رفتن به مطلب

من ازهمسرم جدا میشیم چون......

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

سلام

یک سوال بپرسم؟حالا اگه مسائله فرزندان پیش بیاد چی؟

خیلی از مادر پدرا فقط به خاطر فرزندانشون ادامه زندگی میدن

به خاطر اینکه مشکلات از این بدتر برای فرزندانشون پیش نیاد

و مهر بچه طلاق رو پیشونیشون نباشه:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خيانت زيان آورترين عمل در يک ارتباط است که نه تنها منجر به صدمات غير قابل جبران به طرفين مي شـود، بلـکه اعتماد و اطـميـنان کسـي که مورد خيانت قرار گرفته شده را نيز نسبت به افراد ديـگر از بين خواهد برد. معمولا نارضايتي از مسائل گوناگون در يک رابطه باعث خيانت مي شود ولي در کل هيچ عذري براي اين عمل نکوهيده پذيرفته نيست و بايد از آن دروي نـمود. خـوشـبـختانه در جامعه ما بدليل فرهنگ و آداب و رسوم غني و اصيـل ايرانـي، تعـداد زناني که بـه شوهـران خود خيانت مي کنند بسيار اندک است. در زير برخي از دلايل خيانت زنان را مي خوانيد.

دليل شماره 10 • فساد اخلاقي فساد اخلاقي و عدم داشتن پاکدامني برخي از زنان باعث ميشود اين عمل ناپسند انجام گيرد.

دليل شماره 9 • خيانت شوهر اگرچه همه زنان براي انتقام جويي از هـمسرشان به آنها خيانت نميکنند، ولي اکثرا" احساس مي کنند حال که مورد خيـانت قرار گرفته اند آنها نيز مجاز به مقابله بـه مثـل مي باشند. برخي تصور مي کنند بايـد طعم تلخ دارويي که به آنها خورانده شده را به شوهراشان بخورانند تا متوجه اشتباه خود و آنچه که برسر همسرشان آمده بشوند.

دليل شماره 8 • ابراز علاقه بيشتر توسط ديگري اگر فيلم "بي وفا" را ديده باشيد متوجـه خـواهـيد شـد که زنـان مـعمـولا وقـتـي مـورد وسوسه و اغواي شخص ديگري قرار ميگيرند ممکن است دچار انحراف شوند. شايد او پشيمان شود و دوباره برگردد اما به چه قيمتي؟ آيا ارزش آن را دارد؟

دليل شماره 7 • تغييرات شديد شخصيتي و رفتاري شوهر او ديگر مانند گذشته مهربان و با محبت نيست، زود عصبانـي مي شـود، بـه هـر دليل نزاع براه مي اندازد، کمتر صحبت مي کند، بهانه جويي مـي کنـد، ايـراد مي گيـرد، بـه ظاهرش اهميت نميدهد، به همسرش اهميت نميدهد، ديگر از حرفهاي عاشقانه اش خبري نيست و همه چيز به يکباره تغيير کرده است.

دليل شماره 6 • ديدگاه اشتباه برخي مردان متاسفانه به همسر خود فقط بعنوان يک "شريک جنسي" نگاه مي کنند و از ارزشهاي ديگر زندگي مطـلـع نيــستـنـد که ايـن امـر مـوجـب ميـشود به امـور ديـگر نپرداخته و مسـير اصـلي زنــدگي را منـحرف مـي سازند و درنـتـيجه سـرشکـسـتگي و پوچگرايي را براي همسر خود به ارمغان خواهندآورد که اين نيز فکر "نادرست" خيانت را در او براي جبران کمبودهاي زندگيش و بدست آوردن آنچه که شوهرش ازاو دريغ نموده، تقويت خواهد کرد.

دليل شماره 5 • عدم توجه و بي اهميتي توسط شوهر تنها چيزي که مي توان با اطمينان کامل بيان کرد اين است که هـمـه زنـان تـشـنـه و عاشق تعريف و تمجيد توسط شوهرشان هستند بخصوص هنگاميکـه تغييري در آنها بوجود آيد. اگر او موهاي بلند و بلوند خود را کوتاه و تيره نمود و توسط شوهرش مورد توجه و تعريف قرار نگرفت بايد انتظار داشت فرد ديگري زحمت اينکار را بکشد!!!

دليل شماره 4 • مورد غفلت واقع شدن او احساس مي کنـد کـسي که دوسـت داشـت تمام اوقـات خود را با او بـگـذرانـد اکنون بيشتر وقتش را در محل کار و با همکاران و دوستان خود صرف ميکند، احساس تنهايي مي کند چراکه هرگاه همسر خود را مي طلبد با پاسخ منفي مواجه مي شود، بخاطر آنچه که انجام داده مورد تحسين قرار نميگيرد، احساس کمبود مينمايد چون شوهرش حداقل انتظاراتش را برآورده نمي کند.

دليل شماره 3 • پول و وضعيت اقتصادي با کمال تاسف برخي از زنان بدليل اينکه شوهر آنها داراي وضعيت مالي خوبي نيست و به مـقدار کافي به آنها پول پرداخت نمي کند فقط و فقط بخاطر پـول ( و نه عشق ) و برآورده شدن نيازهاي مادي خود سمت ديگري کشيده مي شوند که اين بسيار جلوه زشت و نا پسند دارد چرا که با کمي همدلي و تلاش مي توان براحتي به خواسته اي معقول مادي زندگی دست يافت.

دليل شماره 2 • ارضا نشدن جنسي مشکل برطرف نـشدن نـياز جنـسي هـم از جمله مواردي است کـه گـاهـي توسل به پديده نکوهيـده خـيانت را در برخي زنان موجب مي شـود. امـروزه با پـيـشـرفـت علـم پزشکي بسياري از مشکلات و کمبودهاي جنسي چه در مردان و چه در زنان براحتي قابل درمان مي باشد.

دليل شماره 1 • ماجرا جويي و حسادت به نظر مي رسـد پـست تـرين دليـل بـراي انـجام خيـانت حس ماجرا جويي و برانگيخه شدن احساسات بر اثر حسادت نسبت بـه شـوهـران زنـان ديـگر مـيـبـاشـد. ايـن نـوع انگيزه ها معمولا در زناني که به نوعي داراي مشکلات و کمبودهـاي روانـي در زندگي مي باشند ديده شده و خوشبختانه داراي تعدد بسيار اندک است. نتيجه: خيانت به هر صورتي که باشد و به هر دليلي که انجام گرفته باشد ناپسند و منفور است و تنها يک نتيجه در بر خواهد داشت: شرمندگي

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هم با نظر "مریم الاین " کاملا موافقم

چرا حلال نفزت انگیز؟

وقتی دو تا آدم با هم هیچ تفاهمی ندارن و نمی تونن در کنار هم زندگی کنن چرا باید این راه اشتباه رو ادامه بدن ؟!

مگر غیر از اینه که یه آدم بیش از یک بار حق زندگی نداره؟

پس دلیل نمی شه با در نظر گرفتن یه سری ملاحظات پوچ و واهی بخواد این حق زندگی رو از خودش بگیره

به نظر من طلاق گاهی بهترین راهه

د

.

گاهی بله اماهمیشه نه!

سلام

یک سوال بپرسم؟حالا اگه مسائله فرزندان پیش بیاد چی؟

خیلی از مادر پدرا فقط به خاطر فرزندانشون ادامه زندگی میدن

به خاطر اینکه مشکلات از این بدتر برای فرزندانشون پیش نیاد

و مهر بچه طلاق رو پیشینیشون نباشه:hanghead:

اول ازشماستاره خانوم تشکرمیکنم که به بحث مااومدی

بعدبایدعرض کنم اول اقدام به بچه دارشدن زمانی بایدانجام بشه که یه زوج به یه ثبات عاطفی واخلاقی درزندگی رسیدن وتقریبادرمسائل اصلی زندگی تفاهم دارند چون مسؤولیت نگهداری وتربیت فرزند چیزکم اهمیتی نیست.حالااومدیم واین اتفاق افتاداگه واقعابه زندگی علاقه دارندبایدبخاطربچه هم شده مشکلات روحل کنند دراینگونه موارد که خودزوجین به نتیجه نمی رسند فرد سومی که دوطرف بهش اعتماددارند کمک شایانی میکنه بایدصادق بودمشکلات روشفاف بیان کرد قطعاراه حلی پیداخواهد شد.

• Like 3
لینک به دیدگاه

بهم بگه بالا چشمت ابروئه طلاق میگیرم:banel_smiley_4:

1 انتظار کار خونه از من داشته باشه

2 سنتی باشه

3 غیرتی باشه

4 سلیقه اش با من جور در نیاد

این چیزارو اگه قبل از ازدواج بروز نده بعدش گندش در بیاد هیچجوره تحملش نمی کنم:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گاهی بله اماهمیشه نه!

اول ازشماستاره خانوم تشکرمیکنم که به بحث مااومدی

بعدبایدعرض کنم اول اقدام به بچه دارشدن زمانی بایدانجام بشه که یه زوج به یه ثبات عاطفی واخلاقی درزندگی رسیدن وتقریبادرمسائل اصلی زندگی تفاهم دارند چون مسؤولیت نگهداری وتربیت فرزند چیزکم اهمیتی نیست.حالااومدیم واین اتفاق افتاداگه واقعابه زندگی علاقه دارندبایدبخاطربچه هم شده مشکلات روحل کنند دراینگونه موارد که خودزوجین به نتیجه نمی رسند فرد سومی که دوطرف بهش اعتماددارند کمک شایانی میکنه بایدصادق بودمشکلات روشفاف بیان کرد قطعاراه حلی پیداخواهد شد.

ببخشیدا همه زندگیشون اول کینه ونفرت نیست

یهو میشه ..........:ws3:

عواملم داره_ حالا شده میگی چیکار کنن؟:ws6:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تا تو موقعیت قرار نگیری نمیتونی دلیل جداییتو بگی

گاهی خیلی چیزایی که قبل ازدواج برات مهمه , بعد ازدواج ممکنه کمرنگ بشه و بر عکس

خود من ار خیانت خیلی بدم میاد, اگه همسرم:ws3:به هر دلیلی از زندگی باهام خسته شده امیدوارم انقدر مردونگی داشته باشه تا بگه , نه اینکه بره .....:w00:

خیانت = جدایی

• Like 1
لینک به دیدگاه

2 سنتی باشه

3 غیرتی باشه

این چیزارو اگه قبل از ازدواج بروز نده بعدش گندش در بیاد هیچجوره تحملش نمی کنم:w00:

مطمئن باش همچین مردی پیدا نخواهد شد

1- 99.99 درصد مردا کار خونه رو وظیفه زن میدونن میگن ما خسته میایم توقع داریم غذا حاضر باشه و خونه مرتب و..:banel_smiley_4:

2.شاید این مورد پیدا بشه باز 50 درصد احتمال داره همین مردی باشه:banel_smiley_4:

3-امکان نداره همه مردها رو خانومشون تعصب دارن وگرنه خودشون و مرد نمیدونن:ws3::ws3:

4- خب اخطلاف سلیقه همیشه هست بخصوص تو 5 سال اول زندگی تا شناخت کافی پیدا بشه:ws37:

5- عزیزم بنظرم شوهر نکنی بهتر چون سر یک ماه با این شرایط یا تو اون و میکشی یا اون تو رو دیگه خیلی تفاهم داشته باشین کارتون به طلاق ختم میشه:ws3::w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببخشیدا همه زندگیشون اول کینه ونفرت نیست

یهو میشه ..........:ws3:

عواملم داره_ حالا شده میگی چیکار کنن؟:ws6:

خوب بهترین کارپیشگیری بوده

که نشده!هیچوقت مشکلات یکدفعه پیش نمیادمثل اینه که شمابگی یه دفعه دندون دردگرفتم مگه میشه؟شماسالهاازدندون مراقبت نکردی حالادردگرفته!مشکلات توزندگی ذره ذره جمع میشه یه دفعه میشه یه غده سرطانی توزندگی.عوض اینکه این غده اززندگی حذف بشه میخوای زندگی رو ازبین ببری؟اگه یادبگیریم هنرگفت و شنود رومن باکلمه گفتگومخالفم چون جمع دو کلمه گفت و گو است پس کی این وسط گوش میده؟ هردوطرف که درحال مکالمه هستند؟در حادترین شرایط یه مشاوره میتونه کمک کننده باشه به شرطی که بخواهند دوطرف بخاطربچه هم شده باهم کنار بیان! هیچ چیز محال نیست!فقط بایدخواست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

2 سنتی باشه

3 غیرتی باشه

خوب بااین تفاسیریه شوهراینجوری واست سراغ دارم بهش

بگم شماواسه ایشون چکارمیکنی؟اصلاوظایف یه زن در زندگی زناشویی ازدیدگاه شماچیه؟ خواهش میکنم بگوواسم جالبه بدونم

البته لازمه توضیح بدی یعنی چی سنتی نباشه؟بعدش اگه غیرتی نباشه توقع داره توهم غیرتی نباشی میتونی؟؟؟کار خونه روهم خودش انجام بده و نقش شما درخانواده چی هست؟ حالاحتمامیگی کلفت که نگرفته؟درسته کلفت نگرفته امایه سری

وظایف هست که درپیشرفته ترین

کشورهای دنیاهم زنان نه ازاخبارکه ازروی علاقه انجام میدن

لینک به دیدگاه
خوب بااین تفاسیریه شوهراینجوری واست سراغ دارم بهش

بگم شماواسه ایشون چکارمیکنی؟اصلاوظایف یه زن در زندگی زناشویی ازدیدگاه شماچیه؟ خواهش میکنم بگوواسم جالبه بدونم

البته لازمه توضیح بدی یعنی چی سنتی نباشه؟بعدش اگه غیرتی نباشه توقع داره توهم غیرتی نباشی میتونی؟؟؟کار خونه روهم خودش انجام بده و نقش شما درخانواده چی هست؟ حالاحتمامیگی کلفت که نگرفته؟درسته کلفت نگرفته امایه سری

وظایف هست که درپیشرفته ترین

کشورهای دنیاهم زنان نه ازاخبارکه ازروی علاقه انجام میدن

من واسش دلبری می کنم:ws28:

به دور از شوخی

تمام کارها چه بیرون و چه خونه باید مشترک باشه مردی که انتظار کل کار خونه از من داشته باشه ازش متنفرم یا اگه یه لیوان تو خونه جابه جا کنه بگه به همسرم کمک کردم در صورتی که وضیفشو انجام داده:banel_smiley_4:

من تعریفم از غیرت با اون چیزی که توجامعه ی امروز هست فرق می کنه

سنت هم یعنی اینکه مامانم میگه امورز باید این کارو بکنیم یا بابام میگه اینجوری اونجوری یا ما رسممونه ازاین مسخره بازی ها نداشته باشه

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مطمئن باش همچین مردی پیدا نخواهد شد

1- 99.99 درصد مردا کار خونه رو وظیفه زن میدونن میگن ما خسته میایم توقع داریم غذا حاضر باشه و خونه مرتب و..:banel_smiley_4:

2.شاید این مورد پیدا بشه باز 50 درصد احتمال داره همین مردی باشه:banel_smiley_4:

3-امکان نداره همه مردها رو خانومشون تعصب دارن وگرنه خودشون و مرد نمیدونن:ws3::ws3:

4- خب اخطلاف سلیقه همیشه هست بخصوص تو 5 سال اول زندگی تا شناخت کافی پیدا بشه:ws37:

5- عزیزم بنظرم شوهر نکنی بهتر چون سر یک ماه با این شرایط یا تو اون و میکشی یا اون تو رو دیگه خیلی تفاهم داشته باشین کارتون به طلاق ختم میشه:ws3::w02:

منم همین نظرو دارم:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مطمئنی؟ چون باید مینوشت ویرایش توسط کی انجام شده؟ :banel_smiley_4:

من اگه اشتباه تایپی کنم تو یک جمله اشتباه می کنم یعنی همشو اشتباه کردم:jawdrop: امکان نداره

حتی جمله بندی ها هم عوض شده یه نگاه به جواب های خودتون که به پست 48 من دادید و خود پست 48 بکنید کاملا با هم متضادن یکی جمله هارو دقیقا عکس کرده

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اگه اشتباه تایپی کنم تو یک جمله اشتباه می کنم یعنی همشو اشتباه کردم:jawdrop: امکان نداره

حتی جمله بندی ها هم عوض شده یه نگاه به جواب های خودتون که به پست 48 من دادید و خود پست 48 بکنید کاملا با هم متضادن یکی جمله هارو دقیقا عکس کرده

دقیقا همونه :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
خيانت زيان آورترين عمل در يک ارتباط است که نه تنها منجر به صدمات غير قابل جبران به طرفين مي شـود، بلـکه اعتماد و اطـميـنان کسـي که مورد خيانت قرار گرفته شده را نيز نسبت به افراد ديـگر از بين خواهد برد. معمولا نارضايتي از مسائل گوناگون در يک رابطه باعث خيانت مي شود ولي در کل هيچ عذري براي اين عمل نکوهيده پذيرفته نيست و بايد از آن دروي نـمود. خـوشـبـختانه در جامعه ما بدليل فرهنگ و آداب و رسوم غني و اصيـل ايرانـي، تعـداد زناني که بـه شوهـران خود خيانت مي کنند بسيار اندک است. در زير برخي از دلايل خيانت زنان را مي خوانيد.

دليل شماره 10 • فساد اخلاقي فساد اخلاقي و عدم داشتن پاکدامني برخي از زنان باعث ميشود اين عمل ناپسند انجام گيرد.

دليل شماره 9 • خيانت شوهر اگرچه همه زنان براي انتقام جويي از هـمسرشان به آنها خيانت نميکنند، ولي اکثرا" احساس مي کنند حال که مورد خيـانت قرار گرفته اند آنها نيز مجاز به مقابله بـه مثـل مي باشند. برخي تصور مي کنند بايـد طعم تلخ دارويي که به آنها خورانده شده را به شوهراشان بخورانند تا متوجه اشتباه خود و آنچه که برسر همسرشان آمده بشوند.

دليل شماره 8 • ابراز علاقه بيشتر توسط ديگري اگر فيلم "بي وفا" را ديده باشيد متوجـه خـواهـيد شـد که زنـان مـعمـولا وقـتـي مـورد وسوسه و اغواي شخص ديگري قرار ميگيرند ممکن است دچار انحراف شوند. شايد او پشيمان شود و دوباره برگردد اما به چه قيمتي؟ آيا ارزش آن را دارد؟

دليل شماره 7 • تغييرات شديد شخصيتي و رفتاري شوهر او ديگر مانند گذشته مهربان و با محبت نيست، زود عصبانـي مي شـود، بـه هـر دليل نزاع براه مي اندازد، کمتر صحبت مي کند، بهانه جويي مـي کنـد، ايـراد مي گيـرد، بـه ظاهرش اهميت نميدهد، به همسرش اهميت نميدهد، ديگر از حرفهاي عاشقانه اش خبري نيست و همه چيز به يکباره تغيير کرده است.

دليل شماره 6 • ديدگاه اشتباه برخي مردان متاسفانه به همسر خود فقط بعنوان يک "شريک جنسي" نگاه مي کنند و از ارزشهاي ديگر زندگي مطـلـع نيــستـنـد که ايـن امـر مـوجـب ميـشود به امـور ديـگر نپرداخته و مسـير اصـلي زنــدگي را منـحرف مـي سازند و درنـتـيجه سـرشکـسـتگي و پوچگرايي را براي همسر خود به ارمغان خواهندآورد که اين نيز فکر "نادرست" خيانت را در او براي جبران کمبودهاي زندگيش و بدست آوردن آنچه که شوهرش ازاو دريغ نموده، تقويت خواهد کرد.

دليل شماره 5 • عدم توجه و بي اهميتي توسط شوهر تنها چيزي که مي توان با اطمينان کامل بيان کرد اين است که هـمـه زنـان تـشـنـه و عاشق تعريف و تمجيد توسط شوهرشان هستند بخصوص هنگاميکـه تغييري در آنها بوجود آيد. اگر او موهاي بلند و بلوند خود را کوتاه و تيره نمود و توسط شوهرش مورد توجه و تعريف قرار نگرفت بايد انتظار داشت فرد ديگري زحمت اينکار را بکشد!!!

دليل شماره 4 • مورد غفلت واقع شدن او احساس مي کنـد کـسي که دوسـت داشـت تمام اوقـات خود را با او بـگـذرانـد اکنون بيشتر وقتش را در محل کار و با همکاران و دوستان خود صرف ميکند، احساس تنهايي مي کند چراکه هرگاه همسر خود را مي طلبد با پاسخ منفي مواجه مي شود، بخاطر آنچه که انجام داده مورد تحسين قرار نميگيرد، احساس کمبود مينمايد چون شوهرش حداقل انتظاراتش را برآورده نمي کند.

دليل شماره 3 • پول و وضعيت اقتصادي با کمال تاسف برخي از زنان بدليل اينکه شوهر آنها داراي وضعيت مالي خوبي نيست و به مـقدار کافي به آنها پول پرداخت نمي کند فقط و فقط بخاطر پـول ( و نه عشق ) و برآورده شدن نيازهاي مادي خود سمت ديگري کشيده مي شوند که اين بسيار جلوه زشت و نا پسند دارد چرا که با کمي همدلي و تلاش مي توان براحتي به خواسته اي معقول مادي زندگی دست يافت.

دليل شماره 2 • ارضا نشدن جنسي مشکل برطرف نـشدن نـياز جنـسي هـم از جمله مواردي است کـه گـاهـي توسل به پديده نکوهيـده خـيانت را در برخي زنان موجب مي شـود. امـروزه با پـيـشـرفـت علـم پزشکي بسياري از مشکلات و کمبودهاي جنسي چه در مردان و چه در زنان براحتي قابل درمان مي باشد.

دليل شماره 1 • ماجرا جويي و حسادت به نظر مي رسـد پـست تـرين دليـل بـراي انـجام خيـانت حس ماجرا جويي و برانگيخه شدن احساسات بر اثر حسادت نسبت بـه شـوهـران زنـان ديـگر مـيـبـاشـد. ايـن نـوع انگيزه ها معمولا در زناني که به نوعي داراي مشکلات و کمبودهـاي روانـي در زندگي مي باشند ديده شده و خوشبختانه داراي تعدد بسيار اندک است. نتيجه: خيانت به هر صورتي که باشد و به هر دليلي که انجام گرفته باشد ناپسند و منفور است و تنها يک نتيجه در بر خواهد داشت: شرمندگي

حالا 10دلیل خیانت مردان رو بزارید!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

حالا 10دلیل خیانت مردان رو بزارید!!!!!

متاسفانه بي وفايي و خيانت هميشه وجود داشته و همواره جاي صحبت و بحث را در مورد آن باز نموده است. امروزه برخي از کانال هاي تلويزيوني مانند reality tv درمورداين موضوع برنامه هاي متعددي دارند اما براستي چرا برخي از مردان خيانت مي کنند؟ همه مردان تا حدي مي دانند که خيانت کار درست و پسنديده اي نيست و از ابتدا اکثر آنها حتي فکر خيانت را هـم به سـر خطور نـمي دهند ولـي مـتاسـفانه گاهي دچار اين اشتباه و گناه بزرگ مي شوند. در ادامه 10 دليل اصلي خيانت در مردان را مي خوانيد.

دليل شماره 10 • عدم رقبت همسر به داشتن روابط جنسي برخي از زنان در روابط زناشويي با شوهر خود ممکن است تمايل به اين روابط را از دست داده و يا کمتر به اين موضوع اهمـيت دهـنـد که ايـن امـر مـمـکن اسـت باعـث فشارهاي رواني و جسماني به مرد شده و منجر به کج روي او گردد.

دليل شماره 9 • خيانت همسر برخي از مردان به بي وفايي و انحراف هـمسـر خـود پـي برده و تـنـها راه آرام کـردن و فرونشاندن خشم خود را در مقابله به مثل مي يابند که عملي غير منطقي مينمايد.

دليل شماره 8 • زياده خواهي و تنوع طلبي برخي از مردان بدليل داشتن ميل به زياده خواهي و تنوع طلبي و هيجانات کاذب و زود گذر به اين عـمل زشـت تن مي دهند. آنها به زن به ديده "غنيمت جنسي" مي نگرند و با وجود يک زن در زندگي، تصور مي کنند فرصتهاي زيادي را از دست داده اند.

دليل شماره 7 • بي خطر شمردن خيانت ز دست ديده و دل هر دو فرياد که هر چه ديده بيند دل کند ياد. اين ضرب المثل قديمي تازمانيکه دوربين مدار بسته اي براي کنترل مردان وجودنداشته باشدحقيقتي محسوب ميشود. برخي تصور مي کننـد که اگر خيانت بکنند کسي متوجه نشده و به کسي نيز صـدمـه اي نـخـواهـد رسيـد و ايــن استـدلال را بهانـه اي بـراي انـجام عـمـل زشـت خود برميشمارند. اما توجه داشته باشـيـد که هـر قـدر مـردان به دليل عدم کنترل حيله گر تر شوند، زنان به همان اندازه شبکه جاسوسي و کنترلي خود را گسترش خواهند داد.

دليل شماره 6 • عقده هاي جنسي بعضي مردان مايلند بدانند که چقدر از لحاظ جنسي براي ديگر زنان جالبند و در روابط طولاني اين سوال برايشان پـيش مي آيد که آيا هنـوز در بازار خريداري دارند يا خير که يافتن اين پرسش ممکن است آنها را بـراي رسـيدن بـه اهداف غير مشروعشان سوق دهد.

دليل شماره 5 • بولهوسي و هوسراني اين يک حقيقت غير قابـل انـکـار اسـت کـه مـردان هوسران توانايي "نه" گفتن در روابط جنسي را نُـدارنـد. بـا ايـنـکه آنـهـا بـطـور هـميـشـگـي با پـيشـنهادات جـنسي بمباران نميشوند، گاهي ممکن است موقعيتي ايستادگي ناپذير برايشان پيـش آيد. در ايـن زمان مردان بي جنـبه و هوسـبـاز تصـور مي کنـنـد کـه اين موقـيت شايد ديـگر هرگز در زندگي آنها ايجاد نشود و تن به زشتي ميدهند.

دليل شماره 4 • اخلاق و رفتار غير قابل تحمل همسر رفتارهاي زشـت، نــق زدنــهـاي دائـمي، نزاع ها و مجادله هاي فراوان دسـتور العمـل مناسبي براي ايجاد سردرد است و در تصـور برخـي مـردان ( البته به غلط )، خـيـانت بهترين راه فرار از جهنم خانه بوده و بهتر از آسپرين به درمان سـردرد کمک مي کنــد.

دليل شماره 3 • سهل انگاري زنان اکثـر زنـان خـيـلي سـريـع و راحت شوهرشان را بخـاطر رفتارهاي بي وفـا مـنـشـانـه او مي بخشند که اين موضوع شايد به دليل ترس از تـنـهايي و يا فطرت رقيق القلبي زنان باشد.حتي ممکن است برخي از زنان خود را مقـصر اصلي خيانت شوهرشان پنداشته و قدمهايي رابراي بهبود روابطشان بردارند.اين واقعيت که بسياري از زنان به شوهرشان اجازه گريز از جرم و جنايت را ميدهند ممکن است موجبات مضاعف شدن مشکلات آنها را فراهم آورد.

دليل شماره 2 • عدم جذابيت همسر سر کردن مدت طولاني با يکديگر گاهي اوقات باعث تنبلي و سستي زنان مي شود. به اين معنا که ديگر به سر و وضع خود نرسيده و جذابـيـتي نـدارد و مانـنـد گـذشته به شيفتن شوهرشان نمي پردازند. مرد نيز ديـگر همـسرش را زيبـا نيـافته و زنـدگي با او هيجان و لذت قديم را نخواهد داشت.

دلیل شماره 1 • از بين رفتن عشق و علاقه افسوس که پس از گذشت زمـان طـولانــي با هــم بـودن، بـرخــي مـردان آن عــشـق و عــلاقه و احـساساتـي را که در ابتدا به همسرشـان داشتند، از دست ميدهند. اما اين رابطه به جزئي از وجودشان مبدل شـده. جـدايي بسيار دردناک و تاثر برانگيزاست. پس بجاي جدايي بايد چاره اي انديشيد و به زندگي شيرين در کنار هم ادامه داد. نتيجه: خيانت در زندگي امري نکوهيده و ضد اخلاقي است که اثرات زيان بار آن قطعا" دير يا زود گريبان گير فرد خواهد شد. بنابراين چنانچه مشکلي در روابط وجود دارد بايد با ديد باز به آنها نگريست و با انديشه و تدبير سعي در حل آنها نمود. صادق باشيد

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...