peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من واسش دلبری می کنمبه دور از شوخی تمام کارها چه بیرون و چه خونه باید مشترک باشه مردی که انتظار کل کار خونه از من داشته باشه ازش متنفرم یا اگه یه لیوان تو خونه جابه جا کنه بگه به همسرم کمک کردم در صورتی که وضیفشو انجام داده من تعریفم از غیرت با اون چیزی که توجامعه ی امروز هست فرق می کنه سنت هم یعنی اینکه مامانم میگه امورز باید این کارو بکنیم یا بابام میگه اینجوری اونجوری یا ما رسممونه ازاین مسخره بازی ها نداشته باشه :banel_smiley_4: ببخشیدمتوجه نشدم میشه خواهش کنم مختصری توضیح بیشتری راجع به نقش زن در خانواده بدهیدمعذرت میخوام 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستش اول اومدم بپرسم شما دختری یا پسر بعد دیدم مسلما دختر نیستی یه دختر اگه کسیو دوست داشته باشه ( به معنای واقعی) اینجوری سرد نمیشه ممکنه خیل غصه بخوره و از درون بشکنه ولی هیچ وقت نمیبینی که به خاطر سردی رفتار و روابط طرف، خودش بیاد بگه طلاق من میتونم قسم بخورم که مثال نقض حرفتم!!!! من کسی و دوست نداشته باشم باید همون شب یا روزی که به این نتیجه میرسم همه چی و تموم کنم!!!!حتی یه ثانیه هم وجود نداره!!!حتی یه لجظه برای توضیح بیشتر هم نیس!!!!Game Over!!!! 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1.دوسش ندارم 2.اون منو دوس نداره 3.واسم جذابيتي نداره 4.من واسش جذابيتي ندارم كلا هرچي باشه متقابله! خيلي بدم مياد از اينكه خودمو به كسي تحميل كنم زندگي بايد با عشق باشه...با محبت... هر دو طرف همديگه رو از ته دل بخوان...خودشونو يه روح تو 2تا بدن ببينن! (به قول يه بنده خدايي بشن من 2تا به جاي ما 2تا!) حتي اگر يه لحظه هم اين حس تو هر يك از طرفين به وجود بياد كه من ديگه همسرمو دوس ندارم و زندگي باهاش واسم هيچي نداره...اون زندگي به باد فنا رفته! 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میتونم قسم بخورم که مثال نقض حرفتم!!!!من کسی و دوست نداشته باشم باید همون شب یا روزی که به این نتیجه میرسم همه چی و تموم کنم!!!!حتی یه ثانیه هم وجود نداره!!!حتی یه لجظه برای توضیح بیشتر هم نیس!!!!game over!!!! من گفتم اگه دوست داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مستقیم میرم سراصل مطلب! شمابه چه دلایلی حاضربه طلاق گرفتن هستید یعنی چه اشتباه وخطایی بایدازهمسرشماسربزنه که شماهمسرت روطلاق بدی؟ به عبارت دیگه گناه نا بخشیدنی زندگی شماچیست؟ ] طلاق اخرین راه و در صورت اجبار برای من خواهد بود ............. گناه سنگین : 1- خیانت است : اما شاید کوتاهی و اشتباهی از جانب من بوده که موجب این عمل شده ... 2- اعتیاد : کمک میکنم سالم باشه 3- پایبند نبودن به زندگی و ارزشهای من : من محبت میکنم 4- عدم عشق و علاقه : باز هم محبت 5- خلاف بر عقاید دینی من : اگه من رو مجبور به ضد دینی بودن نکنه صبر میکنم .... همه شرایط بالا رو رعایت میکنم اگه موفق نبودم چاره ای جز جدایی نیست ..... زندگی نمیشه فقط تحمل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده