a_ghadimi 4539 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 یکی از همین روزها باید خدا را صدا بزنم یک میز دو نفره، دو صندلی یکی من، یکی خدا حرف نمیزنیم، نگاهم کافی ست میدانم برایم اشک میریزد... 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 باورت نمی شود،دلم بی هوایت مانده آنقدر که نفسش بند آمده... 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 گلایه ای ندارم اما بغض تا دلت بخواهد نه نمیبارد سر جایش هست همین جا درست بیخ گلویم... 2
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد بـــــــزرگ شدم دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم و یــــاد گرفتــــم نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر نیششـــان ســـــمی تــــر ! 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 خـدایا مـمنون که مـرا در حد ایوب میبینی ولی تمامش کن ! دیگـر بریده ام …
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 بیا تمامش کنیم... همه چیز را... که نه من سد راه تو باشم و نه تو مجبور شوی به ماندن! نگران نباش قول میدهم کسی جای تو را نمیگیرد اما فراموشم کن... بیخیال من...!! بیخیال همه خاطره های ریز و درشتی که جا گذاشتی بیخیال دفترهایی که یکی بعد از دیگری پر میشدند از نامه هایی که تو هرگز نخواندی... بیخیال دلی که شکست بیخیال بخند... تو که مقصر نبودی... من این بازی را شروع کردم خودم هم تمامش میکنم میدانی؟ گاهی نرسیدن،زیباترین پایان یک عاشقانه است... بیا به هم نرسیم......!!! 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ﺩﯾﺮ ﮔﺬﺷﺖ ﺧﺎﮐﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﺑﺎﺩ ﺑﺮﺩ ﺍﺷﮏ ﻫﺎ ﻧﺮﯾﺨﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻥ ﻭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﮔﺮﯾﺴﺘﻢ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﺧﺰﺍﻥ من ﮔﺬﺷﺖ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺟﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻣﻦ ﺣﺎﻻ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﻬﺎﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺴﺖ ...~ 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . . یـکــ اتــآقِ تـآریک یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر ! وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے . . . ! 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 صبر کردن گاهی معجزه میکند تنهایی هایتان را پیش فروش نکنید فصل اش که برسد به قیمت میخرند 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 از آش روزگار چنان دهانم سوخت که از ترس ًآب یخً را هم فوت میکنیم 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 چه حسه خوبیه….. شبا موقع خواب عشقت سرشو بذاره رو دستای مردونت…..با موهاش بازی کنی…. چشماشو ببوسی…..اروم اروم تو بغلت خوابش بگیره….ولی تو هنوز بیداری… دوست داری فقط نگاش کنی….همینطوری که داری نگاهش میکنی….اشکات سرازیر بشه….تو دلت پیش خودت بگی…. نباشی ….میمیرم…. 6
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 عاشقانه تر از این نیست که در واپسین لحظات باورم از بودن تو باور نکنم که رفته ای 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 وقتی بـــــــــاران می بارد یاد خــــــدا را بیشتر احساس میکنم چون بــــــــــــــــاران یعنی نقطه چین تا خــــــــــــــــــــــدا برای شستن خستگی ها....برای شستن حسرت ها ...می شوم تکراری ترین تصویر خیابان های شهرم چتـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــر را می بندم… می روم زیر بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــاران شاید باران بشوید خستگی ها را بشوید حســــــــــرت ها را... شاید برساند بـــــاران مرا تا خود خدا... 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” … 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 آدم باید یک "تو" داشته باشد،که هروقت از همه چیز خسته و نا امید بود بهش بگه:مهم اینه که تو هستی !! بیخیال دنیا ..... !!!! 3
toghgrol 267 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 دیگر از این دیر بیزارم که دل...هر چه دارد آرزو بی حاصل است..."آشنای دور" 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 ﺩﻟــــﻢ ﺗــﻨــــﮓ ﻣــــﯽ ﺷـــﻮﺩ ﮔـــــﺎﻫﯽ ﺑــــﺮﺍﯼ ﺧـــﻮﺩﻡ ﺩﺍﺋـــــــﻢ ﺑــــــﺮﺍﯼ " ﺗــــ♥ـــﻮ " 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 دلتنگ كه ميشوي ديگر انتظار معنا ندارد... يك نگاه كمي نامهربان... يك واژه ي كمي دور از انتظار... يك لحظه فاصله, ميشكند بغضت را... 3
toghgrol 267 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 بغض که میکند دلم،گریه امان نمیدهد...تا مگر از فراق تو شعر شود نوای من... 2
ارسال های توصیه شده