a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ یکی از همین روزها باید خدا را صدا بزنم یک میز دو نفره، دو صندلی یکی من، یکی خدا حرف نمیزنیم، نگاهم کافی ست میدانم برایم اشک میریزد... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ باورت نمی شود،دلم بی هوایت مانده آنقدر که نفسش بند آمده... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ گلایه ای ندارم اما بغض تا دلت بخواهد نه نمیبارد سر جایش هست همین جا درست بیخ گلویم... 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد بـــــــزرگ شدم دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم و یــــاد گرفتــــم نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر نیششـــان ســـــمی تــــر ! 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ خـدایا مـمنون که مـرا در حد ایوب میبینی ولی تمامش کن ! دیگـر بریده ام … لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بیا تمامش کنیم... همه چیز را... که نه من سد راه تو باشم و نه تو مجبور شوی به ماندن! نگران نباش قول میدهم کسی جای تو را نمیگیرد اما فراموشم کن... بیخیال من...!! بیخیال همه خاطره های ریز و درشتی که جا گذاشتی بیخیال دفترهایی که یکی بعد از دیگری پر میشدند از نامه هایی که تو هرگز نخواندی... بیخیال دلی که شکست بیخیال بخند... تو که مقصر نبودی... من این بازی را شروع کردم خودم هم تمامش میکنم میدانی؟ گاهی نرسیدن،زیباترین پایان یک عاشقانه است... بیا به هم نرسیم......!!! 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ﺩﯾﺮ ﮔﺬﺷﺖ ﺧﺎﮐﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﺑﺎﺩ ﺑﺮﺩ ﺍﺷﮏ ﻫﺎ ﻧﺮﯾﺨﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻥ ﻭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﮔﺮﯾﺴﺘﻢ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﺧﺰﺍﻥ من ﮔﺬﺷﺖ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺟﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻣﻦ ﺣﺎﻻ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﻬﺎﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺴﺖ ...~ 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . . یـکــ اتــآقِ تـآریک یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر ! وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے . . . ! 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ صبر کردن گاهی معجزه میکند تنهایی هایتان را پیش فروش نکنید فصل اش که برسد به قیمت میخرند 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ از آش روزگار چنان دهانم سوخت که از ترس ًآب یخً را هم فوت میکنیم 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ چه حسه خوبیه….. شبا موقع خواب عشقت سرشو بذاره رو دستای مردونت…..با موهاش بازی کنی…. چشماشو ببوسی…..اروم اروم تو بغلت خوابش بگیره….ولی تو هنوز بیداری… دوست داری فقط نگاش کنی….همینطوری که داری نگاهش میکنی….اشکات سرازیر بشه….تو دلت پیش خودت بگی…. نباشی ….میمیرم…. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ عاشقانه تر از این نیست که در واپسین لحظات باورم از بودن تو باور نکنم که رفته ای 6 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ عجبا اینجا همه با هم بیگانه شدن 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ وقتی بـــــــــاران می بارد یاد خــــــدا را بیشتر احساس میکنم چون بــــــــــــــــاران یعنی نقطه چین تا خــــــــــــــــــــــدا برای شستن خستگی ها....برای شستن حسرت ها ...می شوم تکراری ترین تصویر خیابان های شهرم چتـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــر را می بندم… می روم زیر بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــاران شاید باران بشوید خستگی ها را بشوید حســــــــــرت ها را... شاید برساند بـــــاران مرا تا خود خدا... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” … 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ آدم باید یک "تو" داشته باشد،که هروقت از همه چیز خسته و نا امید بود بهش بگه:مهم اینه که تو هستی !! بیخیال دنیا ..... !!!! 3 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ دیگر از این دیر بیزارم که دل...هر چه دارد آرزو بی حاصل است..."آشنای دور" 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ﺩﻟــــﻢ ﺗــﻨــــﮓ ﻣــــﯽ ﺷـــﻮﺩ ﮔـــــﺎﻫﯽ ﺑــــﺮﺍﯼ ﺧـــﻮﺩﻡ ﺩﺍﺋـــــــﻢ ﺑــــــﺮﺍﯼ " ﺗــــ♥ـــﻮ " 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دلتنگ كه ميشوي ديگر انتظار معنا ندارد... يك نگاه كمي نامهربان... يك واژه ي كمي دور از انتظار... يك لحظه فاصله, ميشكند بغضت را... 3 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بغض که میکند دلم،گریه امان نمیدهد...تا مگر از فراق تو شعر شود نوای من... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده