bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا چیه؟ :jawdrop: فقط دوتا حدس بگو ... :icon_pf (34): :ws28: اینا تمام فسفر مغز من + تمام کالری بدن من بیدن خودت 2تا انتخاب کن خو دستتو واسه برنده شدنم باز گذاشتم درصد زدم دیگه . 2تا درصد بالاها به عوان انتخاهای اولم . بقیه هم انتخابهای بازم اولم 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاخا مامان نباشه بهتر غذا میخورم هرچی بخوام اختیار دارم بپزم خب حدسها که به ترتیب اولویت نیستن : ستیا 80% ، الهام. 60% ، عطر بارون 63% ، ونوس 85% ، زهرا-فرزین 45% ، اذر(نیاز) 65% سفیدبرفی 30% ، سپیده.ام تی 74% ، معمار67 سبز 28% ، عسل صدرا 70% ، متین 10% ، افسانه 5 % ، دخترک شهرساز 76% ، گادس 61% ، سحر نایتانجل 35% ، اورامان 0% . . . وای نفسم بالا نمیاد . خودت اولویت بندی کن دیگه :imoksmiley: مسعود پسرم یه آبی به دست و صورتت بزن گویا ناخوشی مادر غذا شی خوردی که اینجوری شدی؟ روشن نمی کنم ... حدس دومت رو بزن تا نیومدم سراغت ... من هنوز اولی رو نگفتم تو رفتی سراغ دومی دیدی پس خودمم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینطور که درست نیست اسم همه دخترا رو گفتی ... یا دو تا حدس میزنی یا محروم میشی ... حالا این % ها چین؟ اگه منو محروم کنی خودکشی میکنم ! نه باباژون اینا یه درصد کوشیکن که بهشون مشکوکم اون درصدا احتمال وقوع فاجعس دیگه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28: اینا تمام فسفر مغز من + تمام کالری بدن من بیدن خودت 2تا انتخاب کن خو دستتو واسه برنده شدنم باز گذاشتم درصد زدم دیگه . 2تا درصد بالاها به عوان انتخاهای اولم . بقیه هم انتخابهای بازم اولم پس ادامه بده ... برو سمت دوستانی که این اواخر اومدن ... :shad: مسعود پسرم یه آبی به دست و صورتت بزن گویا ناخوشی مادر غذا شی خوردی که اینجوری شدی؟ من هنوز اولی رو نگفتم تو رفتی سراغ دومی دیدی پس خودمم اثر غذاییه که پخته ... حدس اولت خودت بودی ... دومی رو بگو ... :167: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسعود پسرم یه آبی به دست و صورتت بزن گویا ناخوشی مادر غذا شی خوردی که اینجوری شدی؟ من هنوز اولی رو نگفتم تو رفتی سراغ دومی دیدی پس خودمم بگو مامانم بیاد من تهنایم دلم گرفته دارم دیوونه میشم خیلیم خوبم . حالا میبینی بلنده میشم بوگو زهرایی که من برندم :167: حالا کدوما درصد بالا بودن ؟ خودم یادم نیست ! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه منو محروم کنی خودکشی میکنم ! نه باباژون اینا یه درصد کوشیکن که بهشون مشکوکم اون درصدا احتمال وقوع فاجعس دیگه مسعود جدی می گم ... فقط اسم 2 نفر ... بدو می خوام بشمرم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب حدسها که به ترتیب اولویت نیستن :ستیا 80% ، الهام. 60% ، عطر بارون 63% ، ونوس 85% ، زهرا-فرزین 45% ، اذر(نیاز) 65% سفیدبرفی 30% ، سپیده.ام تی 74% ، معمار67 سبز 28% ، عسل صدرا 70% ، متین 10% ، افسانه 5 % ، دخترک شهرساز 76% ، گادس 61% ، سحر نایتانجل 35% ، اورامان 0% اینو ... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس ادامه بده ... برو سمت دوستانی که این اواخر اومدن ... :shad:اثر غذاییه که پخته ... حدس اولت خودت بودی ... دومی رو بگو ... :167: نه دیگه این تمام تلاش من بود ! فقط همین دخترا تو تشخیص هویت قبلی بودن پس 100% از همیناس اونایی که اخر اومدن درصد بیشتر زدم غذام سالم بود بخدا ! یه ذره مرغ بود فقط حدس دومشم منم پس یوحنا حذف شد 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگو مامانم بیاد من تهنایم دلم گرفته دارم دیوونه میشم خیلیم خوبم . حالا میبینی بلنده میشم بوگو زهرایی که من برندم :167: حالا کدوما درصد بالا بودن ؟ خودم یادم نیست ! نچ خودم بلنده ام پس ادامه بده ... برو سمت دوستانی که این اواخر اومدن ... :shad: اثر غذاییه که پخته ... حدس اولت خودت بودی ... دومی رو بگو ... :167: نخیر من هنوز اولی رو هم نگفتم:banel_smiley_90: ولی برام جالبه ببینم کیه که تازه وارده بعد زودی هم تو مسابقه تشخیص هویت شرکت کرده ایول 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه دیگه این تمام تلاش من بود ! فقط همین دخترا تو تشخیص هویت قبلی بودن پس 100% از همیناس اونایی که اخر اومدن درصد بیشتر زدم غذام سالم بود بخدا ! یه ذره مرغ بود فقط حدس دومشم منم پس یوحنا حذف شد :ws28: نچ خودم بلنده ام نخیر من هنوز اولی رو هم نگفتم:banel_smiley_90: ولی برام جالبه ببینم کیه که تازه وارده بعد زودی هم تو مسابقه تشخیص هویت شرکت کرده ایول من بهش گفتم بیاد ... دروغه خو بوگو دوتا رو .. 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو ... :ws28: 4تا میگم دیگه چونه نزن . مشتری میشم هااا ، همه تاپیکات میام اول ونوس سوم ستیا یا دخترک شهرساز دوم الهه. یکی به خاطر تو تخفیف دادم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 4تا میگم دیگه چونه نزن . مشتری میشم هااا ، همه تاپیکات میام اول ونوس سوم ستیا یا دخترک شهرساز دوم الهه. یکی به خاطر تو تخفیف دادم :ws28: باشه ... این چهارتا بمونه ... حدسای بعدیتم بوگو ... پنجم اینا، شاید بخت با تو یار باشه ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوم ستیا یا دخترک شهرساز اینا که حق آب و گل دارن اینجا بروبچ قدیمی هستن که 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حدس اول : یکتا 68 ؟ ادامه بده گلم ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا که حق آب و گل دارن اینجابروبچ قدیمی هستن که کلاً منظورم زمانه ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا که حق آب و گل دارن اینجابروبچ قدیمی هستن که شما مث اینکه این زهرا رو نمیشناسی ! خبیث تر از این بشر منم فقط خو واسه همین حدس سوم گفتم دیگه :ws28: باشه ... این چهارتا بمونه ... حدسای بعدیتم بوگو ... پنجم اینا، شاید بخت با تو یار باشه ... زهرا منو نمیتونی بپیچونی میدونم که درست گفتم اگه اون درصد پایینا هم درست بودن من برندم هااا :persiana__hahaha: به جز اورامان که 0 درصده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا الآن همش 4-5 نفر حدس زدن ... کسی نمی خواد شانسش رو محک بزنه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما مث اینکه این زهرا رو نمیشناسی !خبیث تر از این بشر منم فقط خو واسه همین حدس سوم گفتم دیگه من خبیثم؟ آخر مسابقه معلوم میشه ... زهرا منو نمیتونی بپیچونی میدونم که درست گفتم اگه اون درصد پایینا هم درست بودن من برندم هااا :persiana__hahaha: به جز اورامان که 0 درصده شما به فکر مسابقه بعدی باش ... تا حالا 50-60 تا حدس زدی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده