* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۰ روزگاری است که با بی تو بودن خو گرفته ام کاش بودی و می دیدی که لحظه هایم .... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۰ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: روزگاری است که با بی تو بودن خو گرفته ام کاش بودیو می دیدی که لحظه هایم .... کاش بودی و میدیدی که لحظه هایم بی تو معنایی ندارد...حتی معنای زندگی بارانی... 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد، ۱۳۹۰ mini گفته است: کاش بودی و میدیدی که لحظه هایم بی تو معنایی ندارد...حتی معنای زندگی بارانی... باراني مي شوند خطوط وقتي به تو مي رسم انگار روي كاغذ هم سهم من از تو فقط باران است ! آسمان آبستن .. 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۰ آسمان آبستن رویای توست اندکی صبر کنی کودک بخت تو را می بارد من به باد گفتم این بار ... 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۰ کهربا گفته است: من به باد گفتم این بار که امشب من بالی خواهم داشت، برای پــــرواز. نوشته هایم ... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۰ *polaris* گفته است: نوشته هایم ... نوشته هایم خیس است از گریه آسمان...عجیب است آسمان هم امشب دلش چون من ابریست را بی پایان... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ نقل قول راه بی پایان برای من، کاش راه عشق بود هر شب من ... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مرداد، ۱۳۹۰ هر شب من،هر روز تو، شتابان به دنبال هم می دویدیم غافل از اینکه شب و روز را وصالی نیست سایه ای که به دنبال من است گویی ... 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مرداد، ۱۳۹۰ hamidsafa گفته است: سایه ای که به دنبال من است گویی ... سایه ای که به دنبال من است گویی سایه توست در کنار من وقتی که در گوچه باغ پاییزی قدم می زدیم... نقش ماه در حوض کوچکمان ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ نقش ماه در حوض کوچکمان...تاب بازی می کند با خاطره.....این چه سری است که از ناب که می افتد.....رد امواجش می رسد تا یک نگاه خیره....که از ماتی خود سکون می دهد به آب....و دوباره حوض....ماه.....آرامش....می شود تکرار... عهد بستم... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ عهد بستم ولی کاش نمی بستم :biggrin: زندگی ... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ زندگی قطره قطره...ریزش باران است.....تا جویی شویم... رودخانه ای شویم.....تا لیاقت رسیدن به اقیانوس را امتحان پس دهیم.... بی نهایت... 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ بی نهایت با تو برایم هجی شد ... شب مرا ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ شب مرا می برد....لبه پرچین خیال.....آنجا که وعده دیداره من است با ماه و ستاره......گهگاهی تا روز...می نشینم پای صحبت هاشان.... و در خداحافظی ماه و ستاره...سلامم به خورشید پدیدار است.... سلام خورشید.... 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ سلام خورشید زیبا.... امروز روزی دیگر است...طلوعی دیگر و آغازی دیگر... برای... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ برای داشتن بهترین لحظات...... از دل بدترین تاریکی ها........ کورسوی امید ی.....در اوج ناامیدی ها..... کورسوی..... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ کورسوی امید دارد در می زند از روزنه ی پنجره به چشمانم..... مهمانِ بی دعوت آمده...و میزبان هنوز در خواب و رویاست.... حصار... 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۰ نقاشی کرده ام حصاری از جنس تنهایی.....به رنگ سیاهی شب.... شاید با طلوع روزی دِگر،پاک شود حصار تنهایی من..... طلوعی، با پاک کنی از جنس طلا.... نیایش... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۰ نیایش را برای من گذاشتی...تا وقت و بی وقت نامت را صدا کنم..... نه برای خودت...برای خودم..... فاصله ی فهم آن در دو حرف است...ت و م.... شب... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۹۱ شب که میشود، دلم میگیرد. میترسم در حصار این تاریکی فراموش شوم، تنها شوم. تنهایی.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده