mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ به سلامتی اون دلی که هزار بار شکست ولی هنوزم شکستن بلد نیست … 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ طـَعـم ایــن روزهــای زندگــی ام مثلِ قــهـــوه ی تـلــخـی شـده که هیـچـکــس حاضــر بـه خوردنـش نـیـست امـّا مـن تـمـام آن فــنـجــان را سر مـی کـشـم ! شـایــد عکـس چـشـمـانـت تـه فــنـجــان بــاشـد. . . __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ گاهـــــــــــــی آنچنان مزخرف می شــــــوم که برای دیگـــــــــران قابل درک نیستـــم حتی عزیــــــــــزترین کســـــــــم را از خــــــــــــودم می رانم اما در آن لحظه در دلــــــــــم آرزو دارم او بگـــــــــوید: « می دانم دســــــت خودت نیست، درکــــــــت می کنم» 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ مسئـــول نهــــايی آرامـــش جــــهان ، آغــــوش عجـــيــبِ بــه نــام " زن " اســت.. 3 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خسته ام پینوکیو اینجا ادمها دروغهایه شاخ دار میگویند و دماغ خود را جراحیه پلاستیک میکنند... 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ غم ام می آید... ولی... نمیخواهمش کیست که این را از من بگیرد... کمکی هست؟!؟! #کمک را میگویم کمک... آه نه نیست... 2 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دلم برای عشق ميسوزد، اينجاهركس نام هرزگی خودراعشق گذاشته! 2 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عاشق که باشی برایت فرق نمی کند هر روز ببینی اش یا نه بویش کنی یا نه زل بزنی بهش یا نه لمسش کنی یا نه عاشق که باشی دلت همیشه تنگ است واگر هزار بار هم توی روز این کارها را انجام دهی باز هم دلت می ترکد از تنگی. عاشق که باشی دنیا بد جایی ست برای تو... 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ مــرا از دورهـا تــماشا کـن مــن از نـزدیک غمـگینم ... 3 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بنشین تا ببینیم... تا کجاها مرز چشمان توست؟ تا کجاها مرز غمهای من است؟ آب های ساحلی تو کجا آغاز می شود؟ خون من کجا پایان می گیرد؟ لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من در این بازی نقشی نداشتم .. پس چرا نام مرا به عنوان بازنده صدا زدند ؟!! 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خـבآیـآ ، یـآ نورے بیفکــטּ یـآ تورے . . . ؟ مـآهـے کوچـکت از تاریکـےِ ایـטּ اقیانوωــ مـے ترωـــב ...!!! 3 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ آهای تویی که ادعا میکنی از من بهتری و میگی همه دنبال منن... بذار روشنت کنم؛ جنس ارزون زیاد مشتری داره...! 4 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عشق های امروزی راچشیده ای دلبندم؟ طعم کشک میدهند!! عشق های امروزی سراپا ادعایند،گل من !! فرهاد هم اگر بود،بجای کندن بیستون، مخ میزد احتمالا! شیرین هم دیگرشیرین نبود! دیگر صدای تیشه نمی پیچید درشهر..! احتمال بوق اشغال تلفن همراهش گوش را کر میکرد!!! طفلک عشق… چقدر زجرمیکشد از این شیرین و فرهادهای قلابی!..، 3 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ کاشــــــ می شـــد زندگی را هم عوضــــ کــــرد مثل «چایی» وقتی که ســــــرد می شود . . . 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ تو از زیبا ترین نیلوفر من ، بخوان غم را تو از چشم تر من… بدان این روی زرد از دوری توست ، که سر بیرون زد از خاکستر من . . . 6 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی دلت از سن و سالت می گیرد میخواهی کودک باشی کودکی به هر بهانه ای به آغوش غمخواری پناه می برد و آسوده اشک می ریزد بزرگ که باشی باید بغض های زیادی را بی صدا دفن کنی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ چـشـــمـانـت... دریـــــا را ، به “مــَـــد” مـی کـــشانـــد ! مـــــرا بـه شـــعر …! __________________ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دیگران را ببخش... نه برای اینکه انها لایق بخشش هستند... فقط برای اینکه تو لیاقت آرامش داری... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ چرا دوست داشتن نسبت به حساب نمیاد؟؟؟ مثلا بپرسن شما چه نسبتی دارین ؟؟ من جواب بدم... دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده