Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چی مشهدی های بی حالی آره بابا خیلی بیحالن 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام من مشهدي ام و مشهدي ها رو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام من مشهدي ام و مشهدي ها رو دوست دارم سلام حالا کجاش خنده داشت ؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها...... خوبید....... چه خبرا؟ بابا اینکه کسی نیست خوب شاید کاری چیزی ندارن یا شاید هم خوب مثلاً سر کارن و از این جور چیزا...... خوب بی خیال. یه گل خوشمل بدیم به همه بچه های مشهدی گل........... 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام حالا کجاش خنده داشت ؟ :w00: سلام دلم ميخواد بخندم اصا :w00: بيشتر از اين نميتونم تو فروم بمونم بايد برم حالا يكي بكه جرا اصا اومدم وقتي كه ميخوام سريع برم؟!:w410: موفق باشيد باباي 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها...... خوبید....... چه خبرا؟ بابا اینکه کسی نیست خوب شاید کاری چیزی ندارن یا شاید هم خوب مثلاً سر کارن و از این جور چیزا...... خوب بی خیال. یه گل خوشمل بدیم به همه بچه های مشهدی گل........... سلام داداشی . مرسی . چی گل خوشگلی بود . :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام دلم ميخواد بخندم اصا :w00: بيشتر از اين نميتونم تو فروم بمونم بايد برم حالا يكي بكه جرا اصا اومدم وقتي كه ميخوام سريع برم؟!:w410: موفق باشيد باباي خوب بخند :w74: خوب تو که زود میخوای بری چرا اومدی ؟ باییییییییی 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام داداشی . مرسی . چی گل خوشگلی بود . :wubpink: سلام داداشی..... موگوم همی بچه های مشدی انجمن دگه نمی ین.... فک کُنُم کاری چیزی درن که نمه تنن بین.... مو خودوم هم این کاری واموندگی خستم کرده..... :icon_pf (34): ناشکری نمکنوم هااااااا....... عب ندره..... همی که بچه ها میان و یه سلام و چیزی مُکُنم همی غنیمته..... :icon_gol: داشتم میامدوم این گلم گرفتوم واسه بچه ها دلشون شاد بره...... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ همچی خوشم امد هموجوووووووووووووو مگم شمام مشهدین؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ همچی خوشم امد هموجوووووووووووووومگم شمام مشهدین؟ از چی خوشت اومد ؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سِلام برو و بچه هاي مِشَد ! چطورن قناريا !؟ 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ همچی خوشم امد هموجوووووووووووووومگم شمام مشهدین؟ آره من مشهدی گیلانی هستم..... 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بد نِگا مُكُني ؟؟ چُغُكِ دِلُمه زدي يره با او پِلَخمونه نگات 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بد نِگا مُكُني يَره ؟؟ چُغُكِ دِلُمه زدي يره با او پِلَخمونه نگات :ws52: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بد نِگا مُكُني ؟؟ چُغُكِ دِلُمه زدي يره با او پِلَخمونه نگات خوب هیچکی نیست اینجا :ws52: ها چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ها چیه ؟ ایلیا چی گفتش علی الان ترجمه میکنم نوشته بد نگاه میکنی ؟؟ گنجشک دلم را زدی یره با اون تیرکمون نگاهت 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ایلیا چی گفتش علی الان ترجمه میکنم نوشته بد نگاه میکنی ؟؟ گنجشک دلم را زدی یره با اون تیرکمون نگاهت میگم شما مشهدیا یه اصطلاحتون خیلی باحاله. میگین که یارو پر منو باز کرد. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ الان ترجمه میکنم نوشته بد نگاه میکنی ؟؟ گنجشک دلم را زدی یره با اون تیرکمون نگاهت میگم شما مشهدیا یه اصطلاحتون خیلی باحاله. میگین که یارو پر منو باز کرد. :4chsmu1: آره دیگه داداش یک عالمه اصطلاحات باحال دیگه هم داریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده