا هم کلاس شدیم باهم اون آقا نبوده ... اون یه آقا نما بوده :w74: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون آقا نبوده ... اون یه آقا نما بوده :w74: :ws28:فقط این یه بار نبوده که خیلی بوده لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم یه بار یه کاری کردم ماشین پشت سریم که اقا بود بره تو تیر چراغ برقانقده حال دادبعدا هم کلاس شدیم باهم تو رفتی کجا؟ تو جدول؟یا قاطی باقالیا؟ لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:فقط این یه بار نبوده که خیلی بوده ما آقا نما زیاد داریم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه بار تو اتوبان همت یه دختره میخواست ازم سبقت بگیره راه نمیدادم.... اومد بره از سمت راست سبقت بگیره زد پشت یه ماشینه منم یه بار یه کاری کردم ماشین پشت سریم که اقا بود بره تو تیر چراغ برقانقده حال دادبعدا هم کلاس شدیم باهم شما دو نفر خجالت نمیکشید باعث تصادف میشید لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما دو نفر خجالت نمیکشید باعث تصادف میشید اوه صاحبش اومد .... من هر چی گفتم تکذیب میکنم ... همش اسپم های بی اصل و اساس بود لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو رفتی کجا؟تو جدول؟یا قاطی باقالیا؟ نه هیچ کدام یک از گزینه من زدم کنار و اومدم حالشو پرسیدم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون آقا نبوده ... اون یه آقا نما بوده :w74: تو رفتی کجا؟تو جدول؟یا قاطی باقالیا؟ همین کارا رو میکنید واسه مکانیکا حرف در میارن دیگه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما دو نفر خجالت نمیکشید باعث تصادف میشید ببخش لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین کارا رو میکنید واسه مکانیکا حرف در میارن دیگه کی برا مکانیکا حرف در آورده ؟ اینا همش کذبه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه صاحبش اومد .... من هر چی گفتم تکذیب میکنم ... همش اسپم های بی اصل و اساس بود خیلی بدجنسی دلت اومد نه هیچ کدام یک از گزینه من زدم کنار و اومدم حالشو پرسیدم خیلی پرویی:jawdrop: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخش دیگه به اون بنده خدا ضرر زدی چه فایده کی برا مکانیکا حرف در آورده ؟ اینا همش کذبه دیگه همه میدونن مکانیکا خود گیرن لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین کارا رو میکنید واسه مکانیکا حرف در میارن دیگه حسودی تا کجا آخه؟:w874: حالا هی حرف درارن واقعیت چیز دیگه س لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی بدجنسیدلت اومد من مقصر نبودم بابا . خودش رفت تو .... تازه خواستم پیاده شم کمکش کنم جرات نکردم د دیگه همه میدونن مکانیکا خود گیرن خب شاید ... اما همیشه استثنا وجود داره لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی پرویی:jawdrop: خب میخواست منو اذیت کنه اما منو نمیشناختنزن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حسودی تا کجا آخه؟:w874:حالا هی حرف درارن واقعیت چیز دیگه س نه بابا نمونش استارترهی فخر میفروشه استاتیک بلده من مقصر نبودم بابا . خودش رفت تو ....تازه خواستم پیاده شم کمکش کنم جرات نکردم خب شاید ... اما همیشه استثنا وجود داره تو که مرد سالاری خب میخواست منو اذیت کنه اما منو نمیشناختنزن :banel_smiley_52: ااا پس احسنتیه صد افرین میگیرم واست لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا تو که مرد سالاری دستت درد نکنه.. هی بگو لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااا پس احسنتیه صد افرین میگیرم واست لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا نمونش استارترهی فخر میفروشه استاتیک بلده استاتیک که چیز مهمی نیست که من به اون فخر بفروشم . من به چیزهای دیگری در زندگی ام فخر می فروشم از قبیل اینها : ایمان - اراده -هدف - سلامتی- صفا و صمیمیت - دل پاک همراه با لبخند لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استاتیک که چیز مهمی نیست که من به اون فخر بفروشم . من به چیزهای دیگری در زندگی ام فخر می فروشم از قبیل اینها : ایمان - اراده -هدف - سلامتی- صفا و صمیمیت - دل پاک همراه با لبخند اعتماد به نفس میدونی چیه؟ همونی که تو خیلی داری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده